Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veru
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • ahojky lidi depik je nej nej nejlepsi *1*
  • tv

Ahoj lidi docela by me zajímalo jak ta socha teda vypadá:D ptž to co řikali že se to vůbec Johnnymu ani nepodobá:D No trapass chudák Johnny:D
    • Re: tv

naprostá pravda ta socha je děsná!!!
    • zewla

Re: tv

tak se na to mrkni třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=zojy 4Y16uC0
  • The Tourist

Tak jsem tedy nedávno shlédla film Tourist, česky je to asi ten cizinec, a musim říct že se mi to libilo...děj je dynamickej, místama jsem nechápala, ale pobavila jsem se a Johnny opět nezklamal. Na Oscara to neni, ale hrůzou to rozhodně nezavání...:)
    • Re: The Tourist

ty jo kde si toho turistu viděla?U nás v kině to není a na internetu taky ne? *1* Já ho chci taky vidět, se na to těším jak sviňa.
      • Re: Re: The Tourist

žiju v Londýně a tady to je už od 11.12. takže sem na to šla docela pozdě:) a nechápu proč to do češtiny překládají jako cizince..
        • Re: Re: Re: The Tourist

Ty jo v Londýně, tak to se teda máš.To ti teda fakt závidím. No jako o tom jsem taky hodně přemýšlela. Jako co na to říci, tak na názvu nezáleží,jde hlavně o děj.
      • Re: Re: The Tourist

Oprava: Ne turistu ale cizince *1*
  • žvýkačky

zdáááááááááár děcka takže tyto žvýkačky norbit ideální do kina na film veřejný nepřítel to taky musím zatukat s těhlema žvejkama můžete ped rodičema machrovat celej den do tý doby než vám jedna přistane taková že hodíte líbačku se stolem to taky musim zatukat
    • Re: žvýkačky

no to bylo docela dobry hlavne ta libacka se stolem ale souhlasim tady s barbrou ze ten film se jmenuje verejni nepratele a jinak si to sem nemusel ani psat my vime ze ten film je good a proc zvykacky *7* lepsi je popkorn *3*
    • Re: žvýkačky

Mimochodem, není to Veřejný nepřítel ale Veřejní nepřátelé... Tak když už reklamu, tak ať má úrověň!
  • dohny dep je supr herec
  • kdo urazi johnnyho at de do haje!

tak hele frajere jestli chces urazet johnnyho tak si lez na antiblog a neser tady.......nemas poneti co pro nektery lidi znamena,a tim ze ho budes urazet nic nezmenis.....akorat lidi naseres.ptz tenhle chlap toho dokazal mnohem vic nez si umis predstavit ...a mnohem viiic nez ty..... co si dokazal ty??? kdyz ho tady urazis........neodsuzuj nikoho pokud ho nepoznas.......ses fakt debil non plus ultra....di do haje! *16* *8*
  • misuleee

Sweeney

Ahojky! Co říkáte na Sweeneyho Todda?? Já jsem to včera viěla a musím říct žeje to uplně boží xD
    • antidicaprio

Re: Sweeney

samo sebou,supr!jako každá spoluprace deppa a burtona *14*
      • zewla

Re: Re: Sweeney

Myslím, že je to nejlepší film, jakej jsem kdy viděla!!! *14* *14* *14* je naprosto dokonalej.... *14* *14* prostě nemám slov.... *14* *14* *14* myslím že ti smajlíci to vystihujou *14* *14* *1*
        • jackie28

Re: Re: Re: Sweeney

jj když je to J.Depp s T.Burtonem tak z toho vždy vyjde něco úžasnýho,já to už vim z Ospalý díry,Karlíka a továrny na čokoládu,Střihorukýho Edwarda..ale sweneyho todda jsem jště neviděla a alenku taky ne *9* *9* a lituju toho,musí to bejt parádní *1* *14*
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Sweeney

alice is best *3* ale neber mě tak vážně ,sem do toho filmu cvokXD *14* *1* *1*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: Sweeney

ne v poho *1* kdo by z Johnnyho filmů a jeho samotnýho cvok nebyl?já jsem taky se neboj *1* *3* a ještě z Roberta Pattinsona *1* *14* on je úpa boží-taky *1* *3*
  • Všechno nejlepší, Johnny. Ty jsi nejlepší z nejlepších a vždycky budeš. Jsi naprosto určitě nejlepší herec tohohle, toho minulého i toho budoucího století. ♥ Zůstaň prosím úžasný :)
  • nika1979
    Johnny Depp love you kiss mi sexyy postavou image očima vlasama........................................... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit