Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny depp je cool hlavne w piratoch z karibiku tam je super a je tam strasne zlatucku =)
  • Luky1987
    Nemusím ho Deppa
  • verunkaa

woooow

pirati z karubiku 1 je tam skvelej *14* a dost se me libi v karlik a tovarna na cokoladu...tam je perfektni *4* je tam tak spravne prasteny *15* proste aaaa johny deep nadheraa *1*
  • wendy92

Nové fotky!!!

Úplně nové fotky Johnnyho Deppa ze 17. 10. 2009, předávání Spike TV Awards 2009:
    http://sabkyyyy.blog.cz/
  • miluju te jonny :)

• Boooooooooože

Lidi proboooooooooooha nešilte...jak asi tak můžou bejt holky mezi deseti a dvaceti bejt tak totálně zamilovaný do čtyřicátníka???A s těch co tu píšou jak rádi by mu ho vykouřili apod. je mi na blití tak sorry...mohli byste bejt jeho děcka *9* *13* tak se uklidněte a začněte konečně uvažovat
  • zewla

Public Enemies

Prosíííííím napište už konečně do filmografie Public Enemies *9* *9* *10* *10* *16* *16*
    • wendy92

Re: Public Enemies

To napiš ne nám ale správcům *4*
      • zewla

Re: Re: Public Enemies

Doooobře jak chceš *1* ! Mohla by jsi napsat do filmografie Veřejné nepřátele *7* *7* *3*
        • wendy92

Re: Re: Re: Public Enemies

To já nemůžu. Já nejsem ten hlavní správce, kdybych byla tak bych to tam samozřejmě hned napsala. Já jsem správce jen některých osobností a schvalovat můžu jen něco. Do filmografie můžou přidávat věci jen ti hlavní správci, co mají na starost všechny celebrity. Ale není těžký je najít, jsou normálně ve fanclubech osobnostech, tak jim to mlůžeš napsat. Já už jim nic radši psát nebudu, aby mě neměli plný zuby ptž jim furt něco připomínám.. *1*
          • zewla

Re: Re: Re: Re: Public Enemies

Aha tak dík *1*
  • wendy92

New fotky

Skvělý new fotky!!!
  • Smůla. Rozvod bude a už prý brzy . Škoda hodili se k sobě. Ale co , po Johnnym bude vždicky scháňka. ať mezi faninkama nebo mezi hvězdama z Holiwoodu *4* Ale Johnny bude prostě stejně vždycky THE BEST *14* *3* *14*
    • Sweeneyka
      Mimochodem ....... vždYcky, fanYnkama, HollYwoodu... To tvrdé Y :D
    • rozvod bude asi těžko,když ti dva nejsou sezdání nemyslíš?jinak škoda že se rozchází,tvořili úžasný pár a mají spolu dvě krásné děti.
    • No jo co člověk nadělá. Snad ale nezačně dělat blbosti. Je to pořád fešák a vždycky zůstane mým oblíbeným ať bude sám a nebo bude mít babu.
  • ....:) a je to venku

Jste trapne Milé damy a podobne zrudy!!Je pekny ale proc tak trapcite???zamyslete se nad sebou?je to vubec normalni??hmm.... afy jo!!LOooL papiky a pusu na cumacek posilame my!!!GiNa a eLiS :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit