Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Egypt

potkala jsem deppa je nádhernej po chvilce povídání mě pozval na Drink v baru jme byly asi třištvrtě dne jo taky se mi tetovačkou podepsal na ruku pak jsme se spolu koupaly v moři a na večeři sme si dali jen jednu porci a krmili jsme se navzájem.
    Je to Zážitek na celej život.
    • Re: Egypt

A taky jsi zapomněla napsat že si se pak vzbudila

Jo a taky jsi zapoměla napsat, že se jmenuješ Vanessa *15*
      Jinak máš výbornou fantazii až budeš chtít práci zajdi do jednoho nejmenovaného bulváru *15*

Jo, tak to ses asi fakt měla... *1* Určitě to muselo bejt úžasný.. *15* Ještě jsi měla napsat, že jste spolu strávili sqelou noc a lehla bych... *1*

Asi sem blba ale totalne ti to newerim... *15*
  • agnes1111

Jooo

... a co takhle jeden večer založit stůl na chatu na lide.cz a kecat?
    • antidicaprio

Re: Jooo

lidé nevedu,rači facebook
  • zewla

New fotky

Hele z čeho jsou ty nový fotky??? sou fakt dobrý *14* *14* *14* *14* *1*
    • agnes1111

Re: New fotky

Pokud máš na mysli JD a VP, tak je to z Chanel Party
      • jackie28

Re: Re: New fotky

moc jim to tam slušííí *1* moc se k sobě hoděj *4* *4* že jo?
        • zewla

Re: Re: Re: New fotky

JJ *14*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: New fotky

jsou úplně úžasný:pár snů *4* tohle já nikdy mít nebudu,mě naháněj jen samý paka *1* *1*
  • shattuckit

Silvestr

Dnes mužeme být vzhůru dopůl noci.Dnes je Silvestr.Tak já bych vám chtěla popřát hodně zdravíčka stěstíčka.A at jse vám vyplní vše vaše přání.A mnoho úspěchu v tom novém roce v čísle 2011.Hlavně jsi užijte Silvestra.A vydržte do půlnoci. *1*
  • je to venku pici...

Pro tu ginu a elis nebo co to tam bylo za picovinsky mena ....?! mile picy trapne ste vy, je hezky kdyz ma nekdo nekoho rad... tak se do toho neserte a raci tahnete .... jo a taky jediny zrudy jste tu vy .... Tahnete do prdele nebo lépe-skočte z mostu, at uz se nikdo netrpai pro pohledu na vas .... Fuúj je mi z vas na bliti .... Sbohem ....
  • tak ne zrovna krásný ale sympatický určitě *3*
  • Johnny - talent

JOhnny je jeden z mála herců (třeba ještě tom Hanks), co dokážou zahrát v podstatě cokoliv. Dokáže see vžít do každé role a brát jí jako sebe....Je opravdu slvělej....
  • shattuckit

Po Silvestru.

Už se píše rok 2011. *1*
  • Johnny

je to super herec, je velmi pěkný a je úplně boží.Hlavně ve filmu Ospalá díra
  • ok

jsi dobrý,velce dobrý no v angličtině bodeš rozumět líp:is good(no protě)is OK *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit