-
můj Miláššššek*14* miluju ho...je super
-
johny deep
nechci nikoho naštvat *5* -
Dotaz
Prosím vás,
nevíte kde bych mohla najít nějaký článek nebo rozhovor s JD, kde se psalo, jak se s dětmi dívá na filmy (Nema...)? -
je proste dokonalej! ve vsech filmech byl absolutni jednicka! fakt strasne krasnej, a charismatickej chlap:)))
-
Je fajn!
Johnny je super a včera mněl narodky! *4* Je moc dobrý, v Pirátech Karibiku byl skvělý! Jeden z mích naj hercu *15* -
wow
no já nevěřím svým očím co to tady čtu....dobře ty terezo..... *1* *15* viděli jste trailer alenka v říši divů.. *7* ..je fakt super málem jsem johnnyho nepoznala....vypadá drsně....ale co múže vzniknout když se spojí tim burton a johnny depp.. *7* ...jedině nejlepší film na světě -
Je skvělej akorát ve filmu Karlík a továrna na čokoládu to trochu přehnal s make-upem!!!jinak dobrý pa.
-
Johnny Depp je podle hodně dobrý herec *3* Všechny filmy s ním jsou celkem kvalitní, nemám výhrady *1* I jako chlap hodně ujde, což mě jenom utvrzuje v tom, proč tak miluju svého přítele - protože je stejně narozený jako on, jen o 20 let méně *14* a i ta podoba *4* no prostě paráda *14*
-
Fešááák
Hmm... Johny? moj najoblubenejsi herec...mam oblepenu celu izbu s jaho plagatmi...a nevadi ani mojmu priatelovi... *1* a tesim sa zajtra do kina na trojku *3* -
nevim
ja nechápu čeho chtějí ty noví začáteční herci dokázat jako třeba zac efron miley demi lovato a tak kdž stejně na johnnyho mít nikdy nebudou johnny is the best -
-
Re: nevim
teda já je taky nemám vůbec ráda, ale zase i johny někde začínal a určo se o něm říkalo to samý, ale zaac je koňská řiť *15* -
Re: nevim
No teď ne vždyť Johnny si kariéru budoval hodně dlouho a určitě když začínal tak spousta lidí taky říkala,že nemá já nevim na nějaký herce,kteří byli v tý době dost známý.Je fakt,že je úžasnej,ale za těch pár let můžou ty herci bejt taky tak dobrý...
-