-
Všechno nejlepší k narozeninám,hodně štěstí,lásky a hlavně zdraví.Ať jsi pořád tak skvělý herec.A ať jsi pořád tak hezký,milí a sympatický.Jsi nejlepší.Happy Birthday and I love.. ♥☺♥
*1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
nic
ja zas nechapu jak ho nekdo nemuze mit rad,stejne ho ale zacali mit vsichni radi az po piratech... *4* *14* *1* *1* *3* *9* *5* *7* *10* *4* *14* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *15* *8* *16* *8* *3* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *1* *1* -
Anglie
Tak k tomu kdo byl v Anglii a ve Francii, byla jsem teď pryč, tak se vyjafřuju až teď. Ve Francii jsem byla 2x na horách, mám fr. j. ráda, ale neučím se ho.... Je to tam sice hezký, no ale v Anglii se mi líbilo 100x víc. Tam sem byla letos na podzim ze školou. Byli jsme především ve Skotsku, ale nakonec jsme se dostali i do Londýna. Ten byl úžasnej, totálně sem se do něj zamilovala.... Strašně se mi líbili ty komíny, co vypadaly jak ze Sweeneyho Todda *1* a navíc jsme měli jít kolem toho kostela vedle Fleet Street, ale nakonec jsme se k tomu nedostali... *10* Ale stejně jsem si Londýn užila, hned na začátku nás tam přivítal nějakej pouliční herec, převlečenej za Jacka Sparrowa, takže fakt super *1* A maj super dvoupatrový autobusy *1* No ale jako ta kultura není zas TAK odlišná, jako každá zem se trochu liší a že sou tam lidi hodnější je taky blbost, záleží na tom, koho potkáš.... -
Souhlasím je mi ho taky líto.Chtěl si vzít své mazlíčky do Austrálie a zato si může jít sednout až na 10 let!Zachovala bych se stejně,taky mám doma jorkšíry.Tak snad nebude muset do vězení.
*3* *3* *3* -
tralala
Juchůů dneska ve 22:10 na prima cool davaj KOKAIN to je jeden z mých nejoblíbenějších filmu od Deppa *14* -
Ve všech filmech ve kterých sem ho viděla hrál báječně
-
Knížka
Ahojte:)).. Mám si koupit tu knížku o Johnnym?? Nevím jestli stojí za to, nebo tam sou jenom infofmace, které jsou i na internetu.. -
-
Re: Knížka
Já to přečetla asi za tři hodiny...
Dle mne je to dost zajímavé, a dokázalo mne to ovlivnit. Trocu jsem si o něm ještě myslela, jak je svatý a jak se z chudáka stala hollywoodská star, ale až tak to nebylo.
Doporučuji koupit, tak drahé to není a pokud o něm máš i jiné věci, tak jen další kousek do sbírky. x)
Nebo zkus knihovnu. *3* -
Re: Knížka
hele já jsem si koupila knížku o Johnnym v klubu mladý čtenáře, tu od Nicka Johnstona a myslim že to za to fakt stojí...dočetla jsem se tam docela zajímavý věci který na interneti fakt nejsou..jsem z tý knížky vážně natšená a nelituju toho, že jsem si ji koupila... -
-
Re: Re: Knížka
Tak to sem ráda:) a děkuju za koment.. ale v knihkupectví sem našla jen tu od Denis Meikle, snad bude taky dobrá:).. když tak si koupím obě *3* -
-
Re: Re: Re: Knížka
prosim tě a v jakým knihkupectví jsi našla tu od Denise Meikla??? ja ji v Praze nemůžu sehnat... -
-
Re: Re: Re: Re: Knížka
nwm jméno..ale ja ji koupila na arkádách-pankrác..nákupní centrum.To knihkupectví je hned naproti supermarketu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Knížka
děkuju!!! vím přesně jaký myslíš...vážně moc děkuju... *4* *4*
-
-
-
Re: Re: Re: Knížka
já jí mám,je tam hodně informací..no,poměrně náročné čtení,protože krom věcí o johnnnym se se dozvíš i hodně o lidech kolem něj...mě to někdy až šte..chci si číst o johnnym a celá kapitola je nakonec o něakem režisérovy co ho neměl rád..ad..Ale je tam toho hodně a ano, dozvíš se víc než na netu.Další výhodou jsou ty utržky ze scénářů ad..Holt,každému to sedne jinak,tak nevým
-
-
-
-
jeeeeejo
tento herec proste nema chybu!!! najlepsi je v piratoch!!! je s nim sama sranda!!! juj uz sa tak tesim na piratov 2 ze az!!! *14* *14* *4* *15* -
Děvčata, uklidněte se. :)
Depp je sice skvělý /podle mě nejlepší a nejhezčí/ herec, ale nemusíte mu tady vyznávat lásku smajlíkama typu *14* ..
Já nemám nic proti tomu, že mu tu píšete, ale klid prosímvás! :D Nechceme přeci, aby dostal infarkt! :D -
-
Ty si mi líbíš!! Jo, C'est la vie Baby :DD
-
-
Johnnyho partnerka
Fanclub Vanessy Paradis, přidejte se:
http://vanessachantalparadis.b log.cz/1103/fanclub-vanessy-paradis