-
múžete jen závydět
Předem přeji Johnnymu všecičko nejlepší k narozeninam zdravíčko jemu i přítelkyni a hlavně dětem.A holky múžete jen závidět mám přítele je úplně stejný jako náš idol a mám sním i syna heč kdyby jste ho vyděli tak puknete tak pa pa *3* *5* -
Bezva herec....
Podle mě je to jeden z nejcharizmatičtějších herců současnosti.
Hraje většinou role společenských vyděděnců a lidí žijících mimo pravidla společnosti..(takoví lidi jsou mi moc simpatičtí)... *3* *5* *9*
Jo......a asi bych měla dodat....................Hrozně MOC TI FANDÍM.!!!!!.........(je to přece fanklub) *3* *5* *5* -
Vše nejlepší
Johny hodně štěstí a ať natočíš ještě pár filmů. *1* -
VŠE NEJLEPŠÍ
Všechno nejlepší! AŤ se ti splní zatím nesplněné sny *3* -
happy birthday Johnny
Tak Johnny, všetsko nejlepší k tvým narozkám*14*,,Hodně štěstí,lásky,zdraví- ať si pořád tak ůžastnej a dokonalej jako si doteď,,a přijeď už konečně taky do tý ČR__*14**14**14*,,a posílám velikánskou pusu na dálku__*14**14**14* __I love you Johnny*14**14**14**14**14**14* -
narozeniny......
twl dneska ma johnny narozeniny to je fakt husty tak preju mu hodne zdravicka a stesticky aby natocil este spoustu filmu... *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *14* -
My life...
Johnny Depp straaaaasne ta lubim a prajem ti vsetko naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj k tvojim narodeninam (46) . A este raz hrooozne ta lubim! *14* -
HAPPY BIRTHDAY
*14*JOHNNY VŠE NEJ NEJ NEJ.HODNĚ FANOUŠKU,PŘÁTEL,ÚSPĚCHU A LÁSKY *14*.
MTMMMR *14* -
Všechno nejlepší..
Johnny,přeju Ti věchno nejlepší k narozkám,a doufám,že budeš ještě dlouho hrát,seš moc suprovej herec.. *14* *14* *15* -
vše nej:)
Johnny všechno nejlepší k narozkám!:) *4* *1* -
Happy day =o)
Všechno nej nej nej k narozeninám =o) *4* -
happy birthday
vsechno nej k narozkam! -
blahopřeju
všechno nejlepší k tvým narozeninám...užij si zdraví,dárků a taky fanoušků *14* *14* *15* *15* *14* *14* -
vse nej
vse nejky k narozkam Johnny !!!!!! *4* *14* *4* *14* -
Vše nej!!
Johnny všechno nejlepší k tvým krásným narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *15* *15* *15* -
Blbost!
jejíži nebude tam hrát!! vy to řešíte fur dokola, už sem Efrona neplette!! vymyslel si to, byl to prostě drb, kachna, s pirátama nemá nic společnýho a konec!! -
nechte si efrona v HSM
Zac Efron by to totálně zkazil!taková role se na něj vůbec nehodí a teď ještě aby si hrál na piráty.Když tam bude hrát on, tak to bude totálně film pro děti *13* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozkám!!! -
happy birthday
happy birthday to you dear johnny všechnooooo nejlepšíííííííí *4* *14* -
Happy Birthday!
Takže dneska nemá narozeniny nikdo jiný než Johník =)Fšecko nej Johny ať se ti daří z každý stránky.......Ať dokončíš svoe filmový trháky a pak už máš pokoj a čas na rodinu....budeš se moci válet u gauče ,čumět na bednu s pivkem v ruce......jak si to přeješ prostě HAPPPY BIRTHDAY!!!! *14* *14*