-
Nejlepší herec na světe.
-
Tak, co sem vůbec lezeš??
-
Adresa Johnnyho Deppa
Johnny Depp je krásnej, chytrej,přitažlivej a bůh ví co ještě.Prostě ho zbožnuju. V jednom časopise jsem našla jeho adresu která zní: Johnny Depp c/o UTA , 9560 Wilshire Blvd., 516 , Beverly Hills, CA 902 12 USA -
název nevim
Jo je pravda že žije ve Francii. A s tou láskou-nechte ho být dyť je (doufám) šťastný s tuším Vanesou a má 2 děcka. Patří mezi 5 nejlepších herců o kterých vím (na kterém je místě nevim). -
je good
*3* je to nejlepší herec ...sympaťák...fakt se mi líbí *1* *1* *1* -
for theressa
No já nevěřím svým očím, co tady čtu! Myslíš, že by normální člověk se tady takhle vytahoval? já myslim že ne. A i kdyby to byla pravda-to že se znáš s půlkou Hollywoodu, s Johnnym v čele, to že ti taťka koupí všechno na co si vzpomeneš-jestli si myslíš, že si dosáhla, čeho si chtěla-že ti tady všichni závidíme-tak si na omylu, nám prostě jenom vadí lidi, co se vytahujou, že málem dosáhnou až na Pluto....promě za mě ať ti papá koupí třeba celou galaxii i s Marťanama, ale fakt nám o tom nemusíš řikat. Nás to fakt nezajímá.
P.S. a pozdravuj Johnnyho.... -
johny je fakt boží!!mám mooooocinky moooc ráda!!:)
-
...
Johnny je prostě super už jsem viděla všechny jeho filmy a ve všech je úžasnej ...Miluju ho... -
trala
Johnny Depp je ten nejlepší herec na světěěěěěěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *1* *3* -
by Saphira
Johnny Depp is a legend, of course!! He is the best actor of Hollywood!!!!