-
Haha to je náhoda já jsem se taky narodila 9.6 ale jinej rok 2000
-
Já mám Johnnyho ráda protože je úžasný herec a vybírá si jedinečné projekty...doufám jen že bude nadále natáčet i malé,nezávislé filmy a nezůstane u hollywoodských velkofilmů!!!(i když ty se mu taky daří).Tak at nam nezpychne! *4*
-
johnny
je uplně k sežrání -
-
Re: johnny
johnny je prostě ten nejjjjjjjjjjjjjjj
hlap na světě *14* *1* *14* *1* *14* *1* *14* *1* *14* *1* *4*
-
-
Nejvíce co na johnnym obdivuji je to, že nám chlapík vůbec nešediví a když, tak asi jenom trošku. Je to prostě náš fešák *3* Taktéž obdivuji, že mu sluší cokoliv, jestli má dlouhé vlasy a nebo krátké, a nebo jestli má vousy a nebo ne,pořád furt kocour.Sice se mi teda více líbí s delšími vlasy a s vousy ale i tak je fešák.
-
je to můj táta *14* amám ho moooooooc ráda
-
J.D je peostě pan herec ,jednička .Taky umí zahrát vše ,seš super.
-
Johnny
by me zajimalo, ze kdyby nehral v Piratech, tak tady neslintate a skoro vubec ho neznate. Jinak v Edwardovi byl uplne skvely, jeho nejlepsi role -
-
Re: Johnny
Ahoj, ja sem se chtela tak nak pripojit do diskuze. Je pravda, ze kdyby nebyl v piratech, mozna bych do nej nebyla blazen. a mozna bych neshanela jeden film po druhym, abych se na ne mohla kouknout. ale videla sem od ty doby tech filmu tolik, ze nevim, kterej mam nejradsi.. V prvni rade by tam ty pirati byly (ale jenom jednicka:-)), urcite Kokain, z poslednich se mi libil jako Sweeney, ale ten film byl az prilis krvavej... a pak Co zere Gilberta Grapea a Ospala dira:-) asi ty filmy budu nekde muset zas sehnat;-) -
-
Re: Re: Johnny
no já sem se o johnnyho začínala zajímat až když sem viděla sweenyeho todda... A nevím, piráti nejsou možná tak špatný ale štve mě jak je to hrozně komerční, každej když slyší Johnny Depp tak si představí Jacka Sparrowa. Ten film je prostě pro masu, myslím že neni nějak extra. Neni špatnej, to určitě ne, ale johnny hrál ve spoustě lepších...
-
-
Já jsem třeba viděla jen jedničku Pirátů a to bylo po tom, co jsem viděla Johnnyho v Karlíkovi, taky bezva film :-). Edward byl taky úžasnej, ale vybrat z Johnny filmů ten nej je skoro nemožný *3* (Ale byla by to Burtonovka *4* ) -
tak to bych ani neřekla!!!! myslím, že je Johnny je výborný herec i když smažeš piráty
-
-
GILBERT
na gilberta nikdo nezapomíná , je to super filmík johnny je tam krásnej a i DiCaprio zahrál slušný výkon a to nepatřím k jeho fanouškům . prohlídni si pořádně diskusi na CO žere Gilberta Grapea nikdo nezapomíná . střihorukej edvard je taky dobrej film. to jak Edvard jí hrášek je nej scéna *4* *4* *4* *14* *1* *9* *15* -
-
Re: GILBERT
Co žere G. G. je super trochu možná smutný ale skvělí podívejte s taky na Benny a Joon to je taky skvělí nej je na tom jak dělá ty tousty žehličkou *1* *1* *14* *14*
-
-
je to mazel
jeho role v holičovi je boží, je úžasnej, tak jak ve všech rolích. Ty jeho ksichtíky jsou prostě boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ja ho zbožnuju miluju atd... Je to ten nejúžasnější člověk na světě *14* *14*