Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hapy birthday Johnny!

You are the best actor I've ever met .
    You are my idol since four years .
    It is quite unfair things about you write on the Internet .
    I hate it that they write about you and nonsense , you do not know .
    I'd like to help you, but I do not know how .
    otherwise , I wish you all the best !!!!!!
  • johhny

no ten je hnusnej ale v pirátech hezkej *4* *5* *5* *15*
  • TEĎ JSEM SI PŘEČETLA STARŠÍ PŘÍSPĚVKY A MÁTE PRAVDU!MOŽNOST,ŽE BY NĚKDO Z NÁS POTKAL JOHNNYHO JE VÁŽNĚ MIZIVÁ!LIDI,VÁŽNĚ NEVÍTE JAKEJ JE DOOPRAVDY!PODLE ROZHOVURŮ CO JSEM ČETLA SE MI ZDÁ SKVĚLEJ,ALE TO MŮŽOU BEJT KECY!ALE JÁ SI PROSTĚ NEMŮŽU POMOCT!NEVÍTE NĚKDO JAK SE ZBAVIT DEPPKY?NEJHORŠÍ JE,ŽE BUDU MUSET JÍT NA PZK3!TY JSOU AŽ V KVĚTNU A KDYBY SE MI NÁHODOU PODAŘILO ZAPOMENOUT(JAKO,ŽE NEPODAŘÍ),TAK V TOM PO TOM FILMU BUDU ZNOVA!HELP ME! *9*
  • ...

Johnnyho hrozně moc miluju myslím že v jedničce Pirátů z Karibiku byl nejlepší...a nevím proč všichni říkají že je malej má úplně normální výšku...Johnny je prostě nej nej nejroztomilejší...MILUJU JOHNNYHO DEPPA
  • keit242

je mi to vážně moc líto,..

ale od toho to dne mažu všechny příspěvky Theressy....Ámen
    • Re: je mi to vážně moc líto,..

ale já to řeknu člověkovi kdo osobnosti.cz vymyslel a jste nahraný
      • Re: Re: je mi to vážně moc líto,..

A co mu chceš říct? že chce správce smazat ty příspěvky?
    • Re: je mi to vážně moc líto,..

No konečně rozumný slovo.. *3*
  • jo!!!!! je to dobrej herec ale spachal hodně vražed a sebe vražed třeba zmlatil papparaziho a opil se v nejduležitějši den.a na jednom koncerte kde prezentoval nejakou skupinu a z toho koncertu vyhodil jednu postiženou pani nechal vyvest ochrankou.to vim protože to je napsnany na osobnostech u magazinu tam sem se to dočetla ale nevim jestli jeto pravda a o ti pani to bylo kruty od johnnyho *16* *16* *16* a vite že johnny si lakuje nechty *1* *1* *1* *1* jmenuju se hayley kdyby něco
  • love007
    Ty Oči ♥ ♥ ♥
  • Johnny je prostě nejlepší.Nikdo na něj nemá
  • Milášek!

Johnny Depp je fénomenální herec,který je nejenže velmi pohledný,ale má také obrovské charisma:-) *4* Je naprostou lahodou sledovat filmy,ve kterých hraje.Jeho jméno je totiž vždy zárukou jisté kvality filmu!Takže:Johnny-jen tak dál!!!!!!! *14*
  • wendy92

Piráti 4

Černá perla vyplula.. právě se začali natáčet Piráti 4:
    http://lenoxa.blog.cz/1001/perl a-vyplula
    *3* to chce oslavu!!
    • sweeney.sparrow

Re: Piráti 4

jooooooooooooooooooooo hou jjjjjjjjjjo hou piratskej zivot mam rad ja sem tak stastna jjjjjjjjooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooo
      • wendy92

Re: Re: Piráti 4

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me...
        Ať teče rum!!
    • antidicaprio

ůůůůůůůůůůůůůůůůů
    • agnes1111

A kapitán nám zatím chybí a je v L.A.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit