-
I LOVE YOU!
Johnny Depp je prostě mrtě dobrej! Je to můj IDOL!!!!!! Hrozně moc ho miluju!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
LOVE
I LOVE JOHNY DEPP. Miluji ho. Je tak sladkej.škoda že má jinou! I LOVE. DUO-RACHEL DAPHNE and JOHNY....Mi dva spolu na vždy. I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! *14* *14* *4* -
LOVE
Já ho zbožnuju.Je tak sladkej.škoda že má jinou. I LOVE *14* *14* *4* -
Milášek
lidičky moc Vás prosím zašlete mi na e-mail nějaké fotečky Johnnyho moc děkuji předem děkuji je totiž úplně nejlepší *14* *14* -
super stránka
JDĚTE PROSÍM NA
www.carol-kate.estranky.cz
ZA NAHLÉDNUTÍ NIC NEDÁTE!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *15* *15* -
Re: Titulek titulek titulek
Tjtd .. je štastnej to je pěkný ne ? :)
icq - 279-747-084 -
Re: i love you!
Božátko *1* *1*
No každopádně je ale fakt nádhernej :)
A ve střihorukým edwardovi je podle mě taky nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
I LOVE JOHNNY DEPP *4* a ségra bráchový holky si s ním podala ruku !! ;Đ JÁ CHCI TAKY ............... *10*
icq - 279-747-084 -
Bulshit
I don´t understand how god made something like HIM???Do you know?Oh my god.He is amazing,wonderful,INCREDIBLE...don -
Léňa
je táááááák sladkej....mňam *14* *14* *14* *14* -
Johny
Ahojte, jsem tu tak trošku nová,.. *5* Chtěla bych si doplnit sbírku filmů J.Deppa, tak jestli mi můžete někdo helfnout, budu ráda..Moc dík Kač *1* -
Re:
hele, když na něj máš takovýhle názor, tak si ho nech laskavě příště pro sebe!!! *13* takže se laskavě kroť!! -
Re: prosim
Jo! 3 se jmenuje Piráti z Karibiku: Na Konci Světa a v kin ech bude v květnu!!!§ Už v květnu, ale Johnny tam má divný oblečení! -
Re: Re: Můj Mylášek
To je přesný :)))) -
Re: Můj Mylášek
napred se nauc poradne psat... -
Re: Můj Mylášek
napred se nauc poradne psat... -
Re: Re: Můj Mylášek
a co ses ty???? -
Re:
Me taky ale z tebe..... -
Re: proč?
Blbko -