-
johny
nechápu jak si johny vždycky vybere film,k terý je naprosto skvělý!!! např. Piráti, Sweeney Todd, Devátá brána atd. Je prostě úžasný -
-
Re: johny
ten film je dokonalý až když v něm hraje johnny. *15* *4* -
-
Re: Re: johny
souhlasim *14* *1* *14*
-
-
-
padámm :))
je moc moc moc moc krásnej je to můj favorit je to můj životní sen jednou ho potkat :)) děsně se mi líbil ve filmu Piráti z Karibiku.... *14* *14* je skrátka božskej a jestli ho někdo nemá rád je blbej!!!! *14* *14* *3* *3* *1* *1* *14* *14* -
Všechno nejlepší! ( promiňte za spam, ale jestli je taky někdo fanoušek Michaela Jacksona, tak se prosím přidejte na FB k této stránce ;))
-
ooo my got :/
*7* Ježiš kurva všichni co na něm máte? *7*
úplně normální chlap,tak se z něj všichni neposerte :/
byl jedině dobrej tak v pirátech ale jinak stojí fakt za hovno *13*
twe docela mě poslední dny štvou ty vaše připitomělý výroky "bože on je tak krásný,miluju ho" ...atd :/
jste fakt vadný *9* *9*
*9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: ooo my got :/
di se vycpat, nikdo tady něstojí o tvůj názor, tak ho sem nepiš!!!!!!!!! *16* *10* *5* nech si ho pro sebe! jak vidíš tak ho tady maj všichni rádi, takže asi nebudeme vadný mi, ale ty!!!!!!!! to už by muselo bejt moc lidí vednejch, takže to opravdu nebude na naší straně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
zavist je zla vec a este horsia je vtedy ked vies ze nikdy nedosiahnes to co on. -
TO jsi toho asi s ním moc neviděl a hlavně co jsi dokázal ty? Proč odsuzuješ druhé za to, že se jim někdo líbí. Jsi hlupák -
Proč sem lezeš když se ti neiby?? *5* *16*
-
-
sorry
hele lidi sorry ze se ptam ja vim ze tohle je diskuse o johnnym deppovi ale kdo ma rad jeremyho sumptera ja vim ze too bych sem nemela cpat *3* -
-
Re: sorry
já ho neznám -
-
Re: Re: sorry
já taky ne ale určitě to chci vidět..Johnny na konci umře ??... *9* tak to je skodá..zatim sem slyšela písničky z sweenyho todda a zpívá krásněěě...! *15* *14* -
Re: Re: sorry
to je ten co hral v petru panovi petra pana *4* -
-
Re: Re: Re: sorry
docela postřeh, až na to že nehrál petera pana ale toho spisovatele co petra pana vymyslel...peter pan byl jako freddie highmore... *1* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: sorry
ja vim ale ja myslim petera pana z roku 2003 s jeremym sumpterem *4*
-
-
-
-
-
sezonky
aaa,první vlaštovky..máme tu turistu,trailer na piráty...myslím že se sem brzo navalí sezoní faninky.Jako ty holky co moc moc ,milují johnnyho,ale jen když má novej film. -
Všechno nejlepší *1*
-
*14* *14* *6* *6* *14*
-
JE KRÁSNEJ (hlavně v pirátech)
-