Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny depp

to je pravda nemužete tady psat jak ho milujete když ho neznate na nějake autogramijadě muže vypadat že je hodnej ale když je třeba doma tak muže byit uplně jinej ale ja ho taky miluju *14* tak doufam že je hodnej i tam kde nejsou kamery
  • Boooooooooože

Lidi proboooooooooooha nešilte...jak asi tak můžou bejt holky mezi deseti a dvaceti bejt tak totálně zamilovaný do čtyřicátníka???A s těch co tu píšou jak rádi by mu ho vykouřili apod. je mi na blití tak sorry...mohli byste bejt jeho děcka *9* *13* tak se uklidněte a začněte konečně uvažovat
  • no co dodat...já ho prostě žeruuuuuu!!!! *14* *3* *1* *14* *14* *1* *14* *3* *14* *14* *14* *14*
  • Depp sere na takové žabky a pičky co tu píšou miluju tě a podobné sračky!!!!! znáte jen pár jeho filmů!!!!
  • asjlhklgfi hůkf

on je prostě nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej herec na celím celičkým světě!a je krásnej jo vypočítala jsem že mu je 43 let.hrozně mu to ve filmu piráti z karibiku 1 a 2 sluší!
  • Johny

si to tady precetl a vzkazuje, ze kazda ktera mu podrzi na analek dostane jeho autogram. Tak se hlaste, jedna po druhe.
  • miluju ho!!!!
  • I když jsi zadanej, tak seš fakt můj typ,jsi úžasnej krasavec:Miluju tě!!!a Vanesso tobě ho závidim!!! *14* *4* *3*
  • nebuďte tady sprostý a uklidněte se.Takhle se o Johnnym nemluví!!!
  • Jo,Johnny je...jak to jenom říct no prostě je super -krásnej-chytrej- nadanej -ne moc častá kombinace ztělesněný charisma *3*
  • Johnny

Pro mě je Johnny opravdu nejlepší herec na světě!!! Ti co s ním mohli spolupracovat, měli fakt štěstí. Myslím, že jen málokdo by zahrál to, co zvládl on. A navím k tomu všemu je strašně krásnej a symatickej a líbí se mi jak miluje svou rodinu a jak žije pro svoje děti. Je fakt úžasnej! Takovýho chlapa bych jednou chtěla mít. Miluju ho!!! Jako herce, i jako člověka. A jako Jack Sparrow byl naprosto bezkonkurentní!!! Úžasnej, sladkej, roztomilej, statečnej, no prostě úžasnej!! A byl vážně k sežrání! A má strašně krásný a upřímný oči. Viděla jsem s ním strašně moc filmů a musím fakt říct, že JOHNNY JE NEJLEPŠÍ!!!!!
  • Strasne bych mu to jeho brcko rada vykourila. *14*
  • sadf

on je to transvestita? *5*
  • koukněte se na www.celebritynaprani.blog.cz a o něco si napište!!!
  • ahojky lidi depik je nej nej nejlepsi *1*
  • Sexy chlap

Je to nádherný chlap,který vyzrál z nádherného kluka v sexy chlapa. Umí zahrát snad úplně vše - pro mě je to PAN HEREC!!! Takových je strašně málo!
  • Prominte, ze to pisu zrovna sem

Ale proc uz tu taky neni forum hanse Mathesona + jeho fotky? *13*
  • Je krásný,že. nej nej nej herec!!! Krásnej pirátek *14*
  • Koukněte se na nový film The Libertine a pak básněte o tom kdo je úžasný!
  • Nevím co se tady o Johnnyho hádate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já se s mojí kámoškou považujeme za největší fanynky-johnny je suprovej.Chápu že se líbí skoro každýmu ale mě a moji kámošce úplně nejvíc na světě a piště si sem co chcete!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit