-
Re: hm
kdyztak vanesa je paradise *4* jo a johny taky krasne zpival ve filmu cry baby *14* *14* uuuuzasne!!! -
Re: Re: Re: hm
jj, zpívá nádherně, je strašně originální, má super zvláštní hlas *14* *14* -
Re: Re: hm
aha ja jsem debil ze sem se nepodivala a ta vanessa zpiva hezky musela jsem si ji hned poslechout *4* -
Re: nemam slov
naprosto souhlasím.. *1* -
Re: hm
Vanessa Paradis - skvělá zpěvačka, jsou super pár. Jen tak mimochodem to má Johnny napsaný i v životopise... *1* *4* *15* -
hm
lidi nevite jak se jmenuje johnnyho vanessa primenim *7* -
nemam slov
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* uz mi dosel slov uz nevim co bych o nem dal psala proste je uzanej -
Re: you know
jj znam ale bohuel sem ho nevidela *9* *9* -
ja videla par dilu myslim ze to bezelo jeden cas na takovym tom zvlastnim kanalu..a ted si nemuzu zpomenout na nazev...kazdopadne vypadal tam trosku teple s nausnici v uchu a tim pubertackym vyrazem a sestrihem...a to johnnyho miluju...proste driv to byla senzace a dnes jen pro zasmani nebo pro velky johnnyho fandy... *1* -
jen jsem o tom četla v jedný knize.Ale bohužel jsem to neviděla. -
Re: Re: Re: Re: Re: pane boze
no to jo ale efron to rikal v rozhovoru ze tam bude hrat -
Re: Re: Re: Re: pane boze
doufejme že to je kec!!!!!!! jinak to už nebudou piráti.... bylo by to úděsný! -
you know
znate od johnnyho serial 21 jumper street nebo jak se to pise *7* -
lidi tak ted mi to vysvetlete protoze ja uz sem z toho debil takze efron tam hrat bude nebo nebude ja jenom ze vsude pisou ze jo a tady dokonce nekdo napsal ze ne tak me by jenom zajimalo kde to bylo napsany ze to je kec *7* ale doufam ze to je fakt kec jinak bych na to taky asi nesla *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: pane boze
tak to je dobře...to bych na to nešla ani do kina *15* -
Žádnej Eforn tam hrát nebude - byl to jen drb. *1* Naštěstí... -
Re: Re: Re: pane boze
no jako četla jsem o tom, ale já hned všemu nevěřím!ale jestli tam bude hrát efron,tak to ani sám johy nezachrání. *9* -
Re: Re: Re: pane boze
no to si děláte srandu že fakt místo Orlanda bude Efron :-! no fuj!!! *16* a Keira taky nebude hrát? kdo bude místo ní?? -
Re: Re: pane boze
no fakt ty to nevis -
pravda
jo a katarinka 12 ma pravdu a mysli si to co ja *1* *1* *1* *1* *1*