Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • llleeennniiissseeekkk

Re: sweeney todd

Jo já o tom hodně uvažovala,že by ho Johanna mohla pomstít a tak...A bylo by to hustý...
  • sweeney todd

lidi uvazovali jste nekdy ze by mohlo bejt sweeney todd 2 ze by se tam johanna chtela pomstit za to ze ji zabili tatu no jako ze by zjistila nejak ze byl sweeney jeji otec to by bylo docela husty *14* ale navim v jaky scence by tam johhny hral jo a mimochodam to crazy jsem ja ja to nekdy nechtene menim sorry *9*
  • sorry

hele lidi sorry ze se ptam ja vim ze tohle je diskuse o johnnym deppovi ale kdo ma rad jeremyho sumptera ja vim ze too bych sem nemela cpat *3*
  • johnny depp

lidi uz jste cetli v casaku ze ve 4 piratu z karibiku bude hrat zac efron *8* tak to me zajima jak bude vypadat jako pirat mate tady nekdo rad zaca *4*
  • chalva7

Pojďte pokecat o jeho filmech

Pojďte pokecat do nového fóra o Jonnyho filmech...potřebuju tam natáhnout hodně lidí, aby to nesmazali a mohlo to tam bejt na furt...pak je tam taky fórum o samotném Deppovi...please..tam je to živější, než tady :)
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi ?akce=forum_data&auth=&forum_ID=864 40
  • chalva7

Re: Paráda

jů a kde je bereš ? V časácích jich moc nevidím...
  • mikisek1997

Paráda

Johnny je totálně ůžasnej cely pokojíček mám plakáty s nim je totáln ůžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • llleeennniiissseeekkk

Re: johnny depp

jn ja taky ale to si budeme muset jeste pockat rok a na piráty asi az do roku 2012
  • Re: Favorit

to mas uplnou pravdu tam byl fakt dobrej ale i v jinych filmech byl skvelej treba sweeney todd *3*
  • johnny depp

johnny je skevelej herec strasne se tesim az ho uvidim v piratech z karibiku a ve filmu alenka v risi divu *14*
  • Favorit

Johnny je muj favorit!! Nejlepsi byl v piratech za karibiku. Muzete ho i nekoho jineho koho mate radi pridat i sem!! http://www.prostemulluju.cz/
  • zakoba

Re: Re: Adresa

A na jakou adresu jsi to posílala?Do francie?
  • llleeennniiissseeekkk

Re: Sweeney

Jn strašně se mi líbí jak Johnny zpívá největší bingo bylo to že v 5ti leteh sem milovala film Střihoruký Edward a asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že ho hraje Johnny můj oblíbenej herec:D:D:D
  • Re: nj

ahoj
  • katetit

Re: Re: Adresa

Vždyť právě, jko si mysim, že kdyby dostával za každou žádou jenou písemnou tk třetinu ceny toho dopisu, tk by nemusel už asi ani nic natočit.... Umíte si představit, jk velkou musí mít shránku ??? *1* *1*
  • zakoba

Re: Sweeney

Souhlasím nikdy bych nevěřila,že má Johnny tak krásnej hlas
  • zakoba

Re: Adresa

Asi hodně ale třeba někdo měl štěstí..Já vím jsem najivní
  • Sweeney

Johny je dokonalej herec.Jeho talent je prostě uzasnej a myslím ze ve filmu Sweeney Todd to jeste vic dokazuje.Ten film je skvelej *4*
  • Re: Líbání

Ale podle Johnnyho líbá líp Orlado než Keira....
  • Re: Líbání

Ale podle Johnnyho líbá líp Orlado než Kiara....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit