Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máte někdo fotku Johnnyho kde je úplně nahej???
  • zoufalka22

Johnny Depp je slafdkej

Johnny Depp je doslova k sežrání...proč nejsem Vanessa... *9*
    • anett96

Re: Johnny Depp je slafdkej

máš recht :D
  • milacek

johnny je proste nejlepsiiiiiiiiiiii!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Jeho adresa:Johnny Depp, c/o UTA, 9560 Wilshire Blvd., 516, Beverly Hills, CA 902 12, USA Nebo internetové stránky www.johnnydeppfan.com nebo www.alljohnnydepp.com !!!!! hodně štěstí *1* *14* *14*
  • wendy92

Můj názor

No já osobně nejsem štastná z toho že se točí další Piráti.. a to hlavně proto že tam skoro nikdo nezbyl, nejen že tam není už Keira Knightley ani Orlando Bloom, ala taky to má už jiný režisér.. zato tam je nějaká sexy pistols Penelope Cruz.. takže Piráti budou něco úplně jinýho, myslím že jako trilogie to bylo perfektní a mělo to výbornej konec, a zase to otevírat mě přijde blbost.. ale je pravda že Johnnyho to baví, a natáčí je proto že ho to baví a ne proto co tomu řeknou někteří fanoušci (a taky za to dostane pěknej balík samozřejmě)..xD
    Ale já si nemyslím že by byl Johnny jen Jack Sparrow, on natočil předtím i potom mnoho skvělých filmů, který se vryly do paměti.. spíš to je partner Tima Burtona a Heleny Bonham Carter než Jack Sparrow..ptž jejich filym jsou legendární *1* *4* Ale hlavně je to "nejvšestranější" herec, zahraje horor, muzikál, komedii i pohádku, a fantasticky.. i když už do Johnnyho nejsem zabouchnutá jako dřív tak to pro mě bude vždycky "pan herec".. *3*
    • Re: Můj názor

upa nejlepší byl podle mého hudebního a filmového vkusu ve filmu Sweeney Todd (ďábelský holič z Fleet street) *14* *14*
    • agnes1111

Re: Můj názor

Souhlasím, není to o tom, že by to dělali pro fanoušky a snažili se to nějak dokončit, ne, jenom pro peníze. A ještě ke všemu si tam dosadí tu "kost" Penelope Cruz. Třetí díl skončil jako by neskončil. Nevíme, jak to nakonec dopadne s Willem, ale hlavně že se točí nějaká zas**ná čtyřka s nulovým dějem. JD dělá chybu, že se toho účastní, ale chápu, že je to jeho životní role.
      • wendy92

Re: Re: Můj názor

Ale skončil ne? Dyt Will se stal kapitánem Holandana.. a jednou za 10 může na zem - a ten konec byl ukázán v té scéně po titulkách jak je dycky úplně na konci za titulkama, že přece přjížděl a čekala na něj Elizabeth a desetiletým klukem, jejich synem.. ale i tak to bylo divný tne konec, ale ten 4. díl bude podle mě úplně o ničem jiným, dyt už to ani emá Gore, což je pěknej sranec, že mu to vzali.. nebo už to enchtěl? nwm, ale je to škoda, je to skvělej režisér..
        • agnes1111

Re: Re: Re: Můj názor

No, zkrátka mě trojka POTC přišla nedomyšlená.
  • best

Jojo, jeden z nejlepších herců v Hollywoodu podle mně *5* Je fakt dobrej ve všem co dělá! Dokáže zahrát cokoli a pokaždé jinak. SUPER!!! I love You Johnny *3*
  • antidicaprio

ahoooj

Ahoj děcka..sem tady po 3 týdnech a dvou dnech zpět:-)takže jestli mi chcete někdo zanadávat tak ted máte přiležitost .Jinak všem přeju hezký zbytek prazdnin:-)
    • zewla

Re: ahoooj

dík *4* *1*
  • Je prostě úžasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *3*
  • antidicaprio

nej a nej

ahoj,co myslíte jakej johnnyho film vám příde nejvydařenější? a který jako propadák? já mám ráda ospalou díru,protože spolupráce deppa a burtona mi příde super, asi že sou to oba takový cvoci a ted to myslim v dobrém . jinak se mi nelíbí čokoláda je to nuda a i když to má být spíš asi psychologickej filmík tak mě moc nezaujmulo *4* *4* *4*
    • agnes1111

Re: nej a nej

Nejpodařenější; bezkonkurenčně Piráti, to je snad role psaná podle něho. A za propadák považuji Strach a hnus v Las Vegas
      • zewla

Re: Re: nej a nej

Strach a hnus se mi moc líbí ale nepovažuju to za jeho nejvydařenější ale musíte uznat (kdo to viděl) že je to 1. sranda (ta první půlka je fakt dobrá *1* ) a 2. je to skvěle zahraný, fakt by mu všichni věřili že je zrovna teď úplně mimo a vidí já nevim co no prostě si myslím že je to skvělej hereckej výkon jakej by většina skvělejch herců nedala, ani kdyby zrovna byli sfetovaní a to já dokážu ocenit.
        Záleži však na vašem názoru *4*
  • Nejlepší herec na světě. Nejlepší z nejlepších *14* *14* Happy birthday Johnny! *4* We love You! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit