Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • camille.

Johnny

herec number 1.! BEST :D
  • K Johhnymu neni co dodat...Proste CHLAP o kterým kazdá z nás holek sní.Na první pohled je videt jeho talent a smysl pro herectví.V kazdé jeho roli je znát,ze ho to baví.Proste neni co dodat... I LOVE YOU Johnny
  • misulka
    Byla jsem sním na filmu osamělý jezdec a opět krasavec nezklamal. On to má prostě v krvi. Už aby byli další piráti.
    • Misulka prosím odpověz ale jsem tak trochu mimo a nevim ze budou další píráti a oni vázně budou ?
    • A oni budou Piráti z Karibiku 5?
  • filmy

Nebudu psát jak moc Johnnyho Deppa miluju (za 1, to neni pravda..miluju jenom kluky který znám že jo? za 2, nejsem svým způsobem "trapná"), ale jen se chci zeptat jestli nemáte někdo (nejlíp z Prahy) někdo film Ospalá díra na DVDčku, nebo Hledání země nezemě? Moc bych to chtěla sehnat..myslim si že Johnny je naprosto báječněj herec..ale TOŤ VŠE! =D díky dyštak icq 332-802-116..můžem se dohodnout..díky předem!!Fanny-PEACE *4*
  • .

Ani nevíte lidičky, jak se děsně těším na jeho nový film Cizinec s Angelinou Jolie, už aby to tu mělo premiéru. *3*
    • zewla

Re: .

Hmm není to náhodou turista?? Sice netuším, jak to přeložili, ale předpokládám, že z The Turist ufělali Turistu a ne Cizince.. *1* Jo, taky se těším *14*
      • Re: Re: .

Jako překlad je dobrej jako turista ale všude je to napsany jako cizinec. *1* ty překlady jim vždycky nějak moc nešli. *13* No co, hlavně jde o ten děj, nějakej název je nám u ..... *1*
  • wendy92

čerská fan stránka

Česká nová fan stránka o Johnnym: johnny-depp.tym.cz je tady v odkazech
  • zewla

Videa

Hmm další videa zajímalo by mě co si tam řikaj
    http://www.youtube.com/watch?v=yb uf7jsND-o
    jo pak to ještě pokračuje *1*
  • je prostě nejúžasnější fakt noblesní... *14* *16*
  • wendy92

Johnnyho životopis

Prodlouženej životopis.. *4*
  • Sexy

Je dokonalej a se svou vizáží houmlesa je neodolatelnej a sexy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit