Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dasha86

co dodat

cim starsi, tim lepsi, je to proste chlap s velkym CH
    • zuzacek

Re: co dodat

jo jo, je v nejlepších letech *4*
  • katerinka12

Johnny!!!

ahoj lidi já taky upa žeru johnnyho!!!je to nejlepší herec jakej muze bejt!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Johnny!!!

myslim ze uz lepsi herec ani neni *14*
  • THE ASTRONAUTS WIFE

zdravím lidi viděli jste film astronautova manželka.. *7* .johnny je tam drsnej trochu jsem se ho bála kdž tam začal řvát na tu holku a dal ji tu facku....chudák ta ale měla roli... *9* .
    • Re: THE ASTRONAUTS WIFE

husty na to se podivam a prosimte nevis na jaky to bylo casti jak ji tam dal facku *7* *7*
      • Re: Re: THE ASTRONAUTS WIFE

v devátý.. *4*
  • happy birthday

všetko najlepsie... vela zdravia stastia a vela vela novych filmov....si naj
  • gabi123

PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

ahoj :))
    PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/
  • teruliska
    Všechno nejlepší *4* *14* máme Tě moc moc rádi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Depííííííííííííík

on je stráááááááááááááááášně gooooooooooodee
  • Pro pana nebo paní neznámého

Víš,když se ani nedokážeš podepsat pod svůj výrok tak jsi tady jedinej trapnej atd.TY *9*
  • ...

většina z vás kdo má v titulku napsané Johnny tak je to s jedním N ale on se píše s dvěma...
  • wendy92

Peopel Choice Awards

Hlasujte pro Johnnyho v People Choice Awards!!
    http://www.peopleschoice. com/pca/votenow.jsp
    • bellatrix22

Re: Peopel Choice Awards

ta stránka mi nejde otevřít!!! proč mi jí to nenajde??? *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • wendy92

Re: Re: Peopel Choice Awards

Nejde protože sem se nesmí přidávat odkazy, takže at sem napíšeš jakejkoliv odkaz tak i když bude správně tak nepůjde otevřít. Nesmíš to zkopírovat, ale musíš to normálně do vyhledávače přepsat. Pak to půjde.
        • bellatrix22

Re: Re: Re: Peopel Choice Awards

díky
        • Daniel Depp

jak pak to ?ja to skopírovala a normálně se mi to otevřelo ? *7*
          • wendy92

Re: Daniel Depp

Fakt? tak to je divný to se mi ještě nestalo.. mě se to tady z tohoto nikdy neotevře..ale napsnaý je to dobře tak komu to nepůjde tak přepsat, ne zkopírovat..
            • wendy92

Re: Re: Daniel Depp

hlásla jsem a pokud jsem to dobře pochopila tak můžeme hlasovat víckrát, takže posílejte hlasy at ho nepředběhne Robert Pattinson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit