Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1991
    mite faninky milujem JohnnyDeppe mitě mame v srdci napořad *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • blabla

všichni si trhněte nohou johnny je můůůůůj
  • antidicaprio

česko

hele a myslíte že se johnny uběví někdy zase v česku???? *7* *7* *7* *14*
    • zewla

Re: česko

Co kdyby tady někdo vyrobil taky jeho sochu? *1* *1* To by sem přece musel přijet ne?? *1* *1* *15*
      • antidicaprio

Re: Re: česko

hej to sem sem taky chtěla napsat ale pak mi to přišlo jako blbost ,podle mě by sem kvuli tomu nejel *9* *3*
        • Re: Re: Re: česko

no když jel do nějaké p***** kdesi ani nevim kde tak proč by nemohl jet sem?? Vždyť jsme taky celkem známí a navíc už tady byl, takže co víš *1* Naděje umírá poslední *4*
    • wendy92

Re: česko

Silně pochybuju.. co by tady prohoha hledal..xD
      • antidicaprio

Re: Re: česko

praha je jedno z nejznámějších světovích měst v kterém je hromada památek. muže tu představit něaký film. moh by se až bude starší nudit a tak by moch jen tak jezdit po okolních státech. Kdyby byla 3 světová válka tak by se tu moch zašít. moch by dostat něakou nemoc a sem by se šel léčit,no otom sice pochybuju *9* muže tu natáčet,Z pekla se tu taky natáčelo. sou to sice kraviny ale něco by se mohlo stát *5* *5* *5*
        • agnes1111

Re: Re: Re: česko

Téééda, takových důvodů, proč by sem jel... a co kvůli Tobě? To je důvod! ( a nemyslím to jako ironii)! *4*
  • shattuckit

Jak jse máte.

Ahoj jak jse máte. *1*
    • Re: Jak jse máte.

ahoj, dobře když jsou ty Vánoce *1*
  • Johnny je bohužel jeho manžely... :( Ale Jacik Parrow je můůůůůj, heč :D *14* *14* *15*
  • Malá anketa

Doplníš co řekl Johnny?
    „Nechci, aby moje děti skočily na
    • Re: Malá anketa

skončili zhulený někde na ulici.....
      • Re: Re: Malá anketa

ne ne ne *13* . To bylo jinak.
  • zewla

Tak to je sranda:D

http://kultura.idnes.cz/burton-pred stavil-londynu-svou-alenku-a-pochva lil-svankmajerovu-verzi-1a4-/filmvi deo.asp?c=A100226_011924_filmvideo_ jaz

Přečtěte si to :D *1*
  • helliii

..

úžasný herec...!!
  • johnny

klidně si můžete všichni řikat co chcete ale johnny(moje prdelka)a Jack je nejúžasnější kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • zewla

Úryvek

Jeden z novinářů se zeptal, zda mezi ním a Deppem není "něco víc" než pouhé přátelství."Jistě, máme se tááákhle rádi," zahlaholil a přitiskl si "svého" herce na hruď. "Time, já jsem tady," ozvalo se mu zpoza zad. Na oko upřivděný hlas patřil herečce Heleně Bonham Carterové, která si v manželově filmu vychutnala roli kruté královny *1* *1* *1*
    • agnes1111

Re: Úryvek

*1* *1* *1* Omg, kde jsi to sehnala?
      • zewla

Re: Re: Úryvek

To je v tom odkazu pod tím:D *1*
        • Re: Re: Re: Úryvek

hej tak to je docela metal jako *1*
          • zewla

Re: Re: Re: Re: Úryvek

:D *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: