Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prominte, ze to pisu zrovna sem

Ale proc uz tu taky neni forum hanse Mathesona + jeho fotky? *13*
  • for maya

ahoj no víš moc tady nejsem a vzdycky kdyz mam sanci jit na osobnosti tak jdu hned jako prvni na johnnyho a pak treba zase letim na diskuzi eminema prave ze ja na tom internetu moc nestravim protoze mi vzdycky pocitac zabavi segra takze si tu udelam profil az budu mit cas ja sem rada ze tu neco muzu napsat protoze ta zbijecka mi ho pak uz bere ale profil si udelam az budu mit vetsi cas *4*
  • antidicaprio

nwm

no jo ale když tu už byl tak sem znovu asi nepojede ale i kdyby přijel tak se k němu všichni naser...a ja se tam nedostanu *9* znám se ,na super stár sem se taky nedostala až k nim ale asponˇ sem je viděla na živo . Ale nakonec sem ulovila i par autogramů.
    • sweeney.sparrow

Re: nwm

no kdyby prijel tak by u nej byly hned vsichni to mas pravdu ale stejne bych do prahy jela ale byla by docela sranda kdyby to bylo o skolni den by me zajimalo co by mi mama napsala za omluvenku ,,jela se podivat na johnnyho deppa" to by asi nasi tridni klepla *1*
      • agnes1111

Re: Re: nwm

"Srdeční záležitost!" napasta do žákovské. Co víš, třeba tě klepne až ho uvidíš... *14*
      • antidicaprio

Re: Re: nwm

by ti tam mohla napsat že si jela navštívit kamarádku co s hrozněěěěěěěěěěě dlouho neviděla (vlastně celí život *1* ) ja bych se s tim nesr... bych to zatáhla ale nwm jak bych se s toho pak vyvlíkla .
        • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: nwm

*1* *1* *1* *1* souhlasim
  • agnes1111

CineStar

Ok, už to řeknu... CineStar mě pěkně se**. Omluvte mě, ale je to tak. Je úterý (ok, zítra) 2.3. a premiéra AIW má být 4.3. a co? Nic!!! Absolutní telata to nemůžou dát do programu pro lidi, kteří si chtějí zarezervovat místa. Zabít! *16* *16* *16*
    • zewla

Re: CineStar

Buď v klidu palace cinemas ho tam dal tak před 2 hodinama *5* *16*
      Já sem tam chodila každej den tak 100 a furt nic až teď *10*
      • agnes1111

Re: Re: CineStar

Tak, ale teď už jsem totálně rozčilená. Koukám na Palace Cinemas a oni promítají v jiný časi AIW a AIW 3D. Tak jako, já jsem jedna z těch, co nebyldí přímo v tom městě, kde to probíhá a jak se mám dostat v osm večer domů, když už nic nejezdí?
        • zewla

Re: Re: Re: CineStar

Hmm tak jsme jeli minule když jsme byly s kamoškama na Novým měsíci... Jedna šla dokonce kousek pěcha páč jí tam už nic nejelo... To naštve...
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: CineStar

Hele, ale 3D bude zase jen kousek filmu, ne?
            • Re: Re: Re: Re: Re: CineStar

Alenka bude celá ve 3D, ale bude to samozřejmě dabovaný. S titulkama to bude jen ve 2D což je normální film *4*
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: CineStar

No to snad ne!! Myslim že to bude celý páč to Burton točil schválně 3D *9*
      • agnes1111

Re: Re: CineStar

100x? No, já už tu záložku ani nezavírám a pravidelně každé dvě minuty obnovuji.
  • daduska

POMOC!!!!!

Ahojte decka moc Vas prosim o hlasy na http://www.zlutetydny.cz/detail/id/ 528/ je to jeden muj kamarad s tanecnich výhra je kolo a moc by o to stal staci dat libi se mi moc prosim
  • Sexy chlap

Je to nádherný chlap,který vyzrál z nádherného kluka v sexy chlapa. Umí zahrát snad úplně vše - pro mě je to PAN HEREC!!! Takových je strašně málo!
  • majka111

čauves lidi

čauves lidi,jak se máte??
    • terishek

Re: čauves lidi

já třeba suprově..a co ty?? *3* *4*
      • majka111

Re: Re: čauves lidi

ale jo,jde to *15*
  • antidicaprio

AITW

jsem skoukla alenku,no prostě aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa krásný nepopsatelný ! *14* *14* známá trojka nesklamala *4* *3* *1* fakt nadhera
    • zewla

Re: AITW

Ano, další šílenec do Alenky se přidává *1* *14* *14* *1*
      • antidicaprio

Re: Re: AITW

to jo,po tom co jsem rozpoutala na facebooku XD
        • zewla

Re: Re: Re: AITW

Jako za tu dobu to ze mě trochu vyprchalo a pak mi napíšeš o Alence na Facebooku a Alenkománie je zase zpět *1* *1* se na to zas budu zitra koukat s kamoškou... sem neodolala: ta na tom byla jen v kině a pak to už neviděla, tak jí to pustím a navíc to je další záminka, proč se na to zas kouknout *1* *14* I love it and he *14* *14* *1*
  • trinity1601

Kniha

Ahoj lidi, na Vánoce jsem dostala od svého přítele knihu Johnnyho Deppa a byl to ten nejlepší dárek, který jsem dostala :) *14* a potěšil mě, že si vzpomněl, že Johnnyho jako herce zbožňuju =) Včera jsem knížku po dvou dnech dočetla a můžu jen DOPORUČIT ;-) A už se těším na jeho nový film Cizinec...ať je to propadák či ne, určo si na něj zajdu, pač já mám pravidlo, že musím vidět každý film s ním kde je, když jde teda sehnat *8* tak Vám přeji jinak ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK *4*
  • Johny depp je nejlepší herec na světě je prostě nej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit