-
mite faninky milujem JohnnyDeppe mitě mame v srdci napořad *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
blabla
všichni si trhněte nohou johnny je můůůůůj -
česko
hele a myslíte že se johnny uběví někdy zase v česku???? *7* *7* *7* *14* -
-
Re: česko
Co kdyby tady někdo vyrobil taky jeho sochu? *1* *1* To by sem přece musel přijet ne?? *1* *1* *15* -
-
Re: Re: česko
hej to sem sem taky chtěla napsat ale pak mi to přišlo jako blbost ,podle mě by sem kvuli tomu nejel *9* *3* -
-
Re: Re: Re: česko
no když jel do nějaké p***** kdesi ani nevim kde tak proč by nemohl jet sem?? Vždyť jsme taky celkem známí a navíc už tady byl, takže co víš *1* Naděje umírá poslední *4*
-
-
-
Re: česko
Silně pochybuju.. co by tady prohoha hledal..xD -
-
Re: Re: česko
praha je jedno z nejznámějších světovích měst v kterém je hromada památek. muže tu představit něaký film. moh by se až bude starší nudit a tak by moch jen tak jezdit po okolních státech. Kdyby byla 3 světová válka tak by se tu moch zašít. moch by dostat něakou nemoc a sem by se šel léčit,no otom sice pochybuju *9* muže tu natáčet,Z pekla se tu taky natáčelo. sou to sice kraviny ale něco by se mohlo stát *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: česko
Téééda, takových důvodů, proč by sem jel... a co kvůli Tobě? To je důvod! ( a nemyslím to jako ironii)! *4*
-
-
-
-
Jak jse máte.
Ahoj jak jse máte. *1* -
-
Re: Jak jse máte.
ahoj, dobře když jsou ty Vánoce *1*
-
-
Johnny je bohužel jeho manžely... :( Ale Jacik Parrow je můůůůůj, heč :D *14* *14* *15*
-
Malá anketa
Doplníš co řekl Johnny?
„Nechci, aby moje děti skočily na -
-
Re: Malá anketa
skončili zhulený někde na ulici..... -
-
Re: Re: Malá anketa
ne ne ne *13* . To bylo jinak.
-
-
-
Tak to je sranda:D
http://kultura.idnes.cz/burton-pred stavil-londynu-svou-alenku-a-pochva lil-svankmajerovu-verzi-1a4-/filmvi deo.asp?c=A100226_011924_filmvideo_ jaz
Přečtěte si to :D *1* -
..
úžasný herec...!! -
johnny
klidně si můžete všichni řikat co chcete ale johnny(moje prdelka)a Jack je nejúžasnější kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Úryvek
Jeden z novinářů se zeptal, zda mezi ním a Deppem není "něco víc" než pouhé přátelství."Jistě, máme se tááákhle rádi," zahlaholil a přitiskl si "svého" herce na hruď. "Time, já jsem tady," ozvalo se mu zpoza zad. Na oko upřivděný hlas patřil herečce Heleně Bonham Carterové, která si v manželově filmu vychutnala roli kruté královny *1* *1* *1* -
-
Re: Úryvek
*1* *1* *1* Omg, kde jsi to sehnala? -
-
Re: Re: Úryvek
To je v tom odkazu pod tím:D *1* -
-
Re: Re: Re: Úryvek
hej tak to je docela metal jako *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Úryvek
:D *1*