-
nej
On je nejúžasnější, nejskvělejší nejkrásnější herec na světě *14* -
Kniha
Knihu Denis Meikle-Johnny Depp,biography
bych vám chtěl doporučit.Našel jsem ji v knihovně.Dá se koupit určitě na netu.Jsou v ní sice většinou rozhovory,ale jde to.Je dobrá. -
-
Re: Kniha
mám jí :-)
da se koupit i v knuihkupectví -
-
Re: Re: Kniha
uvažuji o koupi týdle knížky...stojí za ty peníze???
-
-
-
ale ale je tu nějak moc nadávek,každopádně já jsem na straně fanynek, netvrdím sice, že slintám jak pominutá, když ho v nějakém filmu vidím, ale je fakt k nakousnutí papapa
-
I love you
Johnny je prostě bojží chlapeček je nej na celém světě *14* -
nejlepšejšejší
Mám ho strašně ráda, jeho styl podání jakékoli role!! Je skvělý! Nemáte na něj někdo kontakt? Adresu bych brala..Pište na mail:) *3* -
Happy Birthday Johnny!!!
Sice už není nejmladší ale je pořád daleko víc sexy než milion dvacetiletejch týpků dohromady!!!!!!!!!!!! Tak at ti ten kukuč dlouho vydrží Johnny!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Happy Birthday Johnny!!!
spláchni hlavu v záchodě
vy jste fakt takové naivky johnny se mi sice líbí ale nejsem taková jako vy neslintám hned jak ho vidím na fotce myslíte že ví o tom že tu nějaké mladé slepice slintají nad jeho fotkama *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* klídek lidi -
-
Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!
aha tak to byl opet inteligentni prispevek...mas jeste neco na srdci nebo uz si skoncila s tema kecama? *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!
Jo máš pravdu, Johny Depp je sice hnusnej, ale nesnáším, když někdo tohle píše o někom kdo se mi líbí!!!! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!
co máš proti johnnymu?? vždyt je krásnej... *14*
-
-
-
-
Re: Happy Birthday Johnny!!!
moje řeč *4* *4*
-
-
ZLATÍÍÍ
HEJ,JAK TED SLO Z PEKLA TOS ON TAM BYL UPNE UPLNE NÁÁÁDHERNÝÝ... ESTE PEKNEJSI NEZ V PIRÁTOCH A TO JE CO RÍCT!!!! ON JE TAM UPA K SEŽRÁÁÁNÍÍÍ MILÁÁÁČEEK!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ZLATÍÍÍ
Musíš se vyjadřovta jako by ti bylo 5 let?? Depp není žádnej tvůj miláček..nikoho z nás -
-
Re: Re: ZLATÍÍÍ
zalez...žiješ v 4.století? to sa tak říká!!!! ty brzdo!!! *10* *15*
-
-
-
miluju ho... je tak sladkej...
Johnny je tak strašně sladkej *14* *14* *14* kdo se mnou souhlasí??? *14* *14* já miluju... nejlepší na celém světě... *1* *1* *1* *15* *15* *15* *4* *4* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: miluju ho... je tak sladkej...
Já souhlasim *14* *1* -
-
Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...
a může hrát cokoli a v čem koli... vždycky je slaďoučkej... kouzelnej... ksežrání... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...
S tím taky musím souhlasit *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...
podle mě je Johnny nejhezčí v Co žere Gilberta Grapea a jako Jack Sparrow.V kokajnu mu to dvakrát neseklo. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...
No ty vlasy v kokainu byly fakt divný ale podle mě byl asi nejhezčí v Z pekla *14* *14* ale každýmu se líbí něco jinýho *4* *14* *14* *15*
-
-
-
-
-
-
Johnny Deep
Wrrr ... Johnny Deep je sladký
ve všech filmech až po piráti a střihorukého Edwarda *3* *14*
Já ho zbožnuju *14* *14* *8* -
-
Re: Johnny Deep
V pirátech z Karibiku hlavně *14*
-
-
JOHNY
JOHNY JE ÚPLNĚ SUPER!!!! NEJHEZČÍ JE V PIRÁTECH. ACH JO KDYBYCH TAK BYLA V JEHO VĚKU A BYLA JAHO MANŽELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!