Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I LOVE JOHNY DEPP *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • JOHNNY SE S AMBER HEARD OŽENIL!!!!!!!!!! MOC JIM TO PŘEJI... DOUFÁM ŽE JIM TO VYDRŽÍ AŽ DO KONCE ŽOVOTA!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • galzra

za 61 minut dvanáct

Skoro s křizkem po funuse, pardon narozeninách, se take připojuji. Hodně úspěchů a dalších pěkných filmů přeji (to hlavně pro sebe no :P) A když už jsme u toho, tak žádné klepání bačkorama, pěkně nám tu ještě pobuď. No a co budem povidat, co kdo chce ví nejlíp sám :D
  • nejuzasnejsi muzi sveta

lidi divali ste se na nova cinema nej muzi sveta johnny je tam na 8 miste wow ale ja bych ho tam dala na 1. *4*
  • Johnny:-))))

Johnny je fakt skvělej herec! Móóóc hezkej! Nejlepší je v Pirátech z Karibiku. Tam mu fakt hódně seklo!:))
  • Tak to jste si asi možná spletli s trojkou,ta má totiž přijít do kin příští rok v květnu *1* Jinak viděli jste někdo Čokoládu a Tajemný okno??? Johnny je tam totiž úúúúúplně úúúžasnej *14* *14* *14* Ale to on je vlastně všude!!! *14* Škoda jenom,že se stěhuje až na Bahamy *9*
  • http://www.osobnosti.cz/carrie-unde rwood.php

Staňte se členem fanklubu Carrie Underwood!!!Díky!!
  • Johnny je dobrej že už má novou ,,partnerku,, *8*
  • hm

lidi nevite jak se jmenuje johnnyho vanessa primenim *7*
    • katerinka12

Re: hm

kdyztak vanesa je paradise *4* jo a johny taky krasne zpival ve filmu cry baby *14* *14* uuuuzasne!!!
      • wendy92

Re: Re: hm

Hele Vanessa NENÍ Paradise - je Paradis, nevím jak na to přišlas. Asi 3 roky jsem její šílená fanynka a vím to na 120 procent.... *14* *1*
        • Re: Re: Re: hm

tak sem se spletla mno to se stava
        • Re: Re: Re: hm

je to i zazracnej clovek vanessa cetla jsem nekde ze prej johnnymu pomohla od drog *4* to je dobre jinak fakt nevim jak by skoncil *9*
          • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: Re: hm

je to možný ale prej přestal kvůli tomu že před jeho klubem umřel na předávkování Phoenix...
    • wendy92

Re: hm

Vanessa Paradis - skvělá zpěvačka, jsou super pár. Jen tak mimochodem to má Johnny napsaný i v životopise... *1* *4* *15*
      • Re: Re: hm

aha ja jsem debil ze sem se nepodivala a ta vanessa zpiva hezky musela jsem si ji hned poslechout *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: hm

jj, zpívá nádherně, je strašně originální, má super zvláštní hlas *14* *14*
  • Poprvé jsem viděla Johnyho Deppa jakko kapitána Jacka Sparouwa už od toho dne uplynulo 5 let a od té chvíli jsi můj nej herec mám tvoje plakáty a chtěla bych se stebou jednou potkat je to můj životní sen .......... pořád mluvím o tom jak seš úžasný mám tě moc ráda I love *14* *14* *14* *7* *7* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit