Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johny Deep

Johny Deep je nej nej nej *14* *14* *3* *14*
  • Johnny Depp je úžasnej

Fakt je super, není lepší herec.
  • me se teda deppik libi....sama sem cumela nad tim jak uvazuju...me se vlastne nelibi ani vzhledove...ja ho vlastne OBDIVUJU.!!!!!opravdus e dokaze vzit do jakekoliv role a je videt ze ho to bavi,a to je myslim hodne dulezite.akorat me teda zarazilo ze toooolik kouri...njn...asi s nim ma ta tovarna neco spolecnyho.:D
  • johnny je nejhezčí,nejsympatičtější,nejinteligentnější a nejtrhlejší idol do kterého jsem se kdy zamilovala!!!!! *14* *14* *14* *4* *1*
  • miluju johnnyho všude mu to strašně sluší ale opravdu hnusnej je jako střihoruký edward a willy wonka!!!ale jinak ho strašně moc miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *14*
  • takže..I LOVE JOHNNY DEPP!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Já si myslím že nepřestane hrát.On si totiž o sobě myslí že je ošklivej a že až mu bude 50 že už jeho vzhled nebude atraktivní.určitě nepřestane!!!!!!!!!!
  • je úžasnej

johnny je prostě úžasnej má charizma je především skvělej herec *14* filmy s nim nikdy nejsou nudný!!!škoda jenom že v 50 přestane hrát *9* to nevim jak přežiju....
  • dost hustýý

Právě jsem dokoukala Libertin a jsem teda nadšená!!! *14* Ten chlap fakt zahraje všechno!!! *14* Je to neuvěřitelný člověk....PAN HEREC!!!! *15*
  • J.D

to je pravda že milovat ho asi nikdo nemuze protoze ho poradne nezna!ale hraje opravdu dobře je to skvelej herec libi se mi teda jenom v piratech z karibiku jinak v ostatnich filmech nevypada moc dobre *9* ale v piratech z karibiku je moc hezkej hlavne teda oci...no ale je moc starej to tata je i mladsi *1* takze se radsi zameruju na kluky z nasi skoly ty sou taky fajn (nektery)a vypadaj suprove *3*
  • hrůůůza

vám asi fakt nemá smysl cosi vykládat, co?Počítám, že zrovna Karlík a továrna na čokoládu a piráti s karibiku budou pro většinu z vás jediné filmy, které jste s ním viděli...a také kecy že s ním chcete chodit apod...je mu čtyřicet, v životě jste ho neviděli, nevíte jaký je a víte jenom, jak vypadá...je to herec, žije v americe a ve Francii a je mu okolo 40...pořád vám to připadá normální???Vždyť je to totální magořina být do něho zamilovaný...a nejvíc mně baví ti co píšoui, že by se s ním nejraději vychrápali...tak s těch je mi totálně na blití... *16* *13* *9* *10* *8* tak se uklidněte lidi...souhlasím s názorem, že kdyby Depp četl tyhle vaše komentáře jak tady po něm slintáte, tak by s tím herectvím raději přestal...je to sice super herec ale to je vše co o něm kdokoli z nás může vědět...
  • JOHNNY je prostě nu.1. je v poho tajemnej tejpek v brýlích *5* a
  • SI BOREC!!!!!! *1*
  • Johnny já Tě miluju

Miluju,miluju,miluju je tak k sežrání že vdycky brečím když ho někde vidim.Ať hrál kde hrál od Willyho Wonky až po Jacka Sparrowa je prostě nejúžasnější chlap na světě.Vím že je to hnusná vlastnost ale strašně závidím jeho rodině. *14* *14* *14* *14* *14*
  • I love you

Johnny je prostě bojží chlapeček je nej na celém světě *14*
  • ok

jsi dobrý,velce dobrý no v angličtině bodeš rozumět líp:is good(no protě)is OK *3* *4*
  • tak ne zrovna krásný ale sympatický určitě *3*
  • no dobře je krásný *15*
  • Johny je celosvětově uznávaný herec a taky má být za co, ale kdyby to tady četl, jak z něho všichni tečete tak by možná s hraním přestal. Vzpamatujte se, je to herec a nikdo z vás ho mít nebude, tak nelítejte ve snech *13* *8* *1*
  • i love johnny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit