Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je bozi ze jo love007 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • johnny

johny je pan herec. je fak dobrej, hlavne v piratech. opravd sexy pirat *1*
  • marshi

:D

Honza je skvělej :D, někdy zkoušim zkouknout všechny 3díly Pirátů, ale u konce světa usnu, jsou dlouhý, ale skvělý :D, nejlepsi herec co znam ,...tešim se na dalsi díl :)
  • Všechno nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Johnny je skvělej herec,měla jsem ho odjakživa ráda!!!P.S.Mrzí mě že je zadaný......a má dvě děti:Lily-Rose Melody a Jacka !!
  • johnny je nejvtipnější,nejlepší,nejhezčí,nejsympatičtější a je prostě všechno nej..MILUJU HO *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • LoL

tak těmhle příspěvkům se nedá nic jinýho jenom smát :D:D.D .. Malí dětičky tu slintaj že je krásnej a většinou ho znaj pouze z pirátů .. Má spoustu krásnejch filmu na kterým se ukáže co doopravdy umí a jeho charisma .. nejlepší herec na úrovni an to že prodával náký bombičkoví pera po telefonu jako kloubouk dolu
    • ywettelove

Re: LoL

hej sorry ale mě se Johnny líbí už od 8mi let co jsem ho viděla ve Stříhorukým Edwardovi, takže tady nemachruj...ale je fakt že v pirátech je božskej.... *14* *14*
      • Re: Re: LoL

Já ho nejvíc žeru v Čokoládě... *14* *15* Ale výkony má skoro ve všech filmech geniální!!!Je to prostě herec s velkým H... *3* není co dodat.
    • Re: LoL

sorry ale kdyz o necem nic nevis tak radsi nekomentuj.....jesi myslis ze tady nikdo nevidel nic jinyho nez piraty tak ses fakt uplne pitoma...ja sem shlidla snad vsechno co natocil..a rozhodne nad nim neslintam jak je krasnej, ale kdyz uz tak kvuli tomu jak umi hrat a jaky ma neuveritelny charizma...to spis tobe bych se mela smat ale na to nejsem tak hloupa jak ty *4*
  • hledání země nezemě

Právě běží na filmbox extra hledání země nezemě *14*
    • goosexd

Re: hledání země nezemě

ouha a toto som zase ja prepásla :D...v tom filme je neskutočne krásny *14* prekrásny úplne :*...nevadí videla som ho už veeeľmi veľakrát :)
      • Re: Re: hledání země nezemě

My dvě, my jsme proste dvojka *1* Když nezapomenu já, tak zase ty *1* Mimochodem, s tebou si člověk fajn pokecá.
        • goosexd

Re: Re: Re: hledání země nezemě

no to je fakt *1* ...jej vďaka...aj s tebou sa fajn kecá :)
  • misulka
    Tak jsem právě přišla z kina z filmu rumový deník. Byl to takový normální film, méně humoru, prostě žádná komedie. I když se u toho člověk moc nezasmál, jako našly se tam nějaké scény kde se dalo zasmát ale prostě jinak normální film. Nevím proč to všichni hodnotí, že je to nudnej film, že se dívají na hodinky atd. Je sice pravda, že ten film je takovej delší ale vůbec nevadí. Člověku stačí se kochat jen Johnnym. *2*
    • zuzik-depp
      Tky jsem byla nedávno na filmu Rumový deník a musím říct, že Johnny vypadá hrozně krásně... *14* *14* Už když jsem viděla plakáty, tak jsem věděla, že ten film musím vidět! A zklamaná jsem nebyla... Právě naopak. Film i Johnny samotný se mi moc líbil a hodnotím: *****
  • Moje mamka je do neho uplne zabouchnutá.A me se nejvíc líbyl kdyz hrál ve filmu Cokoláda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit