-
johnny je fakt sexy
Musim povedat ze johnny deep je fakt super herec v piratoch karibiku bol absolutne neodolatelny a zabavny,plny zivota o com svedcia aj jeho dobracke a laskyplne oci...chudak orli oproti nemu nemal absolutne sancu..to sa musi nechat ... nema sice tvar ako brad pitt ale ma v sebe nieco neuveritelne co na neho pritahuje tolko dievcat,je proste sam sebou a nemusi sa ukryvat za peknu fasadu..ale jeho partnerka vanessa nieje jeho manzelkou...maju spolu dve deti ale neviem preco sa nevzali...nevie to niekto??:)tesim sa na pirati karibiku 2 a na jeho granduozny herecky vykon...fakt je strasne sexy....no comment.. -
.....
On je uzasnej.... Ty jeho oci... *14* *14* Proste je dokonalej. Kdybch ho tak nekdy mohla videt... Spouste lidi se libi jen proto, ze ho videla v piratech a rikaj si fanynky. Kdyby to nevzal tak ani nevi ze existuje. Tvrdi ze je nejuzasnejsi a protm ho videly jen v piratech. To je vazne uhozeny ne? Ale lidi co ho videli museji byt ti nejstatnejsi lidi na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: .....
Já si myslim totéž, že ty "fanynky" ho viděli jen v pirátech... Jo a já bych ho taky moc a moc chtěla vidět!!! A taky jak říkáš o těch očích... no radši no coment. Já ho prostě stručně řečeno moc obdivuju!!!! *14* *14* *16* *14* -
-
Re: Re: .....
jojo presne tak... jejda ja kdybych ho videla tak bych se asi zblaznila... je fakt uzasnej.. a ty jeho filmy... mno ploste uza.... *14* *14* *14*
-
-
-
Rozhovor
Nevíte, kde bych našla článek, kde se psalo nebo JD říkal, že měl první sex...? -
-
Re: Rozhovor
Ok, tak už to není aktuální... Po hodině hledání jsem našla, co jsem potřebovala plus ještě nějaké další věci. *4* -
-
Re: Re: Rozhovor
snad v autě,nn? čtu jeho asi 5oo-ti strankovej životopis,myslim že je to tam :-) -
-
Re: Re: Re: Rozhovor
já jsem někde četla že na zadním sedadle v autobusu *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Rozhovor
a já myslela že v dodávce...jaj:D
nebo se svojí učitelkou...tak kde je tedy pravda? *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor
no já četla že na zadní sedačce v autobuse s o dva roky starší holkou:jemu bylo 13 a jí 15 *1* *1* *1* ale nwm co je na tom pravdy *1*
-
-
nn,je to to auto *3* -
-
takže to s tim autobusem musel bejt drb *1* *1* *1*
-
-
-
Jj, v autě. Jaký životopis. Já mám jeden doma (český) a myslím, že je to zatím jediný, co u nás vyšel. Ještě čekám na biografii z Ameriky, ta má přijít za měsíc. -
-
jako je je to přeložený,ale puvodně je to :johnny depp od denise meikleho,stal mě 338,- a řekla bych že je dobrej ! není to žadný stručný tlachani ale kompletní životopis do roku 2009 .líbí se mi že je to hodně opsahli a obsahuje i informace o jiných osobnostech,tak jak se s nimi johnny setkal *14* no..taky to má 427 stran *3* -
-
nejsem si jista ,ale je tam okapitola o toddovy ,tak nwm mě jde spiš o to co bylo když byl maladší tak nwm *3* -
Jsi si jista, že je to do roku 2009? mám takový dojem, že jsem vzadu četla, že kniha kniha končí, když JD začíná točit ST a to bylo kolem roku 2007-08. -
Dik *3* *1* myslím že to přečíst zmáknu *1* -
to je odkaz na tu knihu : http://www.nava.cz/index.php?ID=162 -
hele nwm,ja ho mam od září ,ja ti to doporučuju,jen je to docela těžke čtení,nwm jak to vysvětlit,takový rozumně spracovaný,nic pro někoho kdo nechce číst 4 strany jen o muži který vlastnil johnnyho klub peřed ním,fakt je to nacpaný informacema *4* dovíš se třeba jak ,kdy někdo zemřel,čemu se věnoval neš deppa potkal ..atd. skratka to neni kniha ktera je jen o johnnym . *4* -
Ty jo, ten chcu, nic takovýho jsem v žádným knihkupectvý neviděla. Kdy to vyšlo??? *7* *7*
-
-
-
jj přesně to si pamatuju že měl 1. sex v autě :)
-
-
-
-
cizinec
tak jsem teda sehnala ten film cizinec ale neni moc kvalitni tak kdybyste prosim vas ho někdo z vas sehnal a bylo to pěkné,prosím napište mi kde jste to sehnali, dekuji. -
Johnny
Pro mě je Johnny opravdu nejlepší herec na světě!!! Ti co s ním mohli spolupracovat, měli fakt štěstí. Myslím, že jen málokdo by zahrál to, co zvládl on. A navím k tomu všemu je strašně krásnej a symatickej a líbí se mi jak miluje svou rodinu a jak žije pro svoje děti. Je fakt úžasnej! Takovýho chlapa bych jednou chtěla mít. Miluju ho!!! Jako herce, i jako člověka. A jako Jack Sparrow byl naprosto bezkonkurentní!!! Úžasnej, sladkej, roztomilej, statečnej, no prostě úžasnej!! A byl vážně k sežrání! A má strašně krásný a upřímný oči. Viděla jsem s ním strašně moc filmů a musím fakt říct, že JOHNNY JE NEJLEPŠÍ!!!!! -
anketa č.2
lidi u jakyho johnnyho filmu jste breceli nebo vas dojal ja treba brecela na konci sweeneyho todda to jsem byla docela v soku nebo u strihorukyho edwarda. -
-
Re: anketa č.2
no mě spíš dostal Kokain...to mi příde jako velký drámo.. -
-
Re: Re: anketa č.2
To bylo taky dobrý ale já sem byla na koncu zhnusená jak tam vyjel ten obrázek toho chlapa jak vypadal doopravdy *1*
-
-
Tak u Sweeney Todda zrovna ne, ale Veřejní nepřátele... to bylo něco pro mé slzné kanálky -
-
Sweeney byl dobrej, ale mě teda nejvíc dostalo Z pekla -
-
Re: Re: Re: anketa č.2
Mě taky Z Pekla to bylo fakt dost smutný *9*
-
-
-
sweeney , co žere gilberta ... *9* ale taková hrůza to nebyla spíš mi to bylo líto *4* -
-
u Gilberta, Střih. Edwarda a potom u Sweeneyho.. ale to nebyl pláš jako pláč ale pláč jako že mi tekly slzy ;-)
-
-
-
Od Johnnyho Deppa jsem videl jenom film Kokain, tam byl dobrej
-
JOHNNY DEPP
JE SEXY JAKO TŘEBA BRAD,A UŽ SE TĚŠÍM NA PIRÁTY Z KARIBIKU 2!!!!:-))))))) -
Jo,Johnny je...jak to jenom říct no prostě je super -krásnej-chytrej- nadanej -ne moc častá kombinace ztělesněný charisma *3*
-
*10*MuCk!!!*10*
mno lidiškové... prostě johnny mno... helky vim sice že drbíky nesnáší ale... *1* mno kdybyste měli chuť tak jukněte http://zuzeek.blog.cz/rubriky/johnny-depp *3*občas su tam docela mat¨zetský věci... x) *4*