Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně
  • Stále krásný :)
  • Johnny miluju tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsi nejlepší!!!!!!!!Jsi moc moc moc moc moc moc moc sexy,neodolatelnej! Zahraješ vše!!!!! Už se moc moc těším na ty nové filmy!! *14* *14* *14* *14*
  • Strašně ráda bych se sním potkala!! Závidím Amber, že sním žije! Sice mi je 14 ale kdo by nechtěl žít se svým idolem! A ještě ktomu tak krásním a moc sexy, nejlepším mužem a hercem pod sluncem Johnnem Deppem!!
    MULUJI TĚ JOHNNY!!!
    Kdo taky miluje Johnnyho dejte Líbí se!!! *14* *14* *14* *14*
  • Už se moc těším na filmy jako je Black Mass a Mortdecain!!
    Johnny jsi nejlepší!! KAŽDÝ VEČER UMÍRÁM LÁSKOU!
  • Přesně tak mám tě ráda lenko
  • Jako já s Katkou!!
  • Hledám hoklu na psaní přes email,která má ráda Johnnyho Deppa!!!!!
    Email:lenkafic@seznam.cz
  • Já taky!!!! Je prostě nej!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Trochu?!! :)
  • Neznám lepšího herce a muže vůbec *4*
    Chtěla bych se s ním jednou setkat :)
  • Jen tak trochu dobrej????? ON JE OPRAVDU VELICE DOBREJ *14* *14* *14* *14*
  • je tak trochu dobrej *3*
  • JO NÁM SE LÍBÍ!!!!!!
  • FUJ, tenhle týpek se mi vůbec nelíbí! Vám snad jo?! Mě ne... :(
  • Asi tak byla bych hodně smutná
  • No, já bych se asi zbláznila kdyby se mu něco stalo!!!!!! Já bych brečela!!!!!!!!! A TO VÍM URČITĚ!!!!!!!! ALE SNAD SE NIC TAKOVÉHO NESTANE!!!!!!!! URČITĚ SE NIC NESTANE!!!!!!!!!!!!!
  • No, já bych se asi zbláznila!!!!!! Já bych brečela!!!!!!!!! A TO VÍM URČITĚ!!!!!!!! ALE SNAD SE NIC TAKOVÉHO NESTANE!!!!!!!! URČITĚ SE NIC NESTANE!!!!!!!!!!!!!
  • Ok holky takova otazka prosím az se to nikdy nestane ale jak byste reagovaly kdyby se mu něco stalo nehoda anebo by ho měkdo zavraždil jak byste reagovaly doufám že se nic takobého nestane ale ptäm se?
  • Milý Johnny, vím, že si mé přání nikdy nepřečteš, což mě hodně mrzí, ale nic s tím nenadělám, ovšem budu mít dobrý pocit. Přeji Ti k dnešním krásným 51. narozeninám hodně štěstí, zdraví (ať se Ti zrak zhoršuje co nejméně, když už musí - ale ty brýle Ti moc sluší), pohody, lásky v Tvém srdci a v srdcích Tvých bližních, moudrost, důvtip, ať máš hodné děti a hodnou partnerku, se kterou Ti bude dobře, hodně nových a zajímavých rolí, které Ti pomohou rozvíjet charakter a které Ti samozřejmě budou přinášet peníze. A hlavně buď stále takový, jaký jsi byl doteď - fajn člověk, se kterým je určitě radost být, moudrý a také krásný, s nádherným úsměvem a nádhernýma očima, ve kterých není problém se ztratit a zapomenout na starosti. S věkem zraješ jako víno a já jen lituji, že jsem se nenarodila dříve. A přeji ještě jednou tolik let! To vše Ti přeje Tvá velká fanynka *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší