Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • llleeennniiissseeekkk

Otazka

Mam otazku tedy jestli to z vas nekdo vi jestli se johnny vazne toho 14.cervna ozenil nebo ne na internetu to nemuzu nikde najit jen to ze se ta svatba chystala ale nic vic tak jen jestlit o nekdo z vas vi nebo snazila sem se to zjistit celej tejden ale nikde nic...
  • Re: johnny

johnny je prostě ten nejjjjjjjjjjjjjjj
    hlap na světě *14* *1* *14* *1* *14* *1* *14* *1* *14* *1* *4*
  • 12meggy12

Re: jupuiii

JEEEEE TO JE SUPR ... MILUJU HO *14* *14* *1* *1*
  • llleeennniiissseeekkk

PzK4

ten dalsi film se jmenuje the lone rengers asi a potom nejaky The Imaginarium of Doctor Parnassus ale tam moc dlouho nebude to dotocil za toho herce Heatha Ledgera ten umřel dřív než to dotočil...a vim že piráti by měli bejt asi až v roce 2010-2011 a meli by se jmenovat atlantida a orlando ani keira v nich uz nebudou ale bude tam barbossa a tkanicka bill asi a je mozny ze z toho udelaj uplnou koninu takze to muze bejt i propadak...
  • 101ivanek

Re: jupuiii

*14* jo jo o Pirátech 4 jsem to taky četla a už se těším
  • llleeennniiissseeekkk

jupuiii

hej budou pirati z karibiku 4 a potom bude natacet jeste film alenka v risi divu od tima burtona a potom jeste nejakej film...
  • 101ivanek

je to mazel

jeho role v holičovi je boží, je úžasnej, tak jak ve všech rolích. Ty jeho ksichtíky jsou prostě boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • veronika16

takze

tak naky novinky ohledne nataceni...no takze johnny ted nataci nekolik filmu....takze prvni by mel byt: The imaginarium of doctor Parnassus....dalsi uz zminovany Public enemies-John Dillinger
    Alenka v říši divů-šílený kloboučník
    a mel by se objevit taky v Sin City 3-Wallace....takze to je par nejblizzsich filmu na ktery se muzete tesit v prubehu let...prvni dva uz sou hotovy...alenka e prave nataci...a sin city je zatim v pre-produkci... *3*
  • .....

Johny je jako muj Best herec!!mno užasnej a krásnej jako v piratech jack byl užasnej až k sežrání on je nejlepšíí 4eweer nemam snad pravdu!!M *14* I *14* L *14* U *14* J *14* U *14* H *14* O *14* !!
  • Re: Johnny

Ahoj, ja sem se chtela tak nak pripojit do diskuze. Je pravda, ze kdyby nebyl v piratech, mozna bych do nej nebyla blazen. a mozna bych neshanela jeden film po druhym, abych se na ne mohla kouknout. ale videla sem od ty doby tech filmu tolik, ze nevim, kterej mam nejradsi.. V prvni rade by tam ty pirati byly (ale jenom jednicka:-)), urcite Kokain, z poslednich se mi libil jako Sweeney, ale ten film byl az prilis krvavej... a pak Co zere Gilberta Grapea a Ospala dira:-) asi ty filmy budu nekde muset zas sehnat;-)
  • hanichka

Re: Johnny

Já jsem třeba viděla jen jedničku Pirátů a to bylo po tom, co jsem viděla Johnnyho v Karlíkovi, taky bezva film :-). Edward byl taky úžasnej, ale vybrat z Johnny filmů ten nej je skoro nemožný *3* (Ale byla by to Burtonovka *4* )
  • trencc

Re: Johnny

tak to bych ani neřekla!!!! myslím, že je Johnny je výborný herec i když smažeš piráty
  • Re: zamilovankyně

takové husy. když už *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • dasha86

Johnny

by me zajimalo, ze kdyby nehral v Piratech, tak tady neslintate a skoro vubec ho neznate. Jinak v Edwardovi byl uplne skvely, jeho nejlepsi role
  • Re: ahojky

To je panečku úlet. Co by na to asi řekl??
  • Re: ahojky

to ti věřim. *1*
  • krasavec

zbožnuji ho!!!!!!!!!!!
  • trencc

ahojky

tak já ho mám na prostěradle v životní velikosti, hodně dobře se na něm spí *1*
  • veronika16

Re: zamilovankyně

aaach ne! sem taaaaaaaaaaaaaaakle zklamana! *1*
  • grace.candrix

JOHNNY JSI TEN NEJ. BOREC NA SVETE

no jo co rict k Johnnymu je to proste nejlepsi a nejkrasnejsi chlap zpevak a herec na svete... *1* mam rada vsechny filmy ve kterych hraje...a dokonce budou pirati z karibiku 4 *1* jupííííííííí...uz sa tesim bude to trhak jak jinak *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit