-
I Love You
Já Johnnyho taky děsně miluju teďkon budu schánět všechny filmy s nim , doufám že budou prodávat i DVD s nim . Nejlepší by bylo kdyby se s tou svou manželkou rozvedl a přijel sem do čech . A nebo kdyby tu udělal autogramiádu a vybral si mě na focení a večeři sním *14* *14* *14* . Mno prostě sem z něj paf a kdo by taky nebyl že jo ?? *14* -
Verča Deppová
Ahoj lidičky,já ho mam strašně moc ráda,nejvíc mu to sekne v Pirátech z Karibiku.No sekne mu to v šude.Miluju tě Johnnníkuuuuuuuu *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: zamilovankyně
jeee.a posli nam fotky johnyhojesi ho tam potkas jak se topi *15* -
Re: zamilovankyně
tak si to tam užij;D a pošli nám fotky od tam.Dej je třeba rovnou sem do fotogalerie =D *1* -
zamilovankyně
tak zdar zítra odjíždím do karibiku *3* -
Johny
Jo Sweeny Todd byl fakt dobry. Docela krvák ale viděla i horší *4* -
Johnny
najlepsi herec na swete akeho poznam...proste tento herec je STRASNE uzastny, sympaticky a starostlivy otecko *1* ...prajem mu do ziwota LEN vsetko najlepsie aby mu to s Vanessou Paradis vyslo...proste dokazal sa zmenit na uplne ineho cloweka a za to ho ondiwujem...a este raz mu prajem len to NAJ do ziwota -
Jack Sparrow
ach jo ja jsem e zamilovala do Jacka Sparrowa.ách jo,jáho tak mám ráda.jsme stejní.mysl,osobnostmi.mám ho ráda já a miliony daších lidí.nemám šanci.ale stejně ho milu.co vy .já jsem se z toho jeho filmu začela zajímat o piráty.jack je prostě nádhernej.co myslíte?
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Johny
no tak ja bych ho jako herce ohodnotila na výbornou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* je totiž supr a hlavně v pirátech má dobrý pohyby......no jenom škoda že mu to zustalo no *14* a jako doma ho mit tak to nee.....je fakt nej herec!!! *1* a to stačí....... -
Re: Re: Re: johnník
no já ti to neberu *4* to sis klidně mohla potřást rukou i topolánkovi . *1* byla jsem na 3. PREMIÉŘE PIRÁTŮ NE NA 1. JO A JENTAK PRO TVOJI INFORMACI MI JE 38 .TAK UŽ NEJSI DIVOKÁ??? -
Re: Re: Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!
co máš proti johnnymu?? vždyt je krásnej... *14* -
Jo !
Johnny Depp je ten nej ůžasnější ze všech herců je tak super herec !
*3*
Dám mu hlásjky aby byl mezo top 10 osobnosti ! -
OMG
Ten nej pirát, cikán, spisovatel, holič mno prostě vše v čem hrála je naprosto úžasný a nikdo by to nezahrál tak sqele *3* -
Re: Re: klik
že jen klikneš na odkaz johnny depp-tím už se hasuje =) -
super
johnny je prostě johnny je skvělý herec,prostě supr... *3* *3* -
Re: klik
hej, jak přesně se hlasuje pro Johnnyho?? aby postoupil v žebříčku TOP 10 osobností??!!! abych mu mohla dát hlas...díky -
klik
hej,musíme na něj furt klikat,aby se dostal do 10 nej osobností.Už i Keira Knightley ho nedávno předběhla.Já tady klikám furt,ale moc mu to nepomáhá =( *7* -
Re: Tak co film ???
Tenhle film prostě miluju!Není sice moc ,,krásný" jako obrazně *1* , ale všechno je tam dokonalý!!i mrs.Lovett *14* *1* *1* *1* -
Re: realita
jako ale neřikej,že nemá oči krásný! *1* -
úžasný
Johnny je prostě jedinečnej!Nikdo by ho neuměl napodobyt-originál!! *14*