Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kocourek :) ♥ ♥ *14* *14* *14*
  • Kataro- To já taky strašně moc se mi líbí a můž životní sen je abych ho tak aspoň jednou mohla vidět naživo
    • můj taky *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tak jsem tu zase!

Jackie - Kolik máš těch plakátů?Já mám anad všechny!Nikdy předtím jsem si plákáty ňáký celebrity nevylepovala!To přišlo až z Johnnym!Když jsem od jeho obrázku tak 10cm... no je to vzrůšo!
    • Re: Tak jsem tu zase!

je nej kapišto **7* *10* *10*
  • alenka v risi divu trailer

lidi videli ste jak se tam johnny smeje ja z neho umiram smichy ted sem se podivala zase na ten trailer a jak sem ho tam slysela se smat tak sem se valela po zemi asi sem videla predtim zkracenej trailer *4*
    • zewla

Re: alenka v risi divu trailer

já sem z toho taky nemohla *1* *1* on celej ten jeho zjev je pořádně ujetej takže si myslím že tak ujetou pohátku jsme ještě neviděli ten trailer je úžasnej a nemůžu se dočkat filmu *14* *14* *14* *14* *5* *1*
    • Re: alenka v risi divu trailer

přesně tak johnny se směje prostě šíleně dobře...... *15* *15*
  • Prodám

Ahojky všem co milujou Johnnyho.... Prodám na cd něco přes 2000 exkluzivních fotek Johnnyho Deppa jen za 250Kč(posílám i na dobírku) více info na mém mailu... *14*
    • Re: Prodám

Ahojky, dostala jsem dnes na dobírku ty fotky...ještě jsem je všechny neviděla ale jsou fAKT skwělý, vůbec nelituji že jsem si to koupila ....taky bych vám přála vidět takhle johnnyho deppa *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bobina88

Co zrovna teď dělá...

Johnny Depp zrovna natáčí svůj další film, na který se budeme moc těšít začátkem nového roku 2008. Jmenuje se Veřejní nepřátelé (Public enemies). Johnny tam hraje známe mafiána z 30.let Johna Dillingera. Všichni se už strašně tešíme... *14*
  • wendy92

titulek??Nevím jakej titulek....

Ale je strašná škoda že johnny řekl že bude natáčet jen do 50 let a pak s tím skončí. Tak snad si to ještě rozmyslí, doufám. *9* *9* *9*
    • Re: titulek??Nevím jakej titulek....

tak to je velka skoda snad si to rozmysli mebo budu brecet *9* *9* ne kecam ale jenom do 50 ale to mu bude za 5 let ne to nam nesmi udelat
      • wendy92

Re: Re: titulek??Nevím jakej titulek....

jj, to je pravda, taky doufám...ale tak vyděláno má dost a říkal že by se chtěl víc věnovat rodině (jestli to teda jde páč se mi zdá že se jí věnuje maximálně *14* ) A ted po Alence natáčí další film The Rum Diary takže jich za těch 5 let stihne ještě dost *4* *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: titulek??Nevím jakej titulek....

a ještě bude natáčet dark shadows
        • Re: Re: Re: titulek??Nevím jakej titulek....

to je pravda tak to je dobry ale stejne to utece jako voda *9*
  • Rango

Rango od 4. března v kinech...yahooo...nemůžu se dočkat chameleona:)
  • batman the riddler

lidi na youtube jak jsou tam komentare k videim tak ja sem se divala na soundtrack temnyho rytire a nekdo tam psal ze prej bude dalsi batman a mel by tam hrat johnny neco jako byl joker taky protivnik batmana
    • wendy92

Re: batman the riddler

O tom zazím nic nwm že by měl hrát v Batmanovi..ale Johnny má už dlouhou dobu asi 5,6 filmů naplánovaných, třeba Sin city atd, a teprve se rozhodne kde bude hrát *4* tedka dotočil rum diary a alenku
      • wolverine13

Re: Re: batman the riddler

Ale bylo by to fakt dobrý, ne?
  • Pro Jeany

Jeany ta tvoje stránka je fakt bombastická!!!!! Chodím na ni snad každej den!!! Je fakt super!!!!! Jinak ani nevíte jak moc se těším na Piráty 3!!!!!! Nechápu,proč chce Johnny v 50 letech skončit s herectvím!!!!! Vždyt hraje tak úžasně!!!!! Kéž bych ho mohla někdy potkat... *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit