Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ony se vzpamatují

Děvčatům to taky jednou dojde. *7* Tak je nechme ještě pár let snít. Já nebyla jiná. *3*
  • sweeney todd

lidi uvazovali jste nekdy ze by mohlo bejt sweeney todd 2 ze by se tam johanna chtela pomstit za to ze ji zabili tatu no jako ze by zjistila nejak ze byl sweeney jeji otec to by bylo docela husty *14* ale navim v jaky scence by tam johhny hral jo a mimochodam to crazy jsem ja ja to nekdy nechtene menim sorry *9*
    • chalva7

Re: sweeney todd

A komu by se pomstila, když Loveett a Sweeney jsou mrtví...zas by vznikly takový ty 2,3,4,5 díly a bylo by to blbý, jeden originál je vždy nejlepší
      • Re: Re: sweeney todd

žádný nový díly by nevznikly páč není žádná další divadelní předloha...on je to totiž muzikál....dyby někdo nevěděl.....úplně původní hra je ale nej... *14* *1*
      • Re: Re: sweeney todd

no tak by se pomstila tomu klukovi jak johnnyho na konci podriznul *9*
        • Re: Re: Re: sweeney todd

ajo ten žije :D
    • llleeennniiissseeekkk

Re: sweeney todd

Jo já o tom hodně uvažovala,že by ho Johanna mohla pomstít a tak...A bylo by to hustý...
  • terishek

socha

lidi sem ten nejštasnější člověk na planetě!!! já se pojedu podívat na sochu JD *3* *4* yahooooo 27.+ odlítáme yahooo
    • antidicaprio

Re: socha

jestli nekecáš,o čem nic proti pochybuju ,vyfotíš se s ní??? a poslala bys mi pls fotku ???
  • neco z lidi.cz

ahojte,nasla jsem na lidech.cz tohodle typka *4* http://imb.lide.cz/big/496071eb2f591ffb53690100.jpg?year=2009&month=01&day=0408&a=1&id=51257328
  • ! I LOVE JOHNNY DEPP !

Johnny má dobrý srdce! *14* Já ho žeru ! *14* *4*
    • zewla

Re: ! I LOVE JOHNNY DEPP !

Nějak tak... *14* *1* *14* *1*
      • jackie28

Re: Re: ! I LOVE JOHNNY DEPP !

jjj *3*
  • JD

Johnny je nejlepší herec a chlap!! *14*
    *in love* *14* ,chojíQ
  • terishek

fotky

lidi přidala jsem vám tady fotky johnnyho *3* *5*
    • wendy92

Re: fotky

Hm, koukám že jsi sem přidala ty který za prvé nejsou žádný extra hezký, a za druhý UŽ TU JSOU.. *9* *7*
      • terishek

Re: Re: fotky

to se mám dívat na 1 399 fotek jestli tady zrovna ta kterou chci přidat je *7* jinak díky za zastání sábo.aspon někdo je tady inteligentní *4*
        • terishek

Re: Re: Re: fotky

AGNES dekuji za zastání ne sábě *13* *9*
      • agnes1111

Re: Re: fotky

Ale no tak, každá snaha se cení, ne?
  • Happy B-Day!!!! I love you............ *14* *14* *14*
  • dokonalost sama

Je proste uzasnej!!!!!!!!!!!!!!!
  • shattuckit

Vánoce

Chtěla by jsem všem liden na celém světe popřát krásné Vánoce a at jste na Vánoce s kým chcete být.A nikdo by na Vánoce neměl být sám.A at máte pod stromečkem dáreček který jste nejvíce htěli.Krásné Vánoce. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit