-
Depp
Fakt super herec tendle Johny:) *3*
Jinak jestli máte rádi psaní(a jestli ne tak taky),koukněte na www.povidkyadalsi.estranky.cz
____ ___________________________________ ____ -
pirati z karibiku 4
ahoj chtela bych se zeptat jestli piraty bude rezirovat taky Gore Verbinski nebo nekdo jinej? *4* diky predem za odpoved -
-
Re: pirati z karibiku 4
samozřejmě, bude to zas mít Gore *4* (naštěstí, i když se objevili zprávy že by to měl režírovat někdo jinej atd tak to jsou blbosti, Gore si to nenechá vzít, a je to určo dobře) *4* -
-
Re: Re: pirati z karibiku 4
dik a nevis jak to bude s obsazenim *7* jestli tam bude hrat ten efron nebo ne ja uz sem z toho magor *4* -
-
Re: Re: Re: pirati z karibiku 4
Ježéš samozřejmě že tma nebude Efron ani nic podobnýho, takovejch drbů už tady bylo 20 a ještě jich 20 bude, já tady to vůbec nečtu peorože to jsou všechno výmysly. To si chce počkat na film enbo an nějakej rozumnej rozhovor třeba s Johnnym, Gorem nevo Jerry B. Ale Orlando a Keira už tam nebudou. Proto si myslím že to už nebude ono bez nich. Ale jsem zvědavá co scénaristé vymyslí.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: pirati z karibiku 4
no taky sem zvedava co vymyslej nechame se prekvapit *4*
-
-
-
-
-
Pirates of the Caribbean On stranger tides
http://www.imdb.com/video/imdb/vi34 49461529/ -
Už se moc těším na premieru filmu TRANCEDENCE...Už aby to bylo blízko v kině a určitě na to pudu... Kdo pude také napište sem že dete!!!! Prosím... Jestli Vás to nebude otravovat!!!!!!! DÍKY DÍKY DÍKY
-
Jako Wonka je náhodou taky hezkej, možná i hezčí než v pirátech !!!
-
Johnny
Už se těším na Piráty 3...lidi kolik z vás už vidělo Piráty Na konci světa? *14* -
super
johnny depp je uplne skvelej, bozi, uz neznam ani lepsi slovo *14* *14* -
-
Re: super
já taky
-
-
Johnny Depp je podle mě ten nejlepší herec který vůbec může být!!!Z něj vyzařuje takový klid a pohoda.Prostě miláček:-)!!!
-
MILUJU!
MILUJU HO!OBJEVUJE SE ZA KAŽDOU MOJÍ MYŠLENKOU.MÁM Z NĚJ DEPPKU!BYL OBYČ KLUK(IKDYŽ JOHNNY VLASTNĚ NIKDY NEBYL OBYČEJNEJ),KTEREJ MĚL NEŠŤASTNÝ DĚTSTVÍ A TEĎ JE HVĚZDA!JSEM STRAŠNĚ RÁDA,ŽE NAŠEL PRAVOU LÁSKU A JE ŠŤASTNEJ!MOOOC BYCH CHTĚLA NĚKOHO JAKO JE ON! I LOVE YOU JOHNNY *14* -
Kokain
Dneska večer dávají v TV Kokain!!! Je to jeden z nejlešpích Johnnyho flmů, pokud je tady snad někdo kto to ještě neviděl tak at to okamžitě napraví, je to úchvatnej film *4* -
-
Re: Kokain
souhlasím... rozhodně tam ale nemá lehkou roli... i když, jak se to vezme... sám tvrdí, že rád hraje tak trochu darebáky... tak težko říct... *5* *5* *5* *3* *3* *3* *1* *1* *1*
-