Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny

johnny je užasní herec ale i hlapek zbírám jeho fotki a je trašně rajcovní dala bich za jeho setkaní všechno má skvělou manželku vanesu paradis to je muj rošták
  • Johnny

hej viděly ste Sweenyho?? to byl brutálně dobrej film..a Johnny neměl chybu jako vždy *14* *3*
    • Re: Johnny

˙Sweeney dal slovu mazák uplne nový rozměr:)
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥

Johny depp je nej herec na světě!! *3* *14* *14*
    • Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥

nejvic souhlasim...a tesne za nim je jack nicolsohn..že? *7*
  • jedu do francie

Tak zaprvý to není DNo ani hloubka...nevíš že je to DEPP a ne deep??:) Jo taky jsem jeho velká fanynkaa je hříšný že plno lidí (spolu se mnou) se o něm dozvědělo AŽ v pirátech, na to kolik už toho natočil... No jo myslim že pojedu do francie :))) kdo jede se mnou??:o) Mimoch. pro všechny tohle je supr stránka www.ohjohnny.net kde je snad úplně všechno...
  • agnes1111

InTouch

Tak co říkáte na to, co stojí v InTouch? Já z toho nespala. I když, čemu se dnes dá věřit
    • terishek

Re: InTouch

kdyby sis to pořádně přečetla tak ti docvakne že FILM veřejní nepřátelé budu za týden v česku a ne johnny depp....inteligentní pochopí *1* *15* bylo tam napsaný že veřejný nepřítel johnny depp bude za týden v česku to byl nadpis ale potom jak jsem si to přečetla tam bylo že veřejný nepřítel johnny depp bude k vidění v kinech za týden
    • Re: InTouch

a co tam psali? *7*
      • wendy92

Re: Re: InTouch

Lidi děláte si srandu?? Snad tomu co tam napsali nevěříte?? Nechápu jak někdo může bulvár číst..taková špína..to teda zírám, na tomto a ve všech bulvárech prostě píšou nechutný výmysly, a z toho co napsali o Johnnym není pravda JEDINÝ slovo, takže v klidu, neřeště to, není to pravda *4*
        • keit242

Re: Re: Re: InTouch

co tam bylo *1* ?
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: InTouch

Nechutný vymyšlený kraviny *9*
            • alexisxxx

Re: Re: Re: Re: Re: InTouch

Myslíte to, že si s Vanessou přestali rozumět, to je blboooost
  • wendy92

Johnny c ČR

J ale je možný že někdy přijede do ČR, letos tu byli třeba Antonio Banderas bo John Malkovich, a Malkovich tady dostal nějakou cenu za celoživotní přínos filmu.. a jelikož se Johnny Depp stal letos hercem desetiletí (viz životopis), a tak jsem si jistá že za takových 10, 20 let taky dostane nějaký ocenění nebo poděkování za celoživotní přínos filmu. Vždyt tolik filmů co natočil se staly trháky. No a proč by při takové příležitosti také navštívil Prahu bo ČR...co? *4*
    A taky mě mrzí že už je to tak dlouho co tu v Praze byl, když natáčel Z pekla.. dokonce tady byl i s Vanessou a maličkou Lily a viděla jsem fotku Vanessy s Lily jak se prochází po Praze.. *4* ale stejně bydlím na druhým konci republiky, ale kdybych to dřív věděla tak si sbalím saky paky a frčím si to do Prahy s památníčkem a fotákem.. *1* *1*
    • Re: Johnny c ČR

Na co památníček a foťák?? By sis ho rovnou ukradla domů ne??
      • wendy92

Re: Re: Johnny c ČR

Nene neukradla.. *4* přece nemůžu takovým krásným a skvělým dětem urást tátu a takové skvělé zpěvačce a osobě jako Vanessa partnera.. jsem ráda že jsou spolu jsou štastná a krásná rodinka..fakt by stačil ten památníček a fotka *3*
    • antidicaprio

Re: Johnny c ČR

maš něaký odkaz nebo něco kde sou fotky deppa v praze???
      • wendy92

Re: Re: Johnny c ČR

Tady máš Deppa v Praze - fotil to českej fotograg Kratochvíl, Johnny je až dole:
        http://sabkyyyy.blog.cz/0912 /antonin-kratochvil-fotil-bowieho-d evita-i-deppa
        A tady jde Vanessa s Lily-Rose po Praze:
        http://betty-johnny.blog.cz /0909/s-dcerkou-v-cr
        ...
  • Filmeček

Mohli by dát zase nějaký super filmeček s Johnnym, poslední dobou nějak moc nedávají a když tak to dají dosti pozdě. Mě serou.Je plno dobrých filmů a nic nedají. *8*
  • Chudák Johnny!!!! Poranil si ruku při natáčení Pirátů!!!!! Snad bude v pořádku!! Naštěstí že to není něco horšího než řezná rána!!!!!
  • pirati z karibiku 5a6

lidi koukali jste na barrandov tam mel johnny rozhovor a tam rikal ze kdyz ho budou chtit i v 5 a v 6 piratu z karibiku takze to bude tocit *14* *14* *14* husty
    • katetit

Re: pirati z karibiku 5a6

upřímně, vám nepříde, že už je to jetý, neřeknu je o to velkej zájem, ale 6 dílů.....nic kromě sedmidílný policejní akademie neni tk dlouhý....... *7* *7*
      • Re: Re: pirati z karibiku 5a6

mno lenze vies....zakial ....no dufam ze mi rozumies aj ked budem rozpravat po slovensky...hh....no..hh...no vies..aj ked bude pre mna aj milion nekonecno dielov aj tak to bude super...kym budu mat pirati tolko fanusikov
    • llleeennniiissseeekkk

Re: pirati z karibiku 5a6

no doufam ze by to vyslo ale je strasny na ty dily cekat pac se uz nemuzu dockat...
  • wendy92

Fotky+bulvár

Jen tak pro info abyste se tady nehádali, jestli fotky co někdo přidal tu už jsou nebo ne, tak odpověd je že už tu jsou. Jsou tady asi všechny Johnnyho fotky, takže i kdybyste našli sebekrásnější tak už tu pravděpodobně budou. Přidávejte jen ty fotky které jsou samozřejmě nové - z premiér apod. *4*
    A k bulváru se nevyjadřuji - kdybych to měla číst tak by mě po prvním řádku slzely oči..je mi líto těch lidí co tomu uvěří a na základě toho si změní názor an tu danou osobu. Je to směšné, nejlepší je nepřicházet s tím naprosto do styku - je to humus největší. Není to můj názor ale fakt.
    Pěkný den

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit