Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • příspěvek

Moc hezky hraje ve filmu PIRÁTI Z KARYBIKU.a je gut.
  • ooo my got :/

*7* Ježiš kurva všichni co na něm máte? *7*
    úplně normální chlap,tak se z něj všichni neposerte :/
    byl jedině dobrej tak v pirátech ale jinak stojí fakt za hovno *13*
    twe docela mě poslední dny štvou ty vaše připitomělý výroky "bože on je tak krásný,miluju ho" ...atd :/
    jste fakt vadný *9*
  • miluji

já Johnnyho miluji on je celej můj život ♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *14*
    • Re: miluji

ne on je MUUUUJ *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13*
      • Re: Re: miluji

Hele ty jajo jak si psala že je tvůj není ničí je to ŽENATEJ CHLAP a holky přestante se hádat
      • Re: Re: miluji

není ani tvůj ani tvůj je Vanessy Paradis a já mám ráda Shayna Warda jj abyste si nemyslely že mám deppa ráda *9*
  • zewla

Pomoc

Hele viděla sem jeden skvělej plakát Alice in Wonderland a moc bych ho chtěla.Je takovej černobílej, trochu možná do hněda,napravo je Bílá královna a nalevo je Kloboučník. Uprostřed je nápis Alice in Wonderland a v pozadí je ta jejich zahrada těch keřů ve tvaru zvířat. Neví někdo kde bych ho mohle stáhnout?? Viděla jsem to na CSFD a tam to nejde. Prosim kdyby to někdo někde našel tak pls napište. Předem dik *4* *9*
  • cool(v plote)

nejaky filmy.....no tak jo mozna jsou dobry
  • Láska to není

Já ho nemiluji ale zbožňuji!*4*
  • antidicaprio

socha

tak depp má sochu ,super *14* *4* *4*
    • zewla

Re: socha

Hele viděli jste tu sochu?? Ja sem viděla nějaký video na you tube a pár fotek. No a myslím si, že si tam Johnny není moc podobnej. Kdybych nevěděla že to není on, tak bych ho asi nepoznala..... Co si o té soše myslíte vy???
      • wendy92

Re: Re: socha

Ne ta socha se mě osobně teda nelíbí.. není mu vůbec podobná *1*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: socha

tak něak,ale je to pěkný a super
    • Re: socha

jj jsem si toho vsimla kdyz jsem sla na osobnosti a hned jsem chtela jit na johnnyho *4*
      • wendy92

Re: Re: socha

Tak když budete chodit na některý blogy, kde jsou aktuální věci, tak k tomu najdete i asi 20 Johnnyho nových fotek. a některý blogy jsou fakt dobrý - sabkyyyy.blog, betty-johnny.blog atd. jsou tady v odkazech, a jsou tam pořád oktuální věci. Tady na osobnotech moc novinek o Johnnym není...
        • wendy92

Re: Re: Re: socha

J tak já když sem přidávám některý nový fotky, z japonské premiéry, press konference apod. tak to mám všechno z tady těch blogů.. *1* a ted je tma mimochodem fotka jeho úplně nového tetování *4* má je ani ne měsíc *3*
  • agnes1111

Navazuji na...

Antidicaprio
    Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Ok,šoustá ze zásady ráno

Agnes1111
    Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Jo a prosím tě, nemohla by jsi mi poslat scan?
  • nika1991
    *6* *6* *6* *14* *14*
  • Johny je Supéééér *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit