Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím že nepřestane hrát.On si totiž o sobě myslí že je ošklivej a že až mu bude 50 že už jeho vzhled nebude atraktivní.určitě nepřestane!!!!!!!!!!
  • bellatrix22

miluju ho!!!

hele kdo jste viděli OSPALOU DÍRU??? Johnny je tam strašně sladkej... úplně hezoučkej... bože já bych ho sežrala... přitoulat se omylem na natáčení tak mě od něj neodlepí... *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
    • Nemiluju ho ,ale je super

Ospalá díra je ok, ale ten nadabovanej hlas mu moc neslušel. to jak předvádí jezdce je nej scena. *15*
    • Re: miluju ho!!!

Jj, Sleepy Hollow je super film, ale má i lepčí. *3* A pravda, slušelo mu to tam, jako všude. *14* *1*
    • Re: miluju ho!!!

no viděla už asi pětkrát..a máš pravdu...ale má rozhodně lepší filmy... *3*
      • Re: Re: miluju ho!!!

Já jsem to taky viděla asi pětkrát.. film to byl exceklentní, režie Tima Burtona jsou vynikající.. a prosím tě belatrix přestan se vyjadřovat jako pětiletý děcko, je to trapný. O něm mluvíš jak o nějakým tvým mucíčkovi, není to žádnej tvůj miláček ale herec z kterýho bys měla mít respekt a kterýho na vlastní oči asi nikdy neuvidíš, takže sklidni hormon.. to co vy tady někdy píšete, to je jak ve školce..nechcete se bavit co říkáte tomu jak Johnny tu roli pojal? Co říkáte režii jak to Tim zvládl a jak tam vyjádřil tu hlavní myšlenku? Co říkáte ostatním hercům?? a ne že Johnny je váš mucíček vaše pusinka.. ještě že to chudák nemusí číst..
        • terishek

Re: Re: Re: miluju ho!!!

konečně nejakej inteligentní člověk jí to napsal *5*
        • bellatrix22

Re: Re: Re: miluju ho!!!

tak 1. číst mu to nikdo nedává
          2. psát si to můžu jak chci!!!
          3. režije a ostatní herci mě nezajímají, když je tam Johnny
          4. to že Johnnyho zbožňuju a ne jen proto že je okouzlující ale i proto jak se dokáže do role vžít... ty vírazy...
          5. pokud napíšu že je hezoučkej a sladkej a že bych ho seežrala, je to můj názor a rozhodně nejsem sama kdo to tak vidí!!!
          a 6. tebe nikdo nenutí aby jsi to četla!!! takže kritizuj laskavě někoho jinýho!!! já se totiž ozvat umím a rozhodně si nenechám kecat do svejch názorů!!! může se mi líbit kdokoliv a TY mi do toho nemáš co mluvit a nemluv do toho ani těm ostatním laskavě!!! piš si sem svý názory, svý kritiky k věcem, ale nekritizuj to, jak píšem o někom, kdo se nám líbí... taky bychom ti nekritizovali tvýho idola a názory na něj!!!!!! *13* *13* *13* *5* *5* *5* *16* *16* *16*
          • Re: Re: Re: Re: miluju ho!!!

no ne že bych ti chtěla kritizovat tvoje názory ale zkontroluj si občas pravopis a co píšeš protože mám pocit, že si někde docela protiřečíš a způsob tvýho chování a vyjadřování se opravdu rovná mateřský školce.. *1*
            • bellatrix22

Re: Re: Re: Re: Re: miluju ho!!!

no jo no... říkám... jsem blázen... ale školka to teda není!!! a protiřečim??? vůbec... správně si to vyloží jen ten kdo je na tom stejně jako já.... *5*
  • Alice

Tak jsem konečně včera byla na Alence a mám z toho teda smíšený pocity. Byl tam vidět Burtonův rukopis, ale...ale ale...Dysney studio nemám ráda už dlouho a teď ho přímo nesnášim za to jak do toho šťouralo. Myslim že kdyby to bylo jenom na Timovi tak by to byl naprostej skvost, lepší než Karlík..každopádně nemůžu se stěžovat na výběr herců=geniální stejně jako některé výkony a samosebou Johnny kterýho stavim ještě navrch geniálnosti:) Potvrdil že je to fakt Pan Herec a v každym filmu je z něj někdo úplně jinej. Jediný z čeho se však nedokážu vzpamatovat je jeho futrovák kterej byl skutečně krutopřísnej *1*
    • zewla

Re: Alice

To mám stažený a před tím jsem na tom byla v kině. No a teďka jsem se na to dívala znovu v angličtině s mím mladším bratrem. Když tam byla ta scéna: Chtěl mě zabít. Chtěl mě zabít! CHTĚL MĚ ZABÍT!!! a potom hned ten Futrovák do toho, tak z toho dostal takovej záchvat smíchu, že si to musel pustit 5x po sobě *1* *1* No upřímě já jsem z toho v kině taky totálně nemohla. To bylo: Hele a myslíte že to trsá sám?? Asi ne, to udělali počítačem. No, ale mohl by to trsat sám... (hlava se točí kolem do kola)Hmm tak to tohle asi fakt udělali počítačem.. *1*
      Jako fakt dobrý *1*
      Jinak Alenka. Když jsem na tom byla v kině, tak jsem z něho vylezla a byla jsem totálně v šoku. Něco tak ujetýho mě trvalo tejden, než jsem to dokázala vstřebat. Nejvíc mě tam štvaly ty kecy kterejm jsem nerozuměla a ty divný jména. Pak jsem si přečetla knížku a začalo mi to bejt jasný. Teď už se to vstřebalo a líbí se mi to čímdál víc. Jinak doporučuji jít na 3D a pak se na to ještě mrknout v angličtině třeba s titulkama (já je ještě nesehnala ale celkem si to pamatuju). Taky je dobrý, když si přečtete knížku.
      • agnes1111

Re: Re: Alice

Stažené? A v jaké kvalitě? A rozuměl tomu tvůj mladší brat, když to bylo v angličtině?
        • zewla

Re: Re: Re: Alice

No moc dobrá není, ale viděla jsem i horší. No bratr tomu samozřejmě nerozuměl ale jak už jsem tu psala, já si to ještě trochu pamatuju a některý pasáže dokážu přeložit nebo si to domyslet, tak jsem mu to překládala *1* Hele neví někdo vo titulkách??
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Alice

Vím... Nebude se to překládat, dokud nebude to nebude v lepší kvalitě *9*
    • johankaaa

Re: Alice

Jééé taky mám na Alenku jít , začínám se hoodně těšit! *1* :-*
      • johankaaa

Re: Re: Alice

Wowuuuuuu *14* Tak jsem na tom teď byla a je to úchvatné *14* Johnny je vážně úžasný Kloboučník *1* Mooc vydařený film, nejlepší 3D efekty,na kterých jsem kdy byla. *4*
  • takže..I LOVE JOHNNY DEPP!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • trojka

už jste viděli trojku? je naprosto výborná!!!!!!!!!!!!!!! fakt svělá, šla bych na ní klidně desetkrát po sobě!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *1* *1* *1* *3*
    • Re: trojka

Přidám se ;-) *14*
    • Re: trojka

Heeeeeeeej trojka je bombováá..příští týden jdu zas s kámoškou *1* *1* *1* .. *4* ..Johnny je mazlík největší *14*
  • Johnny

Nechápu, proč vždycky na konec filmu nedají jak ten film natáčeli a jak se herci spletou. Vždyť je to parádní sranda, člověk aby si to sháněl potom na netu a to kolikrát ani u některých filmů ani vůbec není. Měli by to automaticky k tomu filmu dávat před titulkama *1*
  • ---

Johnny je jedním z nejtalentovanějších a nejcharizmatičtějších lidí, které "znám"! Je skvělý, že má showbyznis i takový lidi jako je on - bez něj by to nebylo ono!!
  • cd

johnny ma uzasnej hlas a to ve sweeney todd ukazal klidne by mohl vydat svoje cd urcite by se prodalo hodne kusu a zblaznilo hodne lidi *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak to ja bych byla mezi tema zblaznenyma vsema deseti ale urcite i hodne lidi na tomhle foru *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3*
    • chalva7

Re: cd

no, by vydal cdčka, hudba by ho chytla, potom by teda seknul s točením a jen by furt zpíval a my ho neviděli ve filmech, tak to teda :D to ať radši nezpívá, i když to umí :D:D
  • veronika16

filmy

tak jo mam pocit že tahle diskuze trochu upadá takže co začít něco pořádnýho...třeba jak se vám líbili public enemies, co bylo dobrý co ne a co christian bale ve srovnání s johnnym...jak se těšíte na alenku? imaginárium? povězte někdo něco normálního konečně... *3*
    • Re: filmy

tak jo na alenku se tesim a christiana bala mam stejne rada jako johnnyho ale jeste sem ten film nevidela jenom ukazky a dost se mi to libi *4*
      • wendy92

Re: Re: filmy

Nepřátelé byl úžasnej film, opravdu se mi líbil. *4* Čekala jsem že tam budou jen střílečky ale byla to občas a sranda.. Hodně se mi tam líbila i Marion Ctillard, je to opravdu skvělá herečka. Christiana jsem v žádným jiným filmu neviděla takže o tom, si udělám obrázek až uvidím další film enbo nepřátele ještě jednou. alenka bude určo úžasná, když tam bude i Tim a Helena..viděla jsem trailery a jsou úžasný *14* a taky se děsně těším na Rum diary *4*
        • Re: Re: Re: filmy

no přesně já se na Alenku těšim jak blázen...ty trailery a jeho image...no když to točí Tim Burton tak si umim představit jak to bude vypadat...něco mezi Karlíkem a Sweeneym...no Rum diary ani nemluvim ale je to ještě docela daleko...na co se opravdu těšim jsou Dark Shadows...podle toho seriálu...johnny jako upír? to tu zkutečně ještě nebylo... *1*
          • zewla

Re: Re: Re: Re: filmy

ja se taky moc těším na Alenku love viděla jsem spoustu fotek trilerů a moc se mi to líbí love navíc v tom bude hrát spousta skvělích herců (samozdřejmě jeden z mích nejoblíbenějších Johnny Depp) a dokonce to bude 3D takže se asi nedočkám. Dost mě zajímá jak to bude vipadat protože je mě jasný že to rozhodně pohádka nabude a když už tak ne obyčejná *5* *1* *7* *14* *15*
  • holky

holky to vám povim...slíbila jsem si že do matury nebudu koukat na net protože se vždycky zaseknu tady...a vy mi sem ještě dáte tak pěkný nový fotky...jak já se mám potom učit a odmaturovat:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit