-
Egypt
potkala jsem deppa je nádhernej po chvilce povídání mě pozval na Drink v baru jme byly asi třištvrtě dne jo taky se mi tetovačkou podepsal na ruku pak jsme se spolu koupaly v moři a na večeři sme si dali jen jednu porci a krmili jsme se navzájem.
Je to Zážitek na celej život. -
-
Re: Egypt
A taky jsi zapomněla napsat že si se pak vzbudila -
Jo a taky jsi zapoměla napsat, že se jmenuješ Vanessa *15*
Jinak máš výbornou fantazii až budeš chtít práci zajdi do jednoho nejmenovaného bulváru *15* -
Jo, tak to ses asi fakt měla... *1* Určitě to muselo bejt úžasný.. *15* Ještě jsi měla napsat, že jste spolu strávili sqelou noc a lehla bych... *1* -
Asi sem blba ale totalne ti to newerim... *15*
-
-
Jooo
... a co takhle jeden večer založit stůl na chatu na lide.cz a kecat? -
-
Re: Jooo
lidé nevedu,rači facebook
-
-
New fotky
Hele z čeho jsou ty nový fotky??? sou fakt dobrý *14* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: New fotky
Pokud máš na mysli JD a VP, tak je to z Chanel Party -
-
Re: Re: New fotky
moc jim to tam slušííí *1* moc se k sobě hoděj *4* *4* že jo? -
-
Re: Re: Re: New fotky
JJ *14* -
-
Re: Re: Re: Re: New fotky
jsou úplně úžasný:pár snů *4* tohle já nikdy mít nebudu,mě naháněj jen samý paka *1* *1*
-
-
-
-
-
Silvestr
Dnes mužeme být vzhůru dopůl noci.Dnes je Silvestr.Tak já bych vám chtěla popřát hodně zdravíčka stěstíčka.A at jse vám vyplní vše vaše přání.A mnoho úspěchu v tom novém roce v čísle 2011.Hlavně jsi užijte Silvestra.A vydržte do půlnoci. *1* -
je to venku pici...
Pro tu ginu a elis nebo co to tam bylo za picovinsky mena ....?! mile picy trapne ste vy, je hezky kdyz ma nekdo nekoho rad... tak se do toho neserte a raci tahnete .... jo a taky jediny zrudy jste tu vy .... Tahnete do prdele nebo lépe-skočte z mostu, at uz se nikdo netrpai pro pohledu na vas .... Fuúj je mi z vas na bliti .... Sbohem .... -
tak ne zrovna krásný ale sympatický určitě *3*
-
Johnny - talent
JOhnny je jeden z mála herců (třeba ještě tom Hanks), co dokážou zahrát v podstatě cokoliv. Dokáže see vžít do každé role a brát jí jako sebe....Je opravdu slvělej.... -
Po Silvestru.
Už se píše rok 2011. *1* -
Johnny
je to super herec, je velmi pěkný a je úplně boží.Hlavně ve filmu Ospalá díra -
ok
jsi dobrý,velce dobrý no v angličtině bodeš rozumět líp:is good(no protě)is OK *3* *4*