Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I LOVE YOU!

Johnny Depp je prostě mrtě dobrej! Je to můj IDOL!!!!!! Hrozně moc ho miluju!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • LOVE

I LOVE JOHNY DEPP. Miluji ho. Je tak sladkej.škoda že má jinou! I LOVE. DUO-RACHEL DAPHNE and JOHNY....Mi dva spolu na vždy. I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! *14* *14* *4*
  • LOVE

Já ho zbožnuju.Je tak sladkej.škoda že má jinou. I LOVE *14* *14* *4*
  • Milášek

lidičky moc Vás prosím zašlete mi na e-mail nějaké fotečky Johnnyho moc děkuji předem děkuji je totiž úplně nejlepší *14* *14*
  • super stránka

JDĚTE PROSÍM NA
    www.carol-kate.estranky.cz
    ZA NAHLÉDNUTÍ NIC NEDÁTE!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *15* *15*
  • Re: Titulek titulek titulek

Tjtd .. je štastnej to je pěkný ne ? :)

icq - 279-747-084
  • Re: i love you!

Božátko *1* *1*
    No každopádně je ale fakt nádhernej :)
    A ve střihorukým edwardovi je podle mě taky nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    I LOVE JOHNNY DEPP *4* a ségra bráchový holky si s ním podala ruku !! ;Đ JÁ CHCI TAKY ............... *10*
    icq - 279-747-084
  • Bulshit

I don´t understand how god made something like HIM???Do you know?Oh my god.He is amazing,wonderful,INCREDIBLE...don
  • Léňa

je táááááák sladkej....mňam *14* *14* *14* *14*
  • Johny

Ahojte, jsem tu tak trošku nová,.. *5* Chtěla bych si doplnit sbírku filmů J.Deppa, tak jestli mi můžete někdo helfnout, budu ráda..Moc dík Kač *1*
  • Re:

hele, když na něj máš takovýhle názor, tak si ho nech laskavě příště pro sebe!!! *13* takže se laskavě kroť!!
  • Re: prosim

Jo! 3 se jmenuje Piráti z Karibiku: Na Konci Světa a v kin ech bude v květnu!!!§ Už v květnu, ale Johnny tam má divný oblečení!
  • Re: Re: Můj Mylášek

To je přesný :))))
  • Re: Můj Mylášek

napred se nauc poradne psat...
  • Re: Můj Mylášek

napred se nauc poradne psat...
  • Re: Re: Můj Mylášek

a co ses ty????
  • Re:

Me taky ale z tebe.....
  • Re: proč?

Blbko