-
i love johnny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Johnny
Johhny je nejlepší herec na světě. *3* On všecko zahraje na jedničku *14* Moc se těším na Alenku v říši divů a PzK4, na to nejvíc. Doufam, že do budoucna natočí ještě spousty skvělejech filmů, jako do teď. Moc mu fandím. *14* *14* *14* *14* *14* *14* ^ ^ -
-
Re: Johnny
ja se tesim moc na alenku a na Pzk4 moc ne jako podivam se na to jak tam hraje johnny ale netesim se na to moc protoze uz to nebude ono jak byla 1,2,3 (myslim bez keiry a orlanda *9* ) -
-
Re: Re: Johnny
coze? oni tam nebudou? tak tam treba daj novy lidi a bude taky fajn
-
-
-
Krasavec Johnny
Na to, že bude pomalu Johnnymu 50 tak vypadá fakt dobře. Nejraději ho mám ráda ve filmech, kde nemá žádnou masku a vypadá tak jak vypadá ve skutečnosti a obzvlášť, když má vousy pač mu velice sluší. *3* -
On je hezounkej hlavně v Pirátech.
-
Johny je celosvětově uznávaný herec a taky má být za co, ale kdyby to tady četl, jak z něho všichni tečete tak by možná s hraním přestal. Vzpamatujte se, je to herec a nikdo z vás ho mít nebude, tak nelítejte ve snech *13* *8* *1*
-
HVĚZDA
JEDNO BYCHN HORAD VIDĚL OSOBNĚ.Super herec i roker. -
Čtěte
Moc zajímavý nový rohovor s Johnnym:
http://sabkyyyy.blog.cz/1003/jd-r ozhovor-tyden -
-
Re: Čtěte
Mě se víc líbil rozhovor z novin Víkend -
Re: Čtěte
Jj ten je fakt perfektní.. konečně jsem se něco dozvěděla o Johnnyho nevlastním otci (tátovi Daniela a Debbie).. fakt krásnej rozhovor.. *3*
-
-
Very,Very,Very beautifull :D
-
Nemusím tuhle osobu
-
-
tak si tý osoby nevšímej
-
koho johnnyho Deppa *14* *14* *14* *14*
-
-
Ano nemusím ho
-
-
-
je dobrej
Johny je dost dobrej herec-škoda že se s nim nikdy nesetkám-holky vy si nedělejte naděje že se snim setkáte:-)