-
miláček Johnny-pro karinku
Karinko si pěkná kráva Johnny je nejlepší a feták už dávno není je to borec!říkej si co chceš my ti to stejně nežerem krávo *16* -
obhajoba pre piratov stvorku
do slaka ludia...co vam je....pirati z karibiku su najlepsi film na svete a aky sa kedy v dejinach filmu natocil...a len preto ze tam nahodou bude hrat zac efron..no boze....aj ja ho nenavidim...ale co...ja nanho kaslem...hlavne je predsa to ze tam budeš johnny ne...jeho neuveritelna suprovost uplne zatieny zaca takze si ho tam ani nevsimnete...a predstavte si zaca v piratskom obleceni..haha..tak sa budeme este viac smiat ne...bude este vacsa sula ako inokedy ne...tak prestante konecne...lebo kto je raz pirat je navzdy pirat...mno ne... -
čauves lidi
čauves lidi.jak se máte?? -
Strašně se mi líbili PIRÁTI Z KARIBIKU.doma si je pouštím pořád.je to SKVĚLÍ herec
-
:-)
Teda nečetla jsem všechny příspěvky v diskuzi, jen jsem to tak prolítla, ale neviděla jsem tam zmínku o filmu Čokoláda. Bože copak jste to nikdo neviděl??? Může bejt něco lepšího než spojení Deppa a čokolády? *14* n.á.d.h.e.r.a !!! *15* -
-
Re: :-)
Je to úžasnej film to teda jo *14* a myslím že o to tady nikdo nepíše protože se to natočilo někdy v roce 2001 což je celkem dlouho *3* *14* *14* -
to je fakt....ale ja som ten film videla...mam ho doma na dvd...boze to je skvele....mnam...cokolada a johnny depp je to naj na tomto svete -
Já ho viděla, ale Johnnyho je tam počertu málo, lepší je Devátá brána, nebo Tajemný okno, skvělý! A Kokain, nemá chybu! *14* *14* *14* *14* -
já jsem to viděla a bylo tot tak kouzelné ,že jsem měla husí kůži od začátku až do konce *14* -
Já to řeknu takhle, nejlepší spojení Johnnyho a čokolády je v Karlíkovi..... Já jsem čokoládu neviděla, ale vim, že můj nej film je Karlík a tam je čokoláda tky...... je to hezký, já vim o čem to tak jako +- je dokonce jsem i viděla jk tam vipadá, ale film jako takovej teda ne..... *3* *4* *3* -
-
Re: Re: :-)
Tak to je veliká VELIKÁ chyba!! Jestli budeš mít někdy možnost, tak se na Čokoládu podívej!!!!!! Budeš slintat blahem. Nad Johnnym. *1* -
-
Re: Re: Re: :-)
Já sem teda taky tu Čokoládu neviděla ale chtěla bych i když z fotek se mi tam Johnny moc nelíbí... -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Jakto že se ti na fotkách z Čokolády nelíbí?? Mě osobně se teda líbí v dlouhejch vlasech! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
No jasný, ale tk já ani nevim kdy to bylo a tky sem se na něco dívala a až búhví kdy jsem přišla na to že je to on... :D:D:D -
No jako já sem jak 5ti letá milovala Edwarda a jako asi před rokem sem se dozvěděla že ho hraje Johnny ... -
Se skoro až divim, že mě tam nevaděj,... jinak jko u mě je potom asi druhej Sweeney a pak Jack nebo Edward... pak někdy by byl z ospalý díry...:D:D:D:D -
Kateit:Mě asi z ospalý díry,potom jako Sweeney ale kdyby neměl ty kotlety strašný. -
llleeennniiissseeekkk: Mě se jko Jack tky líbil pooprvý, ale nejvíc se mi líbí Willy !!! -
Kateit:Jn tak nějak ale třeba jako Jack se mi libí vždať tam se mi začal líbit poprvý... -
Hele, mě se Johnny z fotek z Čokolády tky nelíbí, mě se líbí asi nejvíc v případech, kde nevypadá jko normálně..... víte jk to myslim ne.....ale stejně bych to tky chtěla vidět....!!!
-
-
-
-
-
-
Milášššek:o)
Johnny Johnny Johnny.....nejlapší herec na světě joho johoooooooo!!!!!!!!!!&ON je Herců král žejo Ede,Frede,Jacku dalších a dalších rolí Pán -
wow
jo johnny je fakt trida!! umi skvele hrat! a je aj peknej!!! proste jedniom slovem boreeeecc!!!! *1* *14* *14* *4* -
i love you!
Johny je skvělý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* Myslím,že ve stříhorukém Edvardovi není strašidelný,ale roztomilý!Tokové malinké božátko! *14* *14* -
-
Re: i love you!
Božátko *1* *1*
No každopádně je ale fakt nádhernej :)
A ve střihorukým edwardovi je podle mě taky nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
I LOVE JOHNNY DEPP *4* a ségra bráchový holky si s ním podala ruku !! ;Đ JÁ CHCI TAKY ............... *10*
icq - 279-747-084
-
-
for januska100
no k nam taky prisel jenom 1 kluk jinak u nas ve tride jou taky dementi kluci u nas se to rozdeluje na dve pulky na namysleny barbiny a na dementy no a ja patrim spis k tem dementum a musim rict ze ty nase barbiny ve tride to je smrt proto sem se taky netesila do skoly ale s klukama dementama vychazim dobre *4* -
-
Re: for januska100
jinak taky nejsme zadni svatouskove nase trida ma ve sborovne povest jako nejhorsi trida na skole ale my jsme na to hrdí *4* -
-
Re: Re: for januska100
i když je pozdě moc hezky si to napsal ale nic sem z toho nepohopila
*7* *7* *7*
-
-
-
je to fakticky suprovej chlap , vůbec není namyšlenej a moc si nevěří !!!!!!:) Nejvíce se mi líbil a líbí v pirátech nechápu holky , který říkaj, že je hnusnej a tak .