Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju ho!!!!
  • bedulinka
    Všechno nejlepší, Johnny!!! *3* *2* *14* *4*
  • Johnny je nej

Johnny je úplně nejkrásnější chlap na této i na všech ostatních planetách!!!!!!!!!!!! A jestli proti tomu něco máte,tak radši mlčte,protože....ehm,to už jsme sem vlastně psaly:-)))))))))))))
  • Johny

si to tady precetl a vzkazuje, ze kazda ktera mu podrzi na analek dostane jeho autogram. Tak se hlaste, jedna po druhe.
  • zewla

Prosím!!

Takže, ještě jednou! Tohle je váš mozek.. Ne to jsem nechtěla... Takže ještě jednou. Přidejte se do skupiny na facebooku o Johnnym Deppovi *3* *5*
    a pište komentáře, přidávejte fotky atd. páč já to sama nezvládnu a tak vás prosím o pomoc *9* *4* *5*
    Skupina: Johnny Depp cz stránka
    kde?: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=327180873066
    určo tam bude nějaká mezera navíc tak se první podívejte ten odkaz správně má bejt bez mezer
  • božííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!

ma velký charisma! je to moje jednicka!
  • Suppppeeeerrrr

Johnyho miluju, je super piráti se fakt povedli už se těšim na poslední díl *14* *4* *15* *4* *3* *1* *1*
  • wow

johnny kdyby byl muj tata tak se poseru stesti ze neni to bych vlastne byla zabouchla do taty ty vole co by ste delali lidicky zlati *4* *4* *8* *8* *14* *14*
    • chalva7

Re: wow

:D:D
  • terishek

bulvár...

já nesnáším buůvár!!!! *5* *16* *8* ...to je fakt neskutečný co si ti lidi v tom bulváru vymyslej!!! *10* .....
  • antidicaprio

hhhhhhhhhhhh

hej jako proč mi to mažeš,nebylo to sprostý!!!!!!!!!!!!!!!!zato tohle je podraz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit