-
narozky
Skvělej herec,otec ,přítel ...takový je johnny :-)doufam že takovým zustane ještě sposty dalších let ,vše nej !!! *14* *3* *4* -
šok
Tak jsem se dočetla, že žrejmě asi johnny podvedl Vanessu při natáčení filmu Piráti z Karibiku 4, prozradila to kostymérka, mladá 19 modelka která si to snim uživala. *1* Velice zajímavé. No co ,je to hezký chlap. -
-
Re: šok
Jj taky jsem četla, označila bych to za vtip týdne.. *1* modelka byla asi psychycky labilní že si vymyslela sex s Depp, ale kdo by ho nechtěl že..xD ale myslím že název čsopisu mluví za vše, z bulváru je mě fakt na zvracení.. je lepší to neotvírat nebo vás ty lži pohltí a už se toho nezbavíte.. *1* -
-
Re: Re: šok
Jako máš pravdu, člověk se fakt velice pobaví. Člověk si musí přečíst, co mu píši o jeho oblíbené osobě. Nevěřím tomu, že by si to rozdával s 19letou nánou která je ještě pod zákonem, tak blbý není. *1* a když tak co,hlavně že si užil *1* -
-
Re: Re: Re: šok
Johnny Depp je pro me idol nejlepsi herec a krasny muz teto doby neexistuje peknejsi a chytrejsi muz na svete jsem uchvacena v mych 71 letech a stale zamilovana do neho
-
-
-
-
Stránka :)
www.ultimate-johnny.org -
ehm
Mohli by jste už nechat těch náražek na Theressu ?! vždyť ona je už z toho všeho vynervovaná *1* *1* *1* mám dost,Fakt mě to baví mazat 30 stejných komentářu ,kde je psané 20x PÍČO,fakt sráááánda,úplně mám dost *1* *1* nechci tím mojim komentem nikoho poškodit,jen chci aby tu byl klid.Díky -
Daniel Depp
Dneska má narozeniny Johnnyho bratr!! Je taky na osobnostech, tak všechno nejlepší *4* -
narozeniny
Všechno nejlepší hlavně hodně zdravička a štěstička *14* -
Johnny
Dámy, myslíte, že si barví vlasy, nebo nám nešediví? *1* -
-
Re: Johnny
ja chcem veriť tomu že nešedivie :D on cely vyzerá veľmi mlado :)..ale tak zase už ma na to vek :D ..to je jedno on musí by nádherný aj sedivy :D
-
-
Happy Brothday
-
Johnnýsek
-
No comment :)
Podle mě Johnny Depp je jeden z nejlepsích herců na zeměkouli *3*