Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • love007
    Ty Oči ♥ ♥ ♥
  • Už se moc těším na premieru filmu TRANCEDENCE...Už aby to bylo blízko v kině a určitě na to pudu... Kdo pude také napište sem že dete!!!! Prosím... Jestli Vás to nebude otravovat!!!!!!! DÍKY DÍKY DÍKY
  • Děvčata, uklidněte se. :)
    Depp je sice skvělý /podle mě nejlepší a nejhezčí/ herec, ale nemusíte mu tady vyznávat lásku smajlíkama typu *14* ..
    Já nemám nic proti tomu, že mu tu píšete, ale klid prosímvás! :D Nechceme přeci, aby dostal infarkt! :D
  • On je super on je dobrej a je dobrej herec fakt dobrej WOWOWOWOWOWOWOWO WOW! *14**14**14**14**14**14**5*
  • To je škoda že se spojil s Amber Heard *12**11**9**8* Vannesa je lepši než Amber hhhhhhhhhh a navic Vanessa a Johnny už maji děti!*1**14**2*
  • Anasophia sklapni nvypadaš tak nahodou ty?*12**11*11* si magor
  • vipada zdrogovaně a zhulene a je to pravda *11* *16* *12* *10* *9* *7* *2* *1*
  • karolina.hajnarova
    *16*
  • karolina.hajnarova
    *2* john DEPP
    kdy budete na taset pirati z karibiku nakej dy siclo 6 jsem vase faninka pirati z karibiku *2*
  • nika1991
    *6* *6* *6* *14* *14*
  • JOHNNY SE S AMBER HEARD OŽENIL!!!!!!!!!! MOC JIM TO PŘEJI... DOUFÁM ŽE JIM TO VYDRŽÍ AŽ DO KONCE ŽOVOTA!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Johnny Depp je úžasnej herec i muž. Miluji ho!!!!!!!!!! ZAHRAJE KAŽDOU ROLI. Je prostě úžasnej!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* MILUJI HO A MILOVAT BUDU!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Doufám že mu to s Amber Heard vydrží!!!!! MOC JIM TO PŘEJI!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Kocourek :) ♥ ♥ *14* *14* *14*
  • Milujem ho :3 Je to môj najoblúbenejši herec najviac sa mi páči vo filme Piratí z karibiku *14*
  • jo!!!!! je to dobrej herec ale spachal hodně vražed a sebe vražed třeba zmlatil papparaziho a opil se v nejduležitějši den.a na jednom koncerte kde prezentoval nejakou skupinu a z toho koncertu vyhodil jednu postiženou pani nechal vyvest ochrankou.to vim protože to je napsnany na osobnostech u magazinu tam sem se to dočetla ale nevim jestli jeto pravda a o ti pani to bylo kruty od johnnyho *16* *16* *16* a vite že johnny si lakuje nechty *1* *1* *1* *1* jmenuju se hayley kdyby něco
  • Beautiful and Sexy 4EVER!!!! :) *14* *14* *14* *14* *14* já ho miluju...sem ráda že to sem můžu napsat...anonymně! :) vidím že nejsem jediná kdo ho tady miluje...:D Oh, Johnny! byl krásnej když hrál Cry Baby!! ale jasně že i v jinejch filmech!!! :) :D *14* *14* *14* *14* *3* *4*
  • *1*
  • Je tak supeeeeeeeer.kdose mnou souhlasi že je super no.napište prosim když se mnou souhlasite tak napište koyla harisova a ostatni s johnym deppem.viděla sem jenom pirati z karibiku a osaměli jezdec chci vidět dalši filmy s johnnym nevite jak se to da stahnout.prosim kdyš se mnou souhlasite víte co napsat víte koyla harisova víte dejte mi like a napište
  • No...já jsem ten film neviděla, ale souhlasím s tebou...Miluju ho
    On je prostě úžasnej, sexy,neodolatelnej,roztomilej...a všechno možný v tom
    dobrým slova smyslu (Miluju jeho oči!!!!! a dlouhý vlasy)
    jo a 7 nejvěčí fanklub...wow!
  • Dneska jsem se koukla na film Z PEKLA. Je to hezký film jen díky Johnnymu Deppovi. Kdyby tam nehrál nevímjestli by se mi to líbylo. JOHNNY ZAHRAJE KAŽDOU ROLI SKVĚLE. Johnny je prostě geniální herec i určitě muž. Je nejlepší a nejhezčí muž na světě. Jenom škoda že na konci filmu Z PEKLA umře. Já se přizná že mi tekly slzy!!!! A co vám??? Jestli semnou souhlasíte dejte prosím tomuto komentáři PALEC NAHORŮ. Miluji tě JOHNNY!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit