-
Je to úžasný herec
-
Jack Sparrow
Podle mě je Johny jeden z nejlepších, možná i nejlepší herec. Do každé ze svých rolí se dokáže vcítit. Byla drsná scéna v pirátech z Karibiku 2, kdy elizabet políbila Jacka a připoutala ho k perle. A o 10 min. později fňukala a rozhodla se ho hledat na konec světa. *4* -
houby o něm víš ty náno
-
no jó no, tak mi tolik nezáviďte *1* *4* *1*
-
ada
Zdravim! známý mi doporučil jednu stránku, na které získáváte body za různé věci např: přihlášení, zodpovězení otázky nebo shlédnutí videa...body můžete vyměnit za různou elektroniku, skejtové prkna nebo oblečení. Od doby, co se známý zaregistroval, to je 2 měsíce, má už doma PSP a trička... pokud chcete pozvánku, napište mi na e mail ironmaiden133@gmail.com NEBERTE TO JAKO SPAM NEBO REKLAMU, VEMTE TO JAKO INFORMACI, NIKOHO DO NIČEHO NENUTÍM -
-
Re: ada
Bohužel, beru to jako spam
-
-
Johny depp
Johny Depp je fakt borec a v Pirátech mu to dohromady s Orlandem fakt seklo:o) -
Milujem ho :3 Je to môj najoblúbenejši herec najviac sa mi páči vo filme Piratí z karibiku *14*
-
ruzne:D
no jasny..........jako karlíik je nejvíc..mam ho na dvdku tak na to koukam porad:Da na ten novej film sse uz tesim:D jo a čera jets edavali ed wood....videl ste to nekdo??ja ne ....ttak jenom jaky to je:D -
Jack Depp
Dneska má Johnnyho syn narozeniny, 8 let, tak přeji všechno nejlepší.. *4* -
-
Re: Jack Depp
Beeee .... Fešák je to ! LOVe ! ... -
Re: Jack Depp
jéé tak to já taky musim popřát vše nej *4* -
-
Re: Re: Jack Depp
přidávam se *3* -
-
Re: Re: Re: Jack Depp
já taky *3* *1*
-
-
-
-
Wow
Já Ho prostě zbožňuju před pár dny jsem byla na Pirátech dvojce a on tam byl úplně suprovej *14* *14* i když na konci ho sežrala ta obluda tak to byl (je) super film. Ale myslím si, že jednička byla lepší, ale to je jedno protože tam hrál Johnyy Depp *4*