-
rum diary
nevíte, kdy se to k nám dostana? -
-
Re: rum diary
To by mě taky zajímalo... -
Divné... Ještě nevypustili ani trailer nebo teaser. Se nějak nemohu dočkat. -
O tomto filmu nic nevím, už tu měl dávno být..ale fakt žádný info jsem nenašla o něm
-
-
Sakra
Právě jsem se dočetla, že film Cizinec s Johnnym byl totální propadák. Sakra to nemůže být pravda. Celou dobu se na to těším až to bude v kině a jako jestli zjistím, že ten film bude stát za hovno, tak mě to fak nasere *9* Ale hlavně, že se aspoň pokochám Johnnym. *1* -
me se nelibi
*11* -
-
a me jo *14* *14*
-
-
JD
Johnny?nejlepsi a nejvic sexy herec.. *14* kam se hrabe nejakej brad jako ten je taky hezkej ale jako johnny.. *14* ..a navic je vtipnej a taky charizmatickej..proste jasny jednicka...mit v cr takovyho herce.. *3* *3* ...i kdyz vsichni rikaj ze je namyslenej ale tak jako on ma byt na co...vsichni mu proste zavidi ten jeho talent a proto o nem rikaj jak je namyslenej..tak se mejte -
-
Re: JD
nwm kdo řek že je namyšlenej..snad nějakej pubertální fanoušek..jestli slyšeli nějaký jeho rozhovory a viděli jeho videa tak by věděli že je to charizmatická obdivuhodná osobnost, a to neříkám jen jako její fanoušek... -
-
Re: Re: JD
no ja vim ze neni namyslenej ale jakoze se klidne muze nekomu zdat namyslenej..a hlavne myslim si ze namyslenost k popularite trosku patri..takze by mu to slo odpustit.. *5*
-
-
-
Další
Na závěr se přítomní rodiče podělili o čerstvé reakce svých ratolestí. "Ano, ten film je místy celkem temný. A já v něm ráda stínám lidem hlavy. Co k tomu říct? Snad to mé děti nezkazí," konstatovala matka Burtonových potomků *1* -
prodám 2x krásnou novou paspartu sadu tří obrázků originálně zafoliované .Obraz pasparta cca 48x25cm za 250,-/10eur Pokud jej máš jako dárek k narozkám, tak dotyčná fanynka bude na 120% spokojená, za to ručím, obrázek je nádherný. kontakt o více fotek fanparadise@gmail.com
http://rocktopia-cz.rajce.idnes.cz/000_AAA_Akcni_vyprodeje_vyrobku_-_slevy#P1140233.jpg
nebo
http://img3.rajce.idnes.cz/d0303/5/5757/5757679_77e54419f52ef73dca64790fa7dec3c6/images/P1140233.jpg?ver=2
nebo
http://img3.rajce.idnes.cz/d0303/5/5757/5757679_77e54419f52ef73dca64790fa7dec3c6/images/P1140234.jpg?ver=2 -
NEJ....
Johny je prostě NEJLEPŠÍ, NEJKRÁSNĚJŠÍ, NEJVÍC SEXY, NEJCHYTŘEJŠÍ......NEJ,NEJ,NEJ -
johny je krasnej! *14* *14* nejkrasnější herec!!!!!!!!!! *4* *4*
-
FROM HELL - today
ak niekto máte slovenský program TV JOJ dnes ide o polnoci film From hell s Johnnym :) -
-
Re: FROM HELL - today
asi vám to dosť neskoro oznamujem :D...ale len teraz som to zistila :P -
-
Re: Re: FROM HELL - today
sakra jsem to propásla, tak aspon že to mám na DVD. -
-
Re: Re: Re: FROM HELL - today
ja som v polovici zaspala :((...ách ale inak dosť krutý film :D a johnny zas úžasný :* -
-
Re: Re: Re: Re: FROM HELL - today
V tom stebou úplně souhlasím. Je to prostě zlatíčko a pořád krásný.Čím je starší, tím je hezčí. *14* Nejhorší je ale to čekání vždycky na jeho nějaký nový film. Tak ale co, ten film už si určitě viděla několikrát takže když si ho zaspala tak se tak nic strašnyho neděje.
-
-
-
-
-
ty zkurvko janiczko nebo jak johnny teda tvuj není zatim je mozna vanessy nebo ničí ale tvuj rozhodne ne!!!