-
Filmografie..
Konečně do filmografie napsali Rum diary ale co Veřejní nepřátelé?? dyt to je ještě důležitější ne??? -
Muž v domácnosti
Skvělý otec, skvělý manžel, skvělý herec, skvělý talent, skvělé vlasy, skvělá postava. Francie? No tak, určitě teď čekám, až se mu někdo objeví před jeho multimilionovou vilou s bazénem a začne vyvolávat jeho jméno a běhat tam jak střeštěný!Spadněte na ZEM! -
super
Johnny je fakt dobrej,neznam moc herců který by zvládli tolik skvělejch filmů a je mi líto že měl takový smutný dětství. *5* -
Jaký je Johnny v soukromí?
Ahoj, mě by zajímalo, co si myslíte o tom, jaký je Johnny v soukromí? Povahově myslím. Podlě mě bude spíš extrovert, ale na druhou stranu se mi zdá i trochu stydlivý :-). -
-
Re: Jaký je Johnny v soukromí?
Přečti si nějaký jeho rozhovory a uvidíš. stydlivý nevím, ale má hodně rád svou rodinu Vanessu a děti a dost na nich visí, hodně mu na nich záleží, takže o nich mluví furt jak je miluje a tak, tak se tak zdá možná introvert. Ale i když je asi obojí, tak spíš extrovet řekla bych. Za mlada byl strašnej pařmen, demoloval hotelový pokoje s Kate Moss a na všechno kašlal, ale co má Vanessu a děti tak se hodně změnil, k lepšímu určitě. Však od to popisuje v každým druhým rozhovoru. *4*
-
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14*..
Johnny Depp,,,,,,supr///////((((((((((''''''''::::::::
genius sexy -
Beautiful and Sexy 4EVER!!!! :) *14* *14* *14* *14* *14* já ho miluju...sem ráda že to sem můžu napsat...anonymně! :) vidím že nejsem jediná kdo ho tady miluje...:D Oh, Johnny! byl krásnej když hrál Cry Baby!! ale jasně že i v jinejch filmech!!! :) :D *14* *14* *14* *14* *3* *4*
-
-
Ano
Love jonny dep
-
-
FAN
Johnny je nej v piratech v Kokajnu A V MUZIKÁLŮ SWEENEY TODD . JE TO OPRAVDŮ NEJ AMERICKY HEREC. -
-
Re: FAN
me se libi vsude..hlavne treba v Kokainu,Ospaly díře nebo i ve Střihorukým Edwardovi proste všude *15* *15*
-
-
Čo si to dovoluješ, urážať Johnnyho. On je ten najúžasnejší herec, ktorý má obrovský talent a velkú charizmu. A nehovorí o sebe, že je úúúžasný, ako ti píšeš. On nie je namyslený. Tak si rozmysli čo hovoríš a uvedom sa!
-
No, já bych se asi zbláznila kdyby se mu něco stalo!!!!!! Já bych brečela!!!!!!!!! A TO VÍM URČITĚ!!!!!!!! ALE SNAD SE NIC TAKOVÉHO NESTANE!!!!!!!! URČITĚ SE NIC NESTANE!!!!!!!!!!!!!
-
-
Asi tak byla bych hodně smutná
-
-
Johnny
Johnny má nádherný oči ale to samozdřejmě není všechno ...Je prostě nádherný *1*