Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • legenda

Johnny je prostě legenda *4*
    • corny

Re: legenda

joooou, musiiiim souhlasit, johnny je proste 1 !!! *14*
      • Re: Re: legenda

Jako herec je úžasnej, ale už jsem viděla i o hodně hezčí chlapy...
        • Re: Re: Re: legenda

tak to ti někde vydloubli oci ne?
  • Happy Birthday Johnny!!!!!! I LOVE YOU!!! Jsi skvělej, jsi ten nejhezčí a nejlepší herec... MÁM TĚ MOC RÁDA! A ať se daří v životě tak i v kariéře! Jsi fakt suprovej herec! Můj idol!
  • Miluju ho!!!

To neni tak jiste!!!Abys vedel,tak je to mozne!!!!Protoze ja mem taky vsude po pokoji jeho plakaty a vytiskle fotky!!!!Jenom skoda ze je zenaty ale i tak ho neprestanu milovat!!!Je tak moooc sexy ve vsech svych rolich!!!!A jako Jack je bomba!!!Taky ze vyhral cenu nejvic sexy muz sveta!!!Vsichni krasni muzsky jsou nekde v ****** od nas cesek!!Kdyby byl mladsi,tak by koukal!!!!A nikdy bych ho neprestala molovat!!!Je prave v nejlepsich letech!!!!Forever Johnny Depp!!! *14* *14* *14* *1* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14*
  • k sežrání...

Já nechápu jak můžou nějaký blbý krávy psát že to je hnusnoj vožralej dědek!! Ať se podivahj na sebe ku... !!! Nedávno sem viděla čokoládu..... Prostě k sežrání... *14* *14*
  • Pre: Jackie Sparrow

Ahoj. Tá stránka www.johnnydepp1.blog.cz tak tá je moja. A som strašne rada, že sa ti páči. Ja tiež úplne zbožňujem Johnnyho. Takže prídte na moju stránku je tam aj stáááášne vela jeho fotiek. Pa.
  • On je super on je dobrej a je dobrej herec fakt dobrej WOWOWOWOWOWOWOWO WOW! *14**14**14**14**14**14**5*
  • terishek

.....

hoy lidi,neví někdo kolik johnny získal cen? např.oscarú atd.. ? *7* *7* *4*
    • Re: .....

Pokud vim, tak Oscara nemá. A jinak ocenění máš napsaný v životopise =)
      • wendy92

Re: Re: .....

No Cen, to je hodně širokej pojem. Cen je asi 50 druhů co byl nominovanej možná i víc. Ale Oscara nezískal, jen byl několikrát nominovaný. Zato získal Zlatý Globus za Sweeneyho Todda. A jen tak mimochodem všechny ceny, který Johnny Depp kdy získal, jsou krásně vypsaný u jeho životopisu, takže stačí se je mrknout.. *4*
  • twl to je sranda????

twl to si snad delate srandu ze nejkrasnejsi herec johnny depp konci v 50 tech pet leet utece jako voda to bude ale pekne blby *9* *10*
    • chalva7

Re: twl to je sranda????

Ale to jen tak plácnul...
      • wendy92

Re: Re: twl to je sranda????

Jako že ksem plácla že bude natáčet jen do 50?? tak to jsem teda JEN TAK neplácla, četla jsem rozhovor kde to Johnny vysvětloval, takže si nejdřív přečti jeho rozhovory a pak kritizuj.. *14* *16* *14*
        • chalva7

Re: Re: Re: twl to je sranda????

Ale né ty, Johnny že to jen tak plácnul. Taky jsem to četla, ale řekl to, když si nedokázal představit tu dobu, kdy mu bude 50. Teď mu za chvíli je a uvědomí si, že řekl kravinu ;).
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: twl to je sranda????

Zajímavy jak ty přesně víš to si johnny myslí a co si uvědomí nebo neuvědomí... udivíme jak to bude...si musíme pčkat..
        • wendy92

Re: Re: Re: twl to je sranda????

Ale to je pravda, nevím jestli to tak skutečně bude ale Johnny sám řekl že by chtěl v 50 skončit s natáčením aby neskončil jako někdo kdo bude natáčet až do smrti dokud bude moct.. *1*
  • Miláček

Johnny je náš nej miláček a komu se to nelíbí at' nám p.... políbí!Je nejúžasnejší chlapík na světě *14* Miluju tohohle chlapa je to boží stvoření *14*
  • verejni nepratele

lidi chtela by sem se vas zeptat(toho kdo videl verejni nepratele)jestli tam ma johnny hodne scen a jestli i christian bale tam ma hodne nebo malo a jestli tam maji taky spolecnou scenu ja sem jeste ten film nevidela a chystam se na nej diky predem za odpoved *4*
    • Re: verejni nepratele

no film je skvělej, ale společných scén s christianem tam moc není. vlastně je tam jen jedna kdy se opravdu kofontují tváří v tvář. ale jinak vřele doporučuju...je to super.
    • zewla

Re: verejni nepratele

Johnny Depp je tam hlavní hrdina takže samozdřejmě tam má hodně scén a Christian Bale také (jestli víš aspoň trochu o čem film je) je ten hlavní který má Johna Dillingera zlikvidovat. Společných scén je tam celkem dost a ten film je skvělej takže se na něj podívej *4* *4*
      • wendy92

Re: Re: verejni nepratele

Samozřejmě že tam má Johnny hodně scén, hraje hlavní roli dyt ten film je o něm *1* Ale je to vážně skvělej film, byla jsme na něm v kině a Johnny hrál výborně. I ta jeho postava John Dillinger byl neuvěřitelná osobnost, když si vezmete (kdo viděl film) jak tam byla ta scéna jak se schovávali v lese v té chatě, a ten Purvis a jeho lidi ji celou, úplně ze všech stran obklíčili, a on jim přesto utekl - to je neuvěřitelný. Navíc jsem četla rozhovor s Christianem Balem a říkal že ta séna v chatě, že to byla přesně ta chata kde se to stalo ve skutečnosti. Takže opravdu famózní.. *14* A Marion cilollard byla fantastická herečka, taky válela na jedničku..ale o tom bych mohla mluvit takhle celej den, určo si ten film nenechte nikdo ujít, fakt stojí za to, je to povedený dílo. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit