Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to úžasný herec
  • Jack Sparrow

Podle mě je Johny jeden z nejlepších, možná i nejlepší herec. Do každé ze svých rolí se dokáže vcítit. Byla drsná scéna v pirátech z Karibiku 2, kdy elizabet políbila Jacka a připoutala ho k perle. A o 10 min. později fňukala a rozhodla se ho hledat na konec světa. *4*
  • houby o něm víš ty náno
  • no jó no, tak mi tolik nezáviďte *1* *4* *1*
  • ada

Zdravim! známý mi doporučil jednu stránku, na které získáváte body za různé věci např: přihlášení, zodpovězení otázky nebo shlédnutí videa...body můžete vyměnit za různou elektroniku, skejtové prkna nebo oblečení. Od doby, co se známý zaregistroval, to je 2 měsíce, má už doma PSP a trička... pokud chcete pozvánku, napište mi na e mail ironmaiden133@gmail.com NEBERTE TO JAKO SPAM NEBO REKLAMU, VEMTE TO JAKO INFORMACI, NIKOHO DO NIČEHO NENUTÍM
    • agnes1111

Re: ada

Bohužel, beru to jako spam
  • Johny depp

Johny Depp je fakt borec a v Pirátech mu to dohromady s Orlandem fakt seklo:o)
  • Milujem ho :3 Je to môj najoblúbenejši herec najviac sa mi páči vo filme Piratí z karibiku *14*
  • ruzne:D

no jasny..........jako karlíik je nejvíc..mam ho na dvdku tak na to koukam porad:Da na ten novej film sse uz tesim:D jo a čera jets edavali ed wood....videl ste to nekdo??ja ne ....ttak jenom jaky to je:D
  • Jack Depp

Dneska má Johnnyho syn narozeniny, 8 let, tak přeji všechno nejlepší.. *4*
    • katharina00700

Re: Jack Depp

Beeee .... Fešák je to ! LOVe ! ...
    • Re: Jack Depp

jéé tak to já taky musim popřát vše nej *4*
      • antidicaprio

Re: Re: Jack Depp

přidávam se *3*
        • zewla

Re: Re: Re: Jack Depp

já taky *3* *1*
  • Wow

Já Ho prostě zbožňuju před pár dny jsem byla na Pirátech dvojce a on tam byl úplně suprovej *14* *14* i když na konci ho sežrala ta obluda tak to byl (je) super film. Ale myslím si, že jednička byla lepší, ale to je jedno protože tam hrál Johnyy Depp *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit