Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

blog

ahoj,mužete mi poadit co si mám přidat na blog???nejen o johnnym ,vše co máte rádi a co myslíte že bych mohla přidat. mám ho jen par dní:-) www.antidicapio.blog.cz *3* díky
  • vždycky

no, holky, nám se Johnny líbí a komu se to nelíbí ať si prdel políbí!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nemusím ho vubec proste Johnnyho Deppa!!!
    • magdalena.korodiova
      proč nemusiš Johnnyho Deppa. toja ho zbožnuju *14* *14*
    • Já Johnnyho Deppa MILUJU já když ho vidím začnu pištět a pak se mi po těle objeví husina *1*
    • jackie28
      a komu to jako cpeš?
  • e

*14* *14* *14* *14* *14*
  • johny

Je to ten nejhezčí chlap který může existovat.Kdybych byla starší a on volnej tak po něm vyhedu *14* *14*
  • sbírka

Mám toho strašně moc s Pirátama a Johnnym mám snad 30 plakátu,5 časopisů a několik dalších věciček jako třeba karty nebo samolepky atd. poku¨s máš zájem tak piš na mail:lucibus-buffy@seznam.cz a pošlu ti fotky
  • kdo......

kdo tady pořá píše tolik toho...jste ubozí...a tak to musí bejt úchyl ne..at si jde svý mindráky psát jinam a ne tady.. *13*
    • wendy92

Re: kdo......

No kdo by to asi psal..naše cestovatelka Terezka..může být kočka vděčná správcům že ty její projevy méněcennosti vždycky smažou takže to nestihne moc lidí přečíst..co by si o ní asi pomyslely, myslím že je i tak dost lidí, kteří ví že je to malý telátko *1* *1* *1* takže ji lidi IGNORUJTE, já osobně když uvidím její další komenty tak dostanu záchvat smíchu, proč některý lidi tak strašně baví se ztrapňovat??? *1* *1* *1* *3* *3* *3* nechápu..vůbec nad tím nepřemýšlejte, je malá kurvička a tou i zůstane, Měj se Teri!! *1* *1* *3* *3* (a ještě něco napiš at se můžu zasmát) *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3*
      • keit242

Re: Re: kdo......

no máš pravdu,ale tak sprostě to nemuselo být ...takový sprosťárny mažu,tak příště bacha *3*
        • wendy92

Re: Re: Re: kdo......

Keit242 to možná nesmaže ale já to smažu. Taky každej den mažu 50 stejných sprostých příspěvků, a už mě to opravdu nebaví. Nechtěla jsme mazat i ty starší komenty kde jsi psala ještě normálně, ale ted bohužel, je mi líto. Na toto fakt už nemám náladu, takže jestli sem nezačneš psát normálně, tak samžu všechny tvoje komenty, prostě tě z této diskuze celou vymažu jako kdyby si taky nikdy nebyla. Můžeš si za to sama, je mi líto...
          • Re: Re: Re: Re: kdo......

problem je že ty na to nemáš právo múžeš mazat jenom vulgární příspěvky....dojep že
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: kdo......

to máš pravdu ale když tvoje komenty lezou už všem krkem a nikoho nezajímá co říká tvůj brácha a tata a kde jste johnnyho potkali...a navíc můžu mazat i komenty které jsou duplitické (dva stejné), tak kdyby si sem napsala 50 stejných komentů, kde by bylo jen "ahoj" a ne nic volgárního, tak až na 1 mám právo (bo spíš povinost) je všechny smazat..
  • Johnny je tak krásnej.............. Je boží.....
  • Slovensko

Jonny Depp je super herec najmä ak ide o pirátov z Karibiku. Ten film som videla veľa-krát a viem ho takmer naspamäť(kliadba Čiernej Perly) *3* Dvojku som videla len ray a s titulkami *9* ale aj tá je SUPER !!!!
  • suprovej Johnny

Ty seš prostě Úžasnej!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit