-
jonny depp
Mě se líbí jak zpívá...má úžasnej hlas ach jo on je celej uzasnej
*14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Alenka
http://www.novinky.cz/clanek/150510-johnny-depp-natoci-ctvrty-dil-piratu-z-karibiku.html
Promiň, já se to dočetla tady.... se tam mrkni a přečti si to, od kud to máš ty ??? -
Re: Alenka
Jako vypadá tam hustě ale nemá tam pořádně vidět ty svý krásný hnědý oči má je tam do žluta -
Re: Alenka
Jo vypadá tam skvěle *3* asi tu nikdo nečetl Alice in Wonderland když tu všichni říkáte Kloboučník přitom správně je to Švec :-) -
Alenka
To voe, viděli jste už jk bude vipadat jko kloboučník ??? Tam teda vipadá :D:D sem zvědavá jk to bude vypadat až se pohne.... -
Re: Re: Film
No já ani tky nevim ale asi v Karlíkovi, Edwardovi, pirátech.... a toho je fakt moc.... je to super herec, to co vin neumí nikdo....:) -
Re: Re: Potc 4
Chvalabohu :))) -
pls podte sem...
www.dsgashira.blog.cz
*5* -
Re: Potc 4
ale on tam nebude hrat na internetu se to sice objevilo ale hned den na to se objevilo ze to neni pravda... -
Potc 4
Booooze ze vraj v Piratoch 4 ma hrat zac efron, pane bozeeee len to nieee, taky skvely film a chce sa donho vtriet dajaky sopliak a vobec sa mu to nehodi... -
Leo vs. Johnny
Ale prosim vas Leo by sa mal od Johnnyho skor vela ucit! Bez tej roly Titanicu by nebol nic... a musim si priznat ze Lea uz ani na obrazovkach nevidim, ani sa uz o nom nerozprava ale o johnnym stale a sstale ma cim prekvapit. A ze vraj Leo je krajsi oproti Johnnym?! Pcha ! Radsej nebudem hovorit co si o Leovom vzhlade myslim. -
Zn. Caribic
It is very importent the actor. -
Re: alenka
*7* že by zabloudila?? *9* ... :))) -
:)
...lahoda na očíčka *14* *5* žejoooo *3* -
Johny je nej
Johny je prostě nádhernej *14* a je to úžasný herec nejvíc se mi líbil v pirátech z karibiku *14* *14* *14* *14* -
Re: )ú)ú)ú)ú)
tohle si rikej leovi na jeho diskuzi *9* jinak mam ale pocit ze dny leovi slavy a krasy sou uz definitvne pryc...osobne sem ho dlouo nikde nevidela...a to o johnnym rict nemuzes *3* -
Re: Re: nj
*15* prostě je to KRASAVEC!!!!!! *14* *14* *15* *14* -
Re: )ú)ú)ú)ú)
*10* staříkovi??? no nevím ale DiCaprio mu nesahá dál než ke kolenům!!! *15* Ještě se musí hoodně snažit *3* -
Re: Film
Ahojky je mi happy nejvíc asi v Pirátech,sweeneym,ospalý díře a tak :Dje toho moc...a tobě? -
Film
Ahojk lidi, tk co jk je ??? Já jenom, že by mě zajímalo, ve kterém filmu se vá¨m Johnny líbil nejví ??? *4*