-
miluju ho!!!!
-
Všechno nejlepší, Johnny!!! *3* *2* *14* *4*
-
Johnny je nej
Johnny je úplně nejkrásnější chlap na této i na všech ostatních planetách!!!!!!!!!!!! A jestli proti tomu něco máte,tak radši mlčte,protože....ehm,to už jsme sem vlastně psaly:-))))))))))))) -
Johny
si to tady precetl a vzkazuje, ze kazda ktera mu podrzi na analek dostane jeho autogram. Tak se hlaste, jedna po druhe. -
Prosím!!
Takže, ještě jednou! Tohle je váš mozek.. Ne to jsem nechtěla... Takže ještě jednou. Přidejte se do skupiny na facebooku o Johnnym Deppovi *3* *5*
a pište komentáře, přidávejte fotky atd. páč já to sama nezvládnu a tak vás prosím o pomoc *9* *4* *5*
Skupina: Johnny Depp cz stránka
kde?: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=327180873066
určo tam bude nějaká mezera navíc tak se první podívejte ten odkaz správně má bejt bez mezer -
božííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!
ma velký charisma! je to moje jednicka! -
Suppppeeeerrrr
Johnyho miluju, je super piráti se fakt povedli už se těšim na poslední díl *14* *4* *15* *4* *3* *1* *1* -
wow
johnny kdyby byl muj tata tak se poseru stesti ze neni to bych vlastne byla zabouchla do taty ty vole co by ste delali lidicky zlati *4* *4* *8* *8* *14* *14* -
-
Re: wow
:D:D
-
-
bulvár...
já nesnáším buůvár!!!! *5* *16* *8* ...to je fakt neskutečný co si ti lidi v tom bulváru vymyslej!!! *10* ..... -
hhhhhhhhhhhh
hej jako proč mi to mažeš,nebylo to sprostý!!!!!!!!!!!!!!!!zato tohle je podraz