-
johnny
johnny je prostě skvělý *14* *14* -
Johnnyho úplně zbožňuju..... je prostě super chlap,člověk,herec a navíc je hoooooodně sexy!!!!A to většinou čtyřicátníci nejsou....Prostě má v životě štěstí.Co bych dala za to abych ho potkala a vyfotila se s ním, ale to je spíž jenom sen a ne realita obzvlášť když jsem taková smolařka.
-
SI BOREC!!!!!! *1*
-
zpravka
johny je a bude ten nejkrasnejsi chlap na svete!!! -
JOHNNY je prostě nu.1. je v poho tajemnej tejpek v brýlích *5* a
-
:-)
Ahojte,lidi ja vi že mi nebudete věřit ale tuhle sránku hledám upa dluho,jsem v USA... je to těžké se tu připojit... ale k věci jsem jakási rodina s Keira Knightley je to nejaká má PRA teta...byla sem s ní na premiéře filmu Pirates of the Caribbean... jo a theresso asik sem tě tam videla... ale Johny tam byl pěkný...ja ho zbožňuju on umí zahrát všechny role...a theresso rikal ze jsi milá holka...a na alenku jdu také tak se tam uvidíme:-) ozvi se... -
Alenka
Tak už zítra jedu na "Álu" *14* -
-
Re: Alenka
tak si to hlavně hezky užij *3* *4*
-
-
nové foto
vyděli jste tu úžasnou fotku s Jonnym v Pirátech co přidali uživatelé? je skvělá, pokoušla jsem se jí co nejvíc pomoct k desítce u známkování, ale trvá to moc dlouho, tak mi prosím pomoste, díky, Dominika -
hrůůůza
vám asi fakt nemá smysl cosi vykládat, co?Počítám, že zrovna Karlík a továrna na čokoládu a piráti s karibiku budou pro většinu z vás jediné filmy, které jste s ním viděli...a také kecy že s ním chcete chodit apod...je mu čtyřicet, v životě jste ho neviděli, nevíte jaký je a víte jenom, jak vypadá...je to herec, žije v americe a ve Francii a je mu okolo 40...pořád vám to připadá normální???Vždyť je to totální magořina být do něho zamilovaný...a nejvíc mně baví ti co píšoui, že by se s ním nejraději vychrápali...tak s těch je mi totálně na blití... *16* *13* *9* *10* *8* tak se uklidněte lidi...souhlasím s názorem, že kdyby Depp četl tyhle vaše komentáře jak tady po něm slintáte, tak by s tím herectvím raději přestal...je to sice super herec ale to je vše co o něm kdokoli z nás může vědět... -
pirati3
Jo Johnny Depp je super uz se tesim na trojku piratu je tam fakt dobrej!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*