-
Re: Tak co film ???
v každém filmu je skvělý *3* *3* -
johnny
johnny je prostě skvělý *14* *14* -
Happy Birthday Johnny!!!
Sice už není nejmladší ale je pořád daleko víc sexy než milion dvacetiletejch týpků dohromady!!!!!!!!!!!! Tak at ti ten kukuč dlouho vydrží Johnny!!! *14* *14* *14* -
Re: otázky
nazdarek Johnny je nej takze taky odpovim:
1. Ajinu delam kotel dlouho a o podpis si rict to je malickost *15* *14*
2. Nooo ja bych asi neomdlela protoze bych se na nej chtela poradne podivat *1* *14*
3. Ja bych tam urcite vydrzela (i kdyz je tam ta Vanessa!) hlavne proto, ze je tam Johnny *14* to je stupidni otazka, ja bych ji do drzky nedala, chudak Johnny to by me pak nemel rad! a nemam duvod ji davat do srzky protoze s vanessou je spokojeny tak mu nebudu kazit stesti
4. Johnny je uplne best to je taky uplne jasna otazka:D a abych pravdu rekla nejsem milionar, takze otazka co byste za nej dali... mnooo snazila bych se co nejvic *1* ale nevim co by se mnou chudakl delal mohl by byt muj tata *9* *9* -
Re: Re: miluji
není ani tvůj ani tvůj je Vanessy Paradis a já mám ráda Shayna Warda jj abyste si nemyslely že mám deppa ráda *9* -
zamilovankyně
závidíš vid *15* -
Re: Sweeney Todd
ty krávo i helen bonham carter tam hrála a alan rickman byli boží nebyl tam jen johnny -
ze by na konci filmu the libertine?! *14* -
autorka otázek
já bych za něj dala všechno na světě i svého kluka -
4
za johnyho deepa bych dala všechno na světě ale s mím klukem bych se nerozešla to fakt ne *3* *3* -
Re: Re: Tak co film ???
No to teda !!!! -
Re: johnník
kdybys tady nemachrovala!a když jsi taková fanynka tak bys aspoň jeden plakát mít měla nemyslíš???? -
celej ten film je přece úžasnej! -
1 jo to bych zvládla i anglicky
2 no snad ne *4*
3 miluje ji a já ho mám tak moc ráda že mu to přeju,takže bych se ovládla
4 dala bych za něj asi docela hodně *14* -
Co to tady meleš..?
Aby spíš někdo nedal do držky tobě, bys to potřebovala, aby ses vzpamatovala a nepsala takovýhle voloviny ! -
1 samozřejme že si umim říct o podpis
2 myslim že bych to zvládla
3 no me vanessa nevadi takze bych to vydrzela
4 johnnyho mam moc rada, ale spis si ho vazim jako herce a jako cloveka nez abych do nej byla straaaasne zamilovana, takze bych za nej nedala nic, respektive pokud by to bylo realne tak mozna, ale nemusim ho mit za kazdou cenu:) -
otázky
hoj lidi *4* dáme si pár otázek jak ho máte rádi odpovědi pište do odpovědět *3*
otázk.č.1-jste v l.a. a potkáte ho .do kážete si říct o podpis *5* -samozřejmě anglicky
otázk.č.2-dokázali by jste neomdlít v jeho přítomnosti na 1 metr *14*
otázka č.3-dokážete vydržet na světovej premiéře na čemkoliv když on je od vás pár metrů i z vanessou .dokázali byste vydržet nebo jí dát do držky *5*
otázk č.4-jak moc máte johnnyho rádi *4* co byste za něj dali *7* -
zamilovankyně
no to víš *15*
musim si bránit mého budoucího ženicha *14* *5* jsem přece jeho největší fanynka na světě *4* tak ho nesmím zklamat *3*
já nepatřim k těm co ho majína zdi a hrhrhr pro další, mě stačí výlet do karibiku a do francie . no nediv se *3* já nejsem jeko ty abych seděla doma na zadku a doblba čuměla do zdi.já už sem v karibiku byla 2 krát v r.1999a tedkon v létě . a řeknu ti ještě neco *8* já na zdi doma něco mám a to kousek jeho výplně z propisky . ano myslíš si to správně je to jeho podpis *5* když sem byla na světovej premiéře pirátů tak mi ho tam dal *5* a byl šíleně hezoučkej .a věř nebo nevěř *4* já vim totiž sví *3* já sem ho viděla jako originál *14* *14* *14* *14* *3*
já ho tak zbožnuju -
Re: zamilovankyně
Kdyby to nebyla pravda tak by si se takhle nečertila *10* . Ber to s humorem *1* . -
zamilovankyně
nevim kdo je tady puberták a naivka ale myslím že ty *1* radši se ti osprchovat ledovou vodou ty nádhero
p.s. nezapomen na obličej