-
fuj fuj fuj *16* *16* *16* *16* hnus herec
-
-
keri-Sám/Sama jsi hnusný/á,koukni na sebe a pak něco piš....a nebo víš co?nelez sem!
-
sám seš hnusnej *10*
-
keri on neni škaredý herec on neni woow je suprrrrrrrr herec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
V Pirátech z Karibiku je prostě k sežrání
-
nebuďte tady sprostý a uklidněte se.Takhle se o Johnnym nemluví!!!
-
otázky
hoj lidi *4* dáme si pár otázek jak ho máte rádi odpovědi pište do odpovědět *3*
otázk.č.1-jste v l.a. a potkáte ho .do kážete si říct o podpis *5* -samozřejmě anglicky
otázk.č.2-dokázali by jste neomdlít v jeho přítomnosti na 1 metr *14*
otázka č.3-dokážete vydržet na světovej premiéře na čemkoliv když on je od vás pár metrů i z vanessou .dokázali byste vydržet nebo jí dát do držky *5*
otázk č.4-jak moc máte johnnyho rádi *4* co byste za něj dali *7* -
-
Re: otázky
co to ku.rva je? ty asi nejsi normalni -
1.snad
2.na 10%ne
3.určitě
4.nejvíce se mi líbí v Pirátech z Karibiku, ale myslím že bych za něho určitě nic nedala. Je sice legrační, ale můžu bez něho žít -
nazdarek Johnny je nej takze taky odpovim:
1. Ajinu delam kotel dlouho a o podpis si rict to je malickost *15* *14*
2. Nooo ja bych asi neomdlela protoze bych se na nej chtela poradne podivat *1* *14*
3. Ja bych tam urcite vydrzela (i kdyz je tam ta Vanessa!) hlavne proto, ze je tam Johnny *14* to je stupidni otazka, ja bych ji do drzky nedala, chudak Johnny to by me pak nemel rad! a nemam duvod ji davat do srzky protoze s vanessou je spokojeny tak mu nebudu kazit stesti
4. Johnny je uplne best to je taky uplne jasna otazka:D a abych pravdu rekla nejsem milionar, takze otazka co byste za nej dali... mnooo snazila bych se co nejvic *1* ale nevim co by se mnou chudakl delal mohl by byt muj tata *9* *9* -
4
za johnyho deepa bych dala všechno na světě ale s mím klukem bych se nerozešla to fakt ne *3* *3* -
-
autorka otázek
já bych za něj dala všechno na světě i svého kluka
-
-
1 jo to bych zvládla i anglicky
2 no snad ne *4*
3 miluje ji a já ho mám tak moc ráda že mu to přeju,takže bych se ovládla
4 dala bych za něj asi docela hodně *14* -
Co to tady meleš..?
Aby spíš někdo nedal do držky tobě, bys to potřebovala, aby ses vzpamatovala a nepsala takovýhle voloviny ! -
1 samozřejme že si umim říct o podpis
2 myslim že bych to zvládla
3 no me vanessa nevadi takze bych to vydrzela
4 johnnyho mam moc rada, ale spis si ho vazim jako herce a jako cloveka nez abych do nej byla straaaasne zamilovana, takze bych za nej nedala nic, respektive pokud by to bylo realne tak mozna, ale nemusim ho mit za kazdou cenu:)
-
-
Johnny režíroval Vanesse klip
Johnny Depp režíroval své Vanesse nový klip k její nové písni Il y a. Je to 2. klip z jeho režie - první byl L´incendie. -
Nemusím ho vubec Johnnyho Deppa a film Piráti z Karibiku neznásam je to totálna hovadina
-
-
Pro ně naopak -_- =D
-
a mě se teda líbí...:/
-
-
I když jsi zadanej, tak seš fakt můj typ,jsi úžasnej krasavec:Miluju tě!!!a Vanesso tobě ho závidim!!! *14* *4* *3*
-
Je dobrej-
Je to skvělej herec a pěknej je taky.Ale stejně mu to nejvíc sekne v Pirátech z Karibiku.Tam je naprosto úžasnej... *14* -
-
Re: Je dobrej-
Jo, tomáš teda pravdu. Jack Sparrow jekrásnej.
-
-
Nejlepší herec
Johnny Depp je zkrátka nejlepší herec. -
Jonny
Jonny je ten nejlep39 a neju6asn2j3i herec na sv2t2