-
Cry-baby
Ahojky... Johnny Depp je skvělej... ale zrovna jsem se dívala na Cry baby a pořád přemejšlim, jestli ty písničky ve skutečnosti zpíval on nebo je nazpíval někdo jinej... Byla bych ráda kdyby jste mi pomohli to zjistit.. Díky... Jsem buď na icq: 328-237-371, nebo na mailu: sandy.d@seznam.cz -
meggy
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Titulek titulek titulek
Víte co by mě zajímalo?Jestli je tak neuvěřitelně sympatickej i v reálu.Ve fšech těch rozhovorech se chová jako normální člověk a né jako namyšlená stár *1* Chtěla bych vědět jakej je ve skutečnosti...no nic.Asi se s nim stejně nikdy nesetkám tak co to tady řešíme *9* Joo *1* Holky chtěla jsem vám vyřídit,že by sme si na něj měli nechat zajít chuť.Je zadanej a štastnej,tak mu to nebudem kazit,ne?Achjooo.Ta Vanessa se má *8* -
Re:
Jůůůů...hele...A nenapsala bys mi tu adresu na mejla???Já vim,že se ti asi nebude chtít,ale moc prosím:-)Pak by sme třeba mohli vymyslet co mu písnem...Něco ORIGOŠ:-D *4* *3* -
suj
jdete na www.yorky-betty.estranky.cz -
gg
http://www.teamr.xf.cz/ -
CHYBA
Naprosto tu chybí zmíˇky o filmu Devátá brána...který je napsrosto skvělejjjjjjjj
*16* -
Jonny
BEZKONKURENČNÍ TÝPEK! -
my love
johnny je ten nejlepší herec....mno co si budem namlouvat-je to nejlepší celebrita......na světě....je prostě klááásnej,sexy,talentovanej a prostě ůůůůžasnej *14* JÁ HO PROSTĚ MILUJU *14* *14* *14* *14* Neznám film kterej by zkazil,on zahraje prostě všechno...od střelenýho Jacka po miloučkýho Williho Wonku,nbo třeba.....mno to nejde to bych mohla psát do včera
PROSTĚ JOHNNY JE NEJ *14* *14* *14* *14* *14* -
johnny
johnny je bezvadnej, úžasnej a můj nej herec.má nádherný oči a ..no co si budem nalhávat je celej boží. *3* -
Re:
Hlavne to nezapomen napsat anglicky a jak si ji sehnala ??? *15* napad nemam tak mu napis za celou ceskou republiku treba to ze ma v Čr hodne fanyka i fanozšku a tak hlavne v anglictine protoze pochybuju ze by to prekladal. -
Johnny
Já ho MILUJU!!!! *14* *14* *14* *4* -
Jack Sparrow
Podle mě je Johny jeden z nejlepších, možná i nejlepší herec. Do každé ze svých rolí se dokáže vcítit. Byla drsná scéna v pirátech z Karibiku 2, kdy elizabet políbila Jacka a připoutala ho k perle. A o 10 min. později fňukala a rozhodla se ho hledat na konec světa. *4* -
POMOC PRO TÝRANÁ ZVÍŘATA
NETÝREJTE ZVÍŘATA! OMEZENÍM KOUPI KOSMETICKÝCH VÝROBKŮ A BAREV NA VLASY POMOCTE,PRÁVĚ VÝROBCI KOSMETIKY TÝRAJÍ ZVÍŘATA!!!!!!!!!! *16* *9* *16* *9* *16* -
nemám ho rád je to uplnej kripl a to říkám slušně . Jinak řečeno je to hovado co k němu dodat . ! CHCE SE MI ZVRACET ! *16*
-
love
miluju ho tak ze si to ani nedokazete prectavit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
i love you!
Johny je skvělý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* Myslím,že ve stříhorukém Edvardovi není strašidelný,ale roztomilý!Tokové malinké božátko! *14* *14* -
:-)
je tak sladucky a krasnuckyyyyy...jjaaajj *14* -
wow
jo johnny je fakt trida!! umi skvele hrat! a je aj peknej!!! proste jedniom slovem boreeeecc!!!! *1* *14* *14* *4* -
proč?
Proč tam furt dáváte fotky s nápisem The legend of Jack Sparrow?????!!!!!Už mě s tím serete *5* *5* *5* *5*