Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

A ty Niki ta premiera Alenky uz byla ne? tak jak si tam mohla byt?Takze si vymíšlíš!!! *10* *1*
    • wendy92

Re: ???

Ne, je to napsané i v novinkách, Alenka bude mít premiéru až příští rok, vždyt se právě ted dotočila a si před týdnem vyšel trailer!!
      • Re: Re: ???

No vidiš mam pravdu!!
  • Ahojky všichni,hrozně ráda bych zjistila,kdy přesně v jižní Francii má Johnny svůj dům.Už jsem to někde četla,ale nezapamatovala jsem si to a teď to znovu nemohu najít.Můžete mi někdo pomoct?Diky
  • J.D

to je pravda že milovat ho asi nikdo nemuze protoze ho poradne nezna!ale hraje opravdu dobře je to skvelej herec libi se mi teda jenom v piratech z karibiku jinak v ostatnich filmech nevypada moc dobre *9* ale v piratech z karibiku je moc hezkej hlavne teda oci...no ale je moc starej to tata je i mladsi *1* takze se radsi zameruju na kluky z nasi skoly ty sou taky fajn (nektery)a vypadaj suprove *3*
  • Johnny

Přeju ti Johnny Moc štěstí a zdraví k tvým pondělním narozkám...Jsi ten nej herec který není jen krásný ale umíš taky výborně hrát a zpívat...Jsi fakt nej!!! *8* *14* *14* *14* *3* *14*
  • terishek

johnny

lidi sem ten nejštastněšjí člověk a světě!!! já budu mít podpis s od johnnyho s věnováním pro mě ptz muj tatka žije v americe a má přitelkyni která má hotel a on tam bude týden !! tatka se s nim vyfotí tak si ji dám do profilovky tu fotku !!!! at mi věříte
    • Re: johnny

lol ty jsi ale trapka *1* *1* *1* tak nezapomen neco stahnout z googlu *15* *1*
      • antidicaprio

Re: Re: johnny

v klidu ona to má určitě už stažený. ji přitom pomoh její strýček pitt . *1*
    • agnes1111

Re: johnny

Pokud je to pravda... *4* *4* *4*
    • johankaaa

Re: johnny

Jéje... Tak to máš dobrýýý...
    • Re: johnny

no vidíš jaký máš štěstí ty jo tak se hlavně nezapomen pochlubit *4*
      • terishek

Re: Re: johnny

mno a ty se z toh neudělej *3*
        • Re: Re: Re: johnny

ani....,vždit mi te už známe : znáš osobně deppa ,pita a ja nevim koho ještě ,to už ti tady nikdo nesežere *15* mysli si o mě co chceš ,hádat se nebudu tohle je jen muj názor *4*
          • Re: Re: Re: Re: johnny

jo ,mám tam překlep,myslim že se svět nezboří
            • Re: Re: Re: Re: Re: johnny

hej to je ona? ta theressa? ona se vratila hej lol tak to je metál hej ta krava uz je tu zase bože takovej klid byl
        • Re: Re: Re: johnny

no spíš ty ja to nedostanu jenom ti říkám, že máš štígro
  • Je hrozně sexy jo škoda že nemám jeho adresu ráda bych zazvoněla u jeho dveří,ale asi by neotevřel!!!!!!!!
  • dost hustýý

Právě jsem dokoukala Libertin a jsem teda nadšená!!! *14* Ten chlap fakt zahraje všechno!!! *14* Je to neuvěřitelný člověk....PAN HEREC!!!! *15*
  • ach jo...

Bože,některé příspěvky mi připadáji jako by je psali 13-ti leté holky,které jsou šíleně platonicky zamilované do Johnnyho. Depp je skvělý herec+ hezkej herec,ale někteří to tu přehání!!
    • zewla

Re: ach jo...

Hele neurážej je mi 14 jo *1* a nejsem do něho platonicky zamilovaná, jen ho zbožnňuju jako nejlepšího herce všech dob *14* *1*
    • Nemiluju ho ,ale je super

souhlasim, johnny je skvělej ale jak ho tu všichni až k smrti milujou je trochu moc .Je sice muj idol ale to jen proto že byl na dně a dokázal se dostat tam kam se dostal. je rostomilej a užasně nadanej na herectví ale to je vše. *7*
  • je úžasnej

johnny je prostě úžasnej má charizma je především skvělej herec *14* filmy s nim nikdy nejsou nudný!!!škoda jenom že v 50 přestane hrát *9* to nevim jak přežiju....
  • nej

johnny je nej.........,nej..... a nej..... *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit