-
co dodat
cim starsi, tim lepsi, je to proste chlap s velkym CH -
-
Re: co dodat
jo jo, je v nejlepších letech *4*
-
-
Johnny!!!
ahoj lidi já taky upa žeru johnnyho!!!je to nejlepší herec jakej muze bejt!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Johnny!!!
myslim ze uz lepsi herec ani neni *14*
-
-
THE ASTRONAUTS WIFE
zdravím lidi viděli jste film astronautova manželka.. *7* .johnny je tam drsnej trochu jsem se ho bála kdž tam začal řvát na tu holku a dal ji tu facku....chudák ta ale měla roli... *9* . -
-
Re: THE ASTRONAUTS WIFE
husty na to se podivam a prosimte nevis na jaky to bylo casti jak ji tam dal facku *7* *7* -
-
Re: Re: THE ASTRONAUTS WIFE
v devátý.. *4*
-
-
-
happy birthday
všetko najlepsie... vela zdravia stastia a vela vela novych filmov....si naj -
PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/ -
Všechno nejlepší *4* *14* máme Tě moc moc rádi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Depííííííííííííík
on je stráááááááááááááááášně gooooooooooodee -
Pro pana nebo paní neznámého
Víš,když se ani nedokážeš podepsat pod svůj výrok tak jsi tady jedinej trapnej atd.TY *9* -
...
většina z vás kdo má v titulku napsané Johnny tak je to s jedním N ale on se píše s dvěma... -
Peopel Choice Awards
Hlasujte pro Johnnyho v People Choice Awards!!
http://www.peopleschoice. com/pca/votenow.jsp -
-
Re: Peopel Choice Awards
ta stránka mi nejde otevřít!!! proč mi jí to nenajde??? *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Peopel Choice Awards
Nejde protože sem se nesmí přidávat odkazy, takže at sem napíšeš jakejkoliv odkaz tak i když bude správně tak nepůjde otevřít. Nesmíš to zkopírovat, ale musíš to normálně do vyhledávače přepsat. Pak to půjde. -
-
Re: Re: Re: Peopel Choice Awards
díky -
Daniel Depp
jak pak to ?ja to skopírovala a normálně se mi to otevřelo ? *7* -
-
Re: Daniel Depp
Fakt? tak to je divný to se mi ještě nestalo.. mě se to tady z tohoto nikdy neotevře..ale napsnaý je to dobře tak komu to nepůjde tak přepsat, ne zkopírovat.. -
-
Re: Re: Daniel Depp
hlásla jsem a pokud jsem to dobře pochopila tak můžeme hlasovat víckrát, takže posílejte hlasy at ho nepředběhne Robert Pattinson
-
-
-
-
-