-
kdo?
sweeney todd nebo jack sparrow????? *7* *7* *7* *14* *14* *5* *1* -
-
Re: kdo?
no jeste asi pred rokem bych rekla jack ale z toho uz sem trosku vyrostla a mam radci sweeneyho ale to neznamena ze jacka uz ne jacka taky *14* *14* *3* -
Re: kdo?
Takhle obě dvě role jsou úplně skvělí, myslím si že více lidem se rozhodně líbil jako Jack ale mě osobně víc jako Sweeney *3* *14*
-
-
http://deppjohnny.iplace.cz
Ahojky,mám stránky o Johnny Deppovi,ale již nemám moc času se jimi zabývat a schánět novinky atd. Jsou velmi navštěvované a tak potřebuji mít novinky atd. POtřebuju někoho na výpomoc a časem možná i bych byla ochotna tyto stránky předat. Určitě se hlašte,budu ráda =) -
-
Re: http://deppjohnny.iplace.cz
ahoj...jsem opravdu velka fanynka Johnny Deppa a hlásím se o toji stranku jak 1 :D doufam ze si muj vzkaz prectes napis mi...a pokecame ;-) *3*
-
-
chudák jonny, kdyby to tak videl. ale je to fakt, je to chlap s nejvetsim sexappealem na svete :)) ach.........
-
me se teda deppik libi....sama sem cumela nad tim jak uvazuju...me se vlastne nelibi ani vzhledove...ja ho vlastne OBDIVUJU.!!!!!opravdus e dokaze vzit do jakekoliv role a je videt ze ho to bavi,a to je myslim hodne dulezite.akorat me teda zarazilo ze toooolik kouri...njn...asi s nim ma ta tovarna neco spolecnyho.:D
-
juchu
je to nejlepsi herec na světě!!Ale piraty 3 jsem zatím neviděla to až to bude u nás v kině už se těším :D:D: *14* *14* *14* -
Nick of Time
práve skončil film *V poslednej chvíli* :)...ách tam je Johnny tak sladký *14* -
-
Re: Nick of Time
Cože?On ten film byl? Já jsem ho propásla! -
-
Re: Re: Nick of Time
ide aj zajtra na JOJke o 7:20 ráno ak chceš :D -
-
Re: Re: Re: Nick of Time
Jsem debil, zaspala jsem to!! *1* tak snad příště no.
-
-
-
-
Johnny Depp je úžasnej
Fakt je super, není lepší herec. -
Všechno Nejlepší Johnny :D *15* *14* *4*
-
Johny Deep
Johny Deep je nej nej nej *14* *14* *3* *14* -
...
vždycky když davaj film, kde hraje Johnny Depp tak je vetsinou zarucena kvalita!!! -
-
Re: ...
to je pravda -
-
Re: Re: ...
tk tomu se zase věřit nedá..viděla jsem i takový na který se už nikdy nepodivám...i kdyby mi za to platili......!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: ...
za to na HSM1-2-3 se asi dá dívat furt žhe *9* to je moc velká blbost....je to jak pohádka pro mimina *15* -
Re: Re: Re: ...
No spíše jsou filmy , které stojí za to.. *13* ae máš pravdu.. *3*
-
-
-